Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
georgiana310 spune:
nu mi se pare urat numele Manola... Acum, independent de catel, pare interesant numele. Ideea e ca e un pic cam masculin pt o fata. Dar nu e deloc urat!
Parerea mea... ![]()
18+ 
gia
Ilinca_M. spune:
Da, sunt cam dilie cand vine vorba de Manole, dar daca l-ati cunoaste v-ati da seama si voi ca e irezistibil:))) Sotzul mei l-a preluat matur, nu-l stie de atatia ani ca mine, dar acum il adora, e cazut in freza dupa el!!
E interesant numele Manola dar ce ma face sa am reticentze e ca deja cunosc o fata Manola, era eleva la liceul unde predau eu, eu nu i-am predat dar era celebra pentru avorturile ei
. Oribil.
Tufete, eu pana ieri nu am simtit nimic, decat niste fluturari asa...vaci, parca erau parca nu.Acum de o juma de ora simt niste chestii mai puternice, ca niste suturi in miniatura...o fi enervat-o ecografia de ieri? Se bucura c-a ajuns Manu in top?:)) S-a saturat de stat la calculator?! (stau cam chircita aici!) Sper ca nu e cava de rau!!!
[18+]
alina.n spune:
Ilinca la inceput bebe nu da din picioruse chiar zilnic, la noi la inceput erau si zile in care nu il simteam. Tu ce predai la scoala?
Rivali,Aris imi dati si mie pe PM datele pediatrului?
Pup
19+ cu
Maria
Vine barza!
Ilinca_M. spune:
Alina, pai eu azi am simtit-o prima data...poate n-a vrut sa se faca simtita pana nu mi-a spus doctorul sexul
.Deci daca maine n-o simt, sa nu-mi fac griji?...Doctoritza de familie mi-a zis ca din ziua in care simt prima data, trebuie sa simt ca misca zilnic!
Eu predau la liceu, socio-umane: logica, psihologie, filosofie...Imi ador profesia, e tot ce mi-am dorit din copilarie si n-as schimba-o cu nicio alta (am avut ocazii si oferte) pentru nimic, in ciuda salarizarii.Si elevii mi-s dragi si ei simt ca predau cu pasiune si-mi place sa explic, sa fiu in mijlocul lor etc.
Ce vroiam sa mai intreb: mie de fiecare data imi scria:"placenta inserat posterior";cum e aia? e de bine?...de rau?...neutru?...
Ieri mi-a scris: "placenta la fundul uterin gr. I-32 mm."
Gr. I stiu ca e de bine, ca nu e imbatranita; dar restul?...
[18+]
millie spune:
Buna seara! felicitari celor care au aflat de curand culoarea caruciorului.Ilinca e super Manole al tau
Apropo cred ca nu mi-ai trimis din toata inima visul ..ca nu am avut parte de el
inca astept
monica
25+
Monnvas spune:
Pisigri, Florinela, imi pare rau ca ati nimerit peste niste doctori mitocani. Printre altele, de-asta n-am vrut sa merg la vreo celebritate, ca dupa o vreme si-o ia in cap si te trateaza ca pe ultimul om!
Rivali
esti pe listuta. Ce-a patit piciul? (poate ai spus si am ratat eu) Sanatate multa si sa se refaca usor!
Georgyiuly, Miruna
felicitari pentru carucioare!
Vreau sa aflu si eu "vorba aia" cu Hector!!! ![]()
Fetelor, eu nu mai suport transportul in comun!! Azi se inghesuia lumea in mine si am inceput sa plang in autobuz.
O sa intru in concediu nu din cauza serviciului, ci din cauza transportului!
Va pup si weekend placut!
Monik
24+ 
CASA LU' BEBE
georgiana310 spune:
Pot sa iti spun, Ilinca, la mine in multe situatii cand nu stau bine sau sunt strangulata in blugi, bebe face scandal. incearca sa reiei o pozitie mai comfortabila.
cat despre ce ai zis despre placenta... habar n-am!
eu am o carelusa pe care o cheama Tara. e boxer cu husky! deci... va dati seama!
18+ 
gia
aris26 spune:
alina - o sa cer numarul si ti-l trimit pe pm.
eu am inceput sa-l simt zilnic imediat dupa eco de 18 sapt. dar e adevarat ca la inceput depindea de cat de activa eram...daca aveam treaba o zi intreaga nu il simtzeam, doar daca ma relaxam cateva ora pe canapea. acum...nu am nici o shansa, il simt indiferent ce fac, ma bucur doar ca e un baiat de bun simtz si imi respecta orele de somn, se mai trezeshte o data cu mine noaptea cand ma duc la baie, dar doar pt cateva secunde dupa care adormim amandoi lemn, in schimb ziua sa te tzi e o harmalaie la mine in burta. ba chiar am vazut unul dintre shuturile serioasa, e haios foc, deja imi vine sa-l pup si sa-l mananc...hahhaha...noroc ca nu ajung
22+
Poze
georgiana310 spune:
Monik, vorba cu Hector e un fel de injuratura si se zice "in p...a lui Hector!" ![]()
Ma bucur ca macar tu nu stiai... 
18+
gia