Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Mititica 82 eu am cumparat pt. nepotelul nostru o astfel de carte cum o descrii tu, se numeste cartea bebelusului si am cumoarat-o de la ghereta unde sunt ziare si carti se numeste Cartea bebelusului, costa in jur de 50 ron, poti lipi si brata de la manuta bebelusului, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

gata am gasit se numeste cartea bebelusului , si mai sunt inca 2 variante minunea in roz si minunea in albastru

http://www.edituracrisan.ro/index.php?mode=book&book_id=50

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Mititica, eu am de la aceasta editura Cartea bebelusului , este f interesanta.

dyana27,este f dragut carutul.Este usor, si usor de manevrat? Este foarte important lucrul asta.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

rivali mi s-a parut mult mai usor fata de ce am vazut pe acolo. si e si foarte usor de manavrat, il poti inchide cu o singura mana. eu m-am jucat cu el inainte sa cumpar, tocmai pe ideea ca o sa ma descurc singura cu carutul cat e tati la servici. l-am montat, demontat, am blocat rori, am scos landou, pus scaunel masina, si strans complet. mi s-a parut chiar in regula.

diana 20+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

te-am intrebat pentru ca sunt si eu in cautari, La Vlad am avut un carut si greu si abia il manevrai. Trebuia sa il urc pe scarile de la bloc ( decat 6-7 la numar) si simteam ca mi se rupe operatia ( cezariana) De strans abia se strangea si nici in masina nu il puteam lasa)

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

salutare, fetelor...

DOAMNEE, dyana, e super carutul tau! Eu cred ca as avea nevoie de 1 luna numai sa invat sa il folosesc!!!

eu week-end`ul viitor plec la Viena (mai preciz langa, in Pandorf) la shopping pt bb... si pt mine :D

abia astept!!!!

19+

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

dyana, super tare caruciorul cu toate acesoriile.sa-l folositi cu plaere.
e multi multi multi functional.

mitzica22+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

georgiana310 te rog frumos sa ne tii la curent cu ce vei gasi la viena pentru bebe sau macar cand revii in tara sa mai scrii pe forum sa te pot intreba pe privat daca ai fost multumita de cumparaturile facute la viena.
Si eu ma gandesc tot mai mult sa mergem se facem cumparaturile pentru bebe in afara tarii, ma rog strictul necesar.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

multumim mult fetele. chiar suntem incantati de el; acuma ramane de vazut daca-l place si bebe mic.

diana 20+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna
raportez moarta de somn, bb fomis si neastamparat...bah sa mai doarma si el sa ma mai odihnesc si eu, noroc cu tati care este u cumintel si ne ajuta o lasa pe mami sa isi mai revina cu somnicul si sta el cu bb sterilizeaza bieroanele, mai da sa pap lui bb...deh n imi vine a crede ca iar am bb mic
va pupacesc si va imbratisez cu drag
va multumesc de aprecieri si de urari asa sa va ajute si pe voi Dumnezeu si sa va vedeti cu bine cu ghioceii vostrii
aici niste pozici noi cu balacila http://community.webshots.com/album/568734967TVIWuN

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput