Aspirante optimiste > 20 (370)
Raspunsuri - Pagina 2
noi2 spune:
Buna dimineata tuturor!
Nu prea scriu des, pana acum nu prea am avut ce sa va spun, insa de aseara ma declar cat se poate de oficial aspiranta... acum optimista nu prea sunt, dar incerc sa fiu.
Va doresc tuturor ca asteptarea aici sa fie cat mai scurta, sa va impliniti visul mult dorit!
Noi ne-am hotarat sa cautam bebelacul inca de luna asta, deci nu mai asteptam pana in decembrie.
Si as vrea sa va intreb cate ceva.
De exemplu, ieri am fost Z16, si dupa 3 saptamani am prestat. Si ieri m-am simtit foarte umeda, ca tot vorbeati voi de umezeli mari acolo jos.E vreun semn umezeala asta, apare dupa ovulatie sau e posibil sa nu fi ovulat inca, mai ales ca luna aceasta am simtit doar 2-3 intelepaturi mici mici, abia perceptibile in ziua 14. Nu prea stiu ce si cum, am vazut ca voi stiti cand ovulati, cand trebuie sa ovulati, da promit sa invat. Sunt noua, poate pun intrebari fara sens, dar va rog sa nu va suparati.
Multumesc frumos!
..shi te iubesc...
buburuza1979 spune:
neata si de la mine !!!
am trecut sa las 

de molipseala!
fetelor mie azi mi-a erupt fata ... m-am umplut de cosuri din alea dureroase... zici ca sunt la pubertate !!!
nu stiu fetele ce sa zic cu testul ala asa pronuntat... eu il iau ca pe un test normal la o sarcina normala pt ca data trecuta a fost mult mai palid si am pierdut sarcina ... acum ma gandesc ca s-a prins bine si de aia e asa pronuntat ...
o sa vad cand ajung la prima eco ce si cum ... oricum sa fie bine totul ca numarul nu conteaza ![]()
4+
buburuza1979 spune:
fetelor ajutati-ma si pe mine cu semnatura ...
vreau sa pun tickerul cu bebe dar sa imi apara doar textul scris de mine ... nu si linkul ala luuuunggg...
cum fac ??? ca nu reusesc sa ii dau de cap
4+
CarmenAlbu spune:
Bubu ce semnatura frumoasa![]()
!
Noi2 in primul rand conteaza in stabilirea zilei probabile a ovulatiei lungimea ciclului tau! Daca ai un ciclu de 30 - 32 zile poti ovula prin ziua 16, dar cum ai spus ca intepaturile au fost inainte se poate sa fi ovulat inainte, si tre sa prestrezi cu atunci sau chiar si inainte, doua zile dupa este deja tarziu, pt ca ovulul eliberat asteapta in jur de 24 ore sa vina un spermatozoid , si daca nu vine isi incepe marea calatorie si nu mai poate fi fecundat in luna aceea!
Daca vrei sa stii exact sunt urmatorii pasi
masoara-ti ultimele 3 CM
stabileste lungimea lor
ia-ti temperaturi bazale
Te pupic si multa bafta!!
titi143 spune:
Buna dimineata fetelor. Scuzati ca nu am putut intra ieri dar cum am venit de la Cluj cum m-am pus in pat si am dormit.
Rezultatul de la HSG este foarte bun. Mia spus doctorul ca trompele si uterul meu sunt de nota 15 nu 10, asa sunt de bune. Deci am mai eliminat o posibila problema. Acum ramane o alta problema, daca nu trompele erau de vina atunci de ce nu pot avea copii. Am o intrebare voi cand ati facut HSG v-a durut ca pe mine ma durut rau de tot si si acum ma mai doare.
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
rosanne spune:
Buna tuturor aspirantelor.
Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.
Am cateva intrebari, poate reusiti voi sa ma lamuriti.
Voi va bazati pe calendarele de ovulatie? De exemplu in cazul calendarului care se bazeaza pe ultimul CM zilele fertile nu corespund cu cele din cazul unui calendar care se bazeaza pe ultimele 3 CM. Nu stiu ce sa mai cred. Sa nu mai zic ca am un program pe telefon care se bazeaza pe ultimeme 10 CM.
CM le am la 26-28 zile. Ultimul meu CM a fost pe 5 noi, considerat Z1. In Z11 mi-am masurat tb care era 35,9, in Z12 tb era 36,3. Temperatura a crescut in fiecare zi, astazi Z17 36,8. In paralel in Z13 am facut un test de ovulatie care avea 2 liniute de acceasi intensitate, in Z14 testul a fost negativ. Din toate astea eu am dedus ca in Z14 a avut loc ovulatia.
Voi ce credeti? Gresesc undeva, nu de alta dar nu stiu ce sa mai cred.
Multumesc
http://fotografica.lx.ro
http://fundatiartc.ro
oanaiacovita spune:
Bubu uite asa se face:
[ url="linkul" ]denumirea linkului[ /url ]
Sterge spatiile toate!
www.TickerFactory.com/weight-loss/wCINUFB/" target="_blank">Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
titi143 spune:
A si inca ceva era sa uit. Acum luna sata oare ar fi bine sa prestez? Mentionez ca HSGul l-am facut in ziua 7 a ciclului. Am vorbit cu doctorii dar unul a spus ca pot iar asistentul de la HSG mia spus ca nu ar fi foarte indicat.
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
noi2 spune:
Am uitat sa mentionez: CM normal, 28 de zile fix, si temperatura n-am luat-o niciodata, nu de alta, dat sunt uituca si cam aeriana. Noi prestam in continuare, sa nu pierdem anternamentul daca e sa fi ovulat. Adica sper ca a fost ciclu ovulator.
Mare ar fi minunea, din prima luna de incercari....
Mersi mult si pupici la toate!
Si felicitari Buburuza, ma bucur mult pentru cele 2 liniute!
..shi te iubesc...
amber_onyx spune:
Bine ati venit noi aspirante
.
Mie mi se pare ce toata treaba asta cu calendarele, temperatura bazala,mucus cervical, cam incurca la inceput. Deci parerea mea este ca daca incerci de vreo 4-6 luni fara nici un efect, atunci e ok sa te apuci de luat notite, masurat etc. Dar daca totul e ok si sunteti la inceput parerea mea ar fi sa prestati din ziua 10 pana in ziua 20, o zi da si o zi nu....si ar trebui sa se prinda.parerea mea( sa nu aruncati cu pietre
)
Io asa intentionez sa fac, ca deja numai cum am inceput sa ma gandesc la mucus si ovulatie, si am inceput sa ma stresez....
Fetelor ati uitat vorba noastra?? NU STRESATI OVULUL!!!!!!!
http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de