LMA Bulgarasi si globulete 2007(135)
Raspunsuri - Pagina 3
Amy26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo cu dedicatie pt ecaterina Intr-o zi sotul vine de la servici si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor. Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeep-ul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta. Intrigat intra in curte unde vede copii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copii se jucau cu furtunul. Intra in bucatarie nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmute de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat. In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot. Pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi. Incepe sa isi caute sotia prin toata casa. Era un vacarm televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum. Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti, tavan, prin cada si pe manerul de la usa . In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi. O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde. "Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am faccut toata ziua? E hh ... astazi nu am facut nimic.... mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |

...asta chiar mi-a placut,si poate ca e bine de pus in practica macar o dataAMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
ancadragoman spune:
Amy eu ii mai dadeam cu Dentinox dar ii dadeam cand credeam eu ca ii ies dintisori ca de cele mai multe ori vedem dintii dupa ce apareau ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Amy eu ii mai dadeam cu Dentinox dar ii dadeam cand credeam eu ca ii ies dintisori ca de cele mai multe ori vedem dintii dupa ce apareau anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
aparitia dintisorilor am depasit-o si noi realtiv usor dar acum maseaua...ma astept la nopti albe

AMY si
Roxxy80 spune:
Eu am folosit doar Calgel, dar mi s-a parut apa de ploaie.
Fetelor, am trimis niste carti pe email-ul comun. daca mai vreti si altele sa-mi spuneti
. F interesanta mi se pare cea refritoare la vorbire: ''Vorbirea, un joc in 2! Metoda Hanen''.
Azi i-am facut lui Matei mancare din ardei copti, la care am adaugat 2 cartofi, jum de ceapa si piept de pui. A fost incantat. Cred ca o pot plasa pe locul 2 in topul preferintelor sale culinare (pe primul loc se afla in continuare peste cu piure, unt si almette).
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze noi
adinag spune:

Alessia Maria

La Multi Ani!!!
Imi pare rau de intarziere... Iti doresc tot binele din lume, sa fii mereu fericita!
Amy, copiii mei nu au plans niciodata la vaccinat. Floris o data ptr o secunda si-a schimbat fata, dar nu se pune ;-)
Anca, ce-a facut fata cu nasucul ala???
sa treaca.
Creem, cu reprosurile sotului ti-au raspuns fetele. Dar cred ca de multe ori credem noi ca ne reproseaza ceva, si de fapt interpretam si noi gresit, fiind intr-o faza mai sensibila si in general mai nemultumiti de cum decurge viata momentan (vorbesc din experienta)
Nu mai pot scrie, ma cheama datoria ;-)
ancadragoman spune:
Rox n-are gusturi rele baiatul![]()
Adina pai a cazut in parc in timp ce impingea la o jucarie ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Victo spune:
mai, eu de fapt azi m/am logat ca sa intru sa le urez pe Ana, Elena si Alessia, s[ cresteti mari globuletelor, fericire multa si noroc cu carul! cum toate sunt fetite, le transmitem si un
si o
de la cavalerul Stefan!
azi n/am avut chef de absolut nimic! am tras chiulul..si voi recupera luni.![]()
![]()
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
danangie spune:
Va multumesc de raspunsuri. Da, stiu ca nu e chiar febra febra....dar ma intrebam de ce tot are starea asta subfebrila. M-am uitat la gingii si nu e schimbat nimic. E umflatica asa in spate cu un punct alb dar e asa de vreo 2 luni. Nu e rosie.Rozioara. Azi am sa sun sa vorbesc cu pediatru.Va multumesc si sanatate multa.
ALESSIO
comoara mea, 07.06.2008S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
Amy26 spune:
| Amy, copiii mei nu au plans niciodata la vaccinat. Floris o data ptr o secunda si-a schimbat fata, dar nu se pune ;-) |
ce bine!
al meu pui a ramas traumatizat de cand am fost internati in spital 1sapt.de mi l-au ciuruit peste tot pentru ca nu-i gaseau vena si branula se deteriora in fiecare zi
(mai ramasese sa-i faca in cap)acum, numai cand vede halatul alb si incepe sa

luna trecuta a venit in vizita la noi o vecina imbracata cu un halat alb,va inchipuiti ce-a urmat....pana nu si-a dat femeia halatul jos,puiul meu a plans continuu
AMY si
Amy26 spune:
Geo,scuza-ma ca nu ti-am rasp....abia acum am vazut PM-ul de la tine
....oricum ai rez. problema pt ca am vazut pozele cu micul ren
AMY si