LMA Bulgarasi si globulete 2007(135)
Raspunsuri - Pagina 22
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ufff...ce nas julit are mititica... Dar vad ca pana la proba de caciuli i-a trecut. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
cu ala merge la concert la Parazitii
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi neata ce fac petrecaretele???? dormiti dupa "chef"??? am vazut filmuletele cu maria a ancai, e superba!!!! dansatoare o sa fie!!!! merg sa vad si restu' pozelor.....asta dupa ce o schimb pe kkcioasa mea mica... ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
pai la 3 ani o duc la dansuri
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
totulii spune:

Ciprian Gabriel cataro
Stefania Maria anacami
Elena -alfa_anca
Maria- Vasari Alin James Grate
Maria-Alexandra- ancadragoman
Matei- AndreB
Alexia Diana- Aralia
Maria Sofia -creem
Kara-Darleena
Iustin-Cristian - Amy26]
Beatrice- Ramonella
Silvia - abramburika
Sorina Dana - logam
Iulia - g24hit
Joshua Raphael- Pufulet74
joshua -Dany26
Eva Elena-andra bell
Ana-Sofia - popbianca
Sophia - Mihuta
Sabina ralucis
Elena Sabina si Ana Nicoleta ,Pussi
Alessia Maria, ellis
ma alatur cu urari de
imi cer scuze ca o fac cu intarziere dar doresc copiilor numai bine si sanatate.
amnu am scris pentru toti bebeii(nu ma pot obisnui ca au crescut)dar asta nu inseamana ca nu m-am gandit la ei.ma bucur pt toti dar lipsa de timp nu ma lasa.
imi cer scuze si pt faptul ca nu ma mai scris sa va salut dar la mine totul e o cursa.
am avut-o pe buni a mea rau bolnava si serban la fel, sare din raceala in raceala si cand nu e racela se gaseste cate ceva ca sa nu fie copilul, bietul de el, linistit, si asa ca alergam la spital apoi fuga la serviciu si apoi cursa acasa de nu mai stiam de mine.
week-endul asta a fost mai linistit dar in seara asta observ ca serban a racit din nou, are muci( eu nu stiu de unde ii tot ia poate ca aducem noi virusi) asa ca de maine iar ne luptam cu aerosolii.
chiar nu stiu unde gresesc de raceste asa de des.
de maine iar incepe o perioada grea la mine, la serviciu, asa ca iar nu mai apuc sa intru si urez de pe acum puiutilor ce vor implini un an un sincer LA MULTI ANI!!!!!!!!!
noi vom lua motul duminica, in familie, ceva extrem de restrans.
o sa revenim cu poze, va pup si multa sanatate si intelepciune.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Dar vad ca pana la proba de caciuli i-a trecut. 

si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007