Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata, wow ce de vesti de dimineata!
Manumanu, felicitari mamica de gemenasi, refacere usoara si laptic din plin! Sa fie sanatosi, norocosi, cuminti si sa se iubeasca mult fratiorii!

Ana, ce tonus ai, felicitari mamico, sa vina lapticul repede si mult! Sa fie sanatos Tiberiu Andrei, norocos, cuminte si necolicos!
Ana, ne-ai facut-o, spuneai ca nasti fara epidurala si deja ma gandeam si eu sa fiu di n nou curajoasa sa trec prin travaliu fara epidurala. Ca sa nu mai spun ca aveam acelasi DPN .

Monicabo, am vazut minunile tale, amandoua tare scumpe. Iar tu pari sora lor mai mare , serios ca am cautat in albumele din vara unde te mai vazusem sa ma conving ca tu esti mamica fetelor .

Alra, sa vezi ce schimbam noi semnatura impreuna si sambata aceasta .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 38+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna,

Am facut 37 de saptamani...mai am un pic si nasc?!?
Belea mare la baie, refuleaza la vecinii de jos si nu pot folosi nicio sursa de apa in casa , nici macar WC-ul.Ne spalam pe maini cu dopul pus la cada si aseara n-am facut dus si ma simt tare naspa.S-a trezit acum si sotul sa mearga la vecini sa vedem cum rezolvam ca e naspa rau.
Manumanu, felicitari pt. puiutii tai, refacere usoara!
Ana...asa pe sestache, bravo, sa-ti traiasca bebe si sa te refaci repede!

Ramo 37+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Ajutoor, nu mai stiu mail-ul comun si nici parola!!!

Ramo 37+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

vesti bune de dimineata

Felicitari Manumanu!!!

Felicitari Ana!!!

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Alra, sa vezi ce schimbam noi semnatura impreuna si sambata aceasta .

puschea pe limba-ti! mie mi s-a dus burta foarte in sus si nu mai pot respira. am presiune pe plamani. azi noapte nu imi gaseam pozitie sa pot respira si ma simteam ametita ca nu aveam suficient oxigen.

ALRA 38+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Bravegirl, ai fost fff curajoasa!Dar nu inteleg, cum ai coloana de n-a prins anestezia pe partea stanga?Refacere rapida!

Ramo 37+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Felicitari Manumanu!!

Felicitari Ana!!

La noi a nins asa de frumooos Avem zapada, asa ca plecam cu saniuta in parc Ne auzim mai tarziu!

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 37+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mai fetelor ...hai sa intreb ceva ca la prima nastere nu mi s-a intamplat asa ceva... Mi s-au umflat doamnele de ieri , ca si cum mi-ar veni laptele...O fi vreun semn de nascare????!!! Asa le simt ca in primele zile de lactatie

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Felicitari Manumanu.... eu sunt asa de emotionata cand aud de gemeniii ... Ce flumossss

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Felicitari Manumanu!!

Felicitari Ana!!

La noi a nins asa de frumooos Avem zapada, asa ca plecam cu saniuta in parc Ne auzim mai tarziu!

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 37+ cu Caterina Sara

super ca a nins la voi... la noi mai greu cu asa ceva... Am vazut ca si la Resita a nins... ...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

I-am dat lui bebe sa pape si in timp ce sugea de zor la biberon s-a inecat cu laptic si a inceput sa tuseasca, l-am ridicat repede si l-am pus pe umar ca atunci cand tre sa ragaie...mey fetelor se invinetise copilu la fatza, nu mai putea sa respire mi-a stat inima si mi-au dat lacrimile instantaneu...si-a revenit repede, dar mie mi s-a parut o vesnicie...vai de capul meu...

Isabela lui Raphael Nicolas

Primul nostru

Pentru momente de genul asta mi s-a spus la spital ca trebuie sa apas copilul pe barbie pentru a-l forta sa-si deschida gura si sa respire.Si eu as fi intrat in panica in acel monent. pentru o mamica curajoasa.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2009) si Julia Alessandra (5.07.2002)

Mergi la inceput