Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 87
Raspunsuri - Pagina 9
elly_me spune:
Felix
Eu chiar ma pricep la prajiturit - dar nu prea mai am chef/timp sa fac.
Dar cand citesc in fiecare zi invitatia ta la duccegarii parca m-as apuca de facut- dar nu prea am voie sa pap dulce ca am ovare MPC si insulina ff mica
Dar cand oi avea un bb o sa-i fac tot timpul ceva bun de papa- o sa-l (o) rasfat cu ce doreste sufletelul.
Oricum daca as avea un copil as face orice sa nu-i lipseasca nimik.
Daca mi-ar spune sa "stau in cap" as sta-
Oricum copilul meu va fi fff rasgaiat- pt ca asa vreau eu sa fie.
- glumesc si eu - nici chiar asa (dar va avea de toate)
Deci astept ca DD sa vada ca-mi doresc cu adevarat si sa mi-l trimita.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
felix76 spune:
Kristina, te duci la IDS pe Dorobantilor si, contra unei taxe de urgenta care era, impreuna cu testul, undeva la 60 de lei iti da raspunsul in aceeasi zi. Iti da raspuns in aceeasi zi!
Hai, spune-ne de ochisori!
Felix
elly_me spune:
Tama- eu am mai facut vreo 3 luni stimulare cu clomifen 2/zi vreo 3 luni si nu am avut niciun folicul.
Asa ca nu-mi pun mari sperante in stimulare.
Eu cred ca singura mea sansa este - laparo: decortificarea
Asa am mai citit si eu- chiar si pe site-ul lui T.
Sper sa-mi sugereze el laparo- pt ca mi-e rusine sa-i spun.
Nu vreau sa creada ca ma dau "rotunda".
Oricum rabdare am- mi-am reincarcat bateriile.
Parca am mai multa rabdare decat acum 4 ani
Ma simt mai in forta
Asa ca tot inainte- rezultatul va fi cu siguranta cel dorit
Sunt fff vesela- nu stiu de ce dar parca imi explodeaza "sufletul de fericire".
Elly
Astept, astept si iar astept .....
adrianaady spune:
Buna fetelor.
Sper sa avem o zi buna si sa auzim vesti numai bune...
Felix, a fost placintica asta de visine intr-un fel....multumim frumos.
Kristinutza 13, fa scumpa mea testul si da-ne o veste buna.Sa fie cu ochisori...
Vally, bravo draga mea, ai avut ceva productie .... asteptam azi vesti de la tine, cum a decurs embiotransferul....iti tinem pumni toate.
Elly, sa speram ca mierucuri apare ceva pe ovarele tale, si daca nu asta e. Esti la un inceput de drum si cu optimism si incredere totul va fi bine....
Sarah, eu inca iti tin pumnii, cu ochisori sau nu luna asta, tu oricum tre sa mergi mai departe...din cite am citit pe aici esti o luptatoare si ai un sufletel mare si dornic sa iubeasca...asa ca capul sus .
Rocsy ce ne-am face fara dansatoarele tale? Tu ai vrei veste
Jasmine, tamy, georgie, aerilian , mada, magdutza, rali, kindly , dierna si cele care nu imi vine in minte acum va pupic pe toate si sa dea d-zeu sa avem niste sarbatori minunate pline de vesti bune.
felix76 spune:
Va intrebam care este asemanarea intre un jinecolog miop si un cutu! Raspunsul este ca au mereu nasul umed!
Poooooop,
Felix
lalitica2000 spune:
neatza fete dragi,
vad ca n-ati stat departe de forum nici in week-end, asa ca am avut ce citi cand am venit la serviciu. Cum unii isi beau cafeaua de dimineata eu imi iau portia de forum si cam prima jumatate de ora stau si citesc de pe forum una -alta.
rocsy imi place de tine ca esti o mare animatoare, ca intretii buna dispozitie pe aici.
elly o sa vezi tu ca pana la urma o sa apara si la tine niste foliculi. Ai vazut ce ti-a zic rocsy despre prietena ei care acum este o fericita gravidutza
sarrah, ce vesti ne dai azi? cum mai stai cu moralul? Stii ca noi suntem aici cu tine si te sustinem.
lilishor, mi-a placut ce i-ai scris lui sarrah. Ai mare dreptate...
felix...yami-yami...esti o gospodina adevarata...
vally, s-a facut ET, cati puiuti ai in burtica. te asteptam cu vesti
georgia sunt tare mandra de tine, ca te-a implicat in aceasta campanie. Sa auzim numai de bine
sper ca aceasta saptaman sa fie de bun augur si sa avem multe vesti bune
rocsy2007 spune:
elly ai rabdare draga mea ca va apare foliculasul. ai incredere in mine. stiu ce spun. eu sunt sigura ca o sa apara.
fetelor eu sunt z29 si deocamdata n-am nici un simptom de ciclu. nici macar sanii nu ma mai dor. dar nu ma grabesc sa trag concluzii ca in ultimile luni mie mi-a venit la 34 de zile. nu stiu de ce iarna imi vine mai tarziu si vara mai devreme. chiar nu inteleg. daca imi intarzie peste 34 de zile sigur sunt gravi pt ca niciodata nu mi-a intarziat mai mult de 34. mai putin de asteptat. cam pe la sfarsitul sapatamanii ar trebui sa vina rusii. eu ii astept. nu imi fac iluzii ca imi fac rau. daca nu mai vin cu atat mai bine. inseamna ca in sfarsit am reusit. daca vin merg mai departe cu incredere ca va veni odata si odata si ziua cea mare.
rocsy2007 spune:
si pentru ca va place sa va mai dansez putin.
haideti la dan si lasati tristetea.
hai eli danseaza ca acusi apare foliculasul.
adrianaady spune:
Rocsy si eu tot la sf saptamini aflu vestea cea mare sper...
asa ca ne tinem pumni reciproc, sa incepem luna dec burtoase....
si acum sa mai dansam putin...
tamaryllis spune:
Fete dragi, mi-a raspuns Zadori la mail!
In decembrie voi merge la Szeged pt o prima consultatie! Am totusi o nelamurire: nu prea inteleg de ce Zadori nu recomanda scoaterea trompelor cu hidrosalpinx inainte de Fiv! Cu toate ca eu i-am zis sa ma programeze in mai 2009, dupa laparo de scoatere a trompelor, el m-a programat in decembrie. Nu stiu ce o sa fac daca o sa-mi spuna ca nu e nevoie sa imi scot trompele!
Eu inclin sa-i dau dreptate lui T cand vine vorba de trompe cu hidrosalpinx! Plus de alta am mai citit si pe la FIV in Austria si medicii de acolo au aceeasi parere: trompele astea nu sunt bune de nimic!
Am mai vazut totusi si reusite FIV fara trompe scoase, cum ar fi Hera.
Vai....ce nelamurita sunt! Si nu stiu ce sa fac! Trebuie sa merg informata, sa ii pot da contraargumente!
Sper sa nu fiu coplet of-topic!
A....si inca ceva: v-am mai spus eu ca am fibroadenom mamar(la ambii sani). Am fost la un consult la endocrinolog, (Corina Neamtu), care nu intelegea de ce nu mi-a scos trompele, caci i-am povestit de problema mea. In fine, i-am spus ca T nu avea acordul meu si a inteles pana la urma! Faza e ca si endocrinologul considera ca trebuie scoase trompele inainte de Fiv!
In alta ordine de idei, mi-a spus ca trebuie sa las sanii in pace, sa nu ma mai gandesc la nenorociri si ca probabil e o trasatura "scrisa" in genele mele.
Stau si ma gandesc ca avea dreptate o prietena cand imi spunea ca noi nu ne potolim pana nu mergem la un dr care sa ne spuna ca da, avem o problema! Daca auzim de bine nu credem, iar daca auzim de rau nu ne convine!
V-am inebunit cu problemele mele, dar nu am la cine sa apelez! Ce parere aveti?