Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 87
Raspunsuri - Pagina 6
aerlilian spune:
Vally,capul sus!Niciun organism nu seamana cu altul.La tine o sa fie bine.Bafta multa!
Sarrah,daca tu hotarasti ca asa e mai bine,sa o lasi mai moale,inseamna ca asa este!Felicitari pt decizie,dar eu tot sper ca o sa fie bine!
Felix,se pare ca noi cele care am luat o pauza,suntem cele cu moralul cel mai bun,asa ca hai sa le incurajam pe fete.Eu sunt optimista pana voi vedea iar rosu,ca dupa aceea,iar cad in butoi...Si ma tem ca voi vedea curand,pt ca mi-au aparut cosuri si parca din cand in cand ma doare burtica...Offf...
Georgia,tare mandra sunt de tine!!!
georgia_c spune:
dierna .. din pacate ai dreptate ... si io am zis la fel ..daca se face o lista ca contestatarilor (pe pb organizatorice )dr t .. sunt prima din start ..
povesti .. nu vreau sa mai intru in polemici , de aceea te rog , da-mi pe pm povestioara ta ..
va pupa fata si spor la gravideala
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
iliraluca spune:
Buna dimineata,
Am luat si eu o pauza, ceva probleme care te fac sa te gandesti ce importante sunt lucrurile simple pe care le traim si ca stresul este cel mai mare dusman al nostru.
Am intrat sa citesc, sa recuperez din urma cu gandul ca imi va mai creste moralul. Am vazut insa multa tristete si mai mult, cum incepem sa fim putin descumpanite cum gasim vinovati si cea mai grava varianta il gasim vinovat pe domnul doctor.
Sarrahsi ma gandesc la tine. Putere multa si stiu ca indiferent ce va fi o sa iei o hotarare buna.
Vally, bafta pentru FIV multi
Pentru fetele cu Diphe, trece timpul de nu stiti, marti fac a doua injectie, m-am obisnuit cu starile mele si ma gandesc ca nu mai e mult.
Pentru toatele fetele de aici.
Eu o sa raman o mare admiratoare a domnului doctor si o sa il iubesc cel mai tare, profesional, cum zicea si Sarrah si nu o sa intru in polemica cu nimeni. Eu cred ca fiecare isi traieste experientele in felul ei dar mai cred ca ne trebuie cel putin o persoana in care sa avem incredere in drumul asta lung si greu. Eu l-am ales pe Tutunaru.
sarrah spune:
buna dragutelor,
vally- m-am gandit la tine toata dimineata ! te astept sa ne spui cate oute ai avut !
ileana- deocamdata asa simt ca trebuie sa iau o pauza...mai tarziu poate devin "nesimtita"
iliraluca-
jasmine- deocamdata nu ti-a venit CM , asa ca mai sunt sanse! eu iti doresc din suflet sa fii gravi, ceea ce doresc la toate fetele, ca tare mult ne mai chinuim !
eu, am facut si azi test de urina si tot negativ a iesit !!! vreau insa sa va mai spun ceva ...la toate testele barza gold pe care le-am facut se vede a doua linie f f stearsa, dar nu in cele 3-5 minute cd trebuie citit rez ci dupa vreo 15 min. la testele c blue, nu se vede deloc a doua liniuta. nu v-am zis pt ca nu cred ca e concludent rez dupa 15 min...
astazi sunt in a 12-a zi daca nu iau in calcul si ziua in care s-a facut transferul.
, succes tuturor si un w minunat va doresc !!!
georgia_c spune:
sarrah , din pacate cred ca nu e relevant testul dupa cele 5 min pe care producatorul il indica pe instructiuni... oricum beta e sfant ...
din pacate aceasta perioada a anului care obisnuia sa fie una vesela pt mine , in ultima vreme am trait-o cu oaresce regrete ...si anul asta nu vreau sa mai cad in butoi .. vreau sa ma dixtrez cu pitacii(nepotii mei) ca si cum ar fi ai mei ..asta e .. viata merge mai departe si trebuie sa ne acomodam cu ceea ce ne este dat .. bun sau rau ..mie va spun sincer mi-a fost fff bine perioada asta cu injectiile , tocmai pt ca nu am mai fost in "cursa" aia nebuna .. monitorizari , inseminari , operatii (ok io nici macar nu pot sa spun ca am avut concediu anul asta ..ca am fost in ungaria si am facut inseminare)
asa che ... sa asteptam noul an , sa vedem ce ne aduce bun
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
sarrah spune:
georgia- stiu ca testul nu e concludent...cred ca-mi vine CM... asta e !
pentru mine perioada ce va veni va fi f f grea, chiar daca imi propun eu sa nu fie ! asa a fost de 4 ani si probabil asa va fi pana voi reusi sa fac un alt BB, daca voi reusi vreodata ! pe 18 dec 2004 l-am nascut pe Rares si sarbatorile de iarna pentru mine sunt un chin...chiar daca vreau sa nu ma mai gandesc, e imposibil ! am si eu 5 nepoti. 3 dintre ei au sub 7 ani. unul, e nascut in peioada in care eram eu in spital cu Rares. e atat de scump si haios(mereu ma gandesc ca si baietelul meu ar fi putut fi la fel)! si acum sunt cei "3 iezisori" la mine ! trebuie sa plecam la locul dejoaca !
ii iubesc enorm, ca pe propii mei copii.
elly_me spune:
sarrah-
Nu te intrista- esti prea mumusica si dulcica sa fii suparici.
Cred iti este ff greu- dar esti foarte puternica si vei lupta in continuare.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
ralu76 spune:
Buna fetele!Eu am facut laparo in martie la Tutu , am inceput Diphe in iunie si azi venit primul CM dupa injectii.Care e procedura?Trebuie mers la un control dupa tratamentul cu Diphe?