Buna, mamici de baieti!
Fii-mea e invitata la ziua unui coleg de gradinita care implineste 5 ani. Problema e ca habar n-am ce sa-i cumpar! Avand fata, la baieti nu ma prea pricep.
Poate ma ajutati cu o sugestie!
POZE , www.onetruemedia.com/my_shared?z=2ea770fc03cbe39a34ff7d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ioana, minunea mea...
M-am facut mare!
Asta depinde de copil si cat de bine il cunosti. Pentru al meu ar fi ok un puzzle, ceva de construit, o trusa de desenat, o trusa de plastelina cu modele care sa ii arate ce sa faca, o carte de povesti cu stickere unde el sa completeze personajul.
Daca e mai tehnic, o macara, niste masinute - exista niste roboti care se transforma in masinuta si dupa aia iar in robot.
Daca e un tip meticulos, ceva de migalit....
Un shevalet si niste pensule si culori (depinde de copil si de cat de bine e primita de parintii lui ideea ca...ei bine, se va cam murdari ;)
O carte de origami simplu (dar aici ii pui parintii la treaba)
Un puzzle spatial sau unul magnetic.
Sau, mai simplu si util, ceva de imbracat.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Uite ceva dragut:
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3937
www.andreialmeu.piczo.com
Depinde de preferintele copilului. Si noi mergem maine la ziua unui baietel de 5 ani dar la noi a fost usor de ales cadoul: orice cu Spiderman sau orice cu telecomanda (masinute, motoare,etc). Dar mai avem un prieten al carui baietel viseaza numai lego si puzzle.
Un joc educativ si f frumos este "Cine stie, castiga"
Varianta www.librarie.net/jucarii/68389/Cine-stie-castiga-Junior-Joc-educativ-3-8-ani-" target="_blank">junior sau www.librarie.net/jucarii/77224/Cine-STIE-CASTIGA-SENIOR-COMPACT-joc-educativ-6-11-ani-" target="_blank">senior
Sau orice jucarie cu Ben 10 ori cu Sponge Bob
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!