Buze uscate si crapate!

Buze uscate si crapate! | Autor: Alinutza1979

Link direct la acest mesaj

Am o problema care apare in sezonul rece! Mi se usuca buzele si-mi crapa, apoi ma ustura foarte tare.
Am incercat mai multe produse pentru buze de la Avon, Nivea, banalul strugurel, unguent cu extract de galbenele, rezultatul nu m-a multumit foarte tare!
Va rog sa-mi dati cateva sfaturi ce pot face?! Leacuri babesti, produse naturiste...orice!

multumesc,
Multa Sanatate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Crema de galbenele .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Vitamina A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ulei de masline.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Ideea e ca indiferent ce folosesti trebuie sa folosesti regulat. Nu e suficient o singura data pe zi, trebuie tot timpul.
Intrebarea este: esti corect hidratata? Consumi suficiente lichide?
Multa sanatate si rezolvarea problemei cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Daca problema persista de mai mult timp, e bine de discutat cu medicul si facut niste analize. Sper sa nu spun prostii dar asta ar putea insemna o carenta de vitamine, ceva...

Au cei de la Avene un stik de buze cu apa termala si minuni...eu am luat pentru vizigot, ca atunci cand raceste i se usuca boticul rau de tot. Pe el l-a ajutat mult.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Eu am avut o problema cu asta de cand ma stiu. Produse verificate: mierea aplicata si lasata acolo, nu linsa!!! Unguent Carmex, de la farmaciile help net. singurele care au dat rezultate la mine!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

si la mine are efect doar miere de albine.Doar ca trebuie sa stai acasa cand te dai cu miere

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Eu am aceeasi problema de cand sunt aici, motiv ptr care ma gandesc ca e o lipsa de vitamine ceva.
in tara niciodata nu am avut probleme nici chiar pe timpul iernii.

Ma ajuta vaselina pura si crema de galbenele.

saptamanal eu fac un exfoliaj usor cu pasta de dinti, si apoi vaselina la greu.
face minuni...cel putin la suprafata, insa problema revine in cateva zile

vb de asta, nu am mai folosit un ruj mat de 4 ani, din cauza acestei probleme

"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

multumesc tuturor pentru raspunsuri!

teodraghici - incerc sa beau cat mai multa apa pe zi! Nu stiu daca beau 2,5L/ zi cat este indicat, dar ma stradui sa beau chiar daca nu-mi este sete! (mie nu prea mi se face sete!)

Am mai auzit ca mierea de albine este un remediu bun, dar presupun ca ai tendinta sa o papi si plus de asta eu stau 10 ore/zi la servici, lucrezi cu oameni - nu cred ca ma pot da in timpul saptamanii, poate doar in week-end!
rory76 - as incerca unguentul Unguent Carmex, zi-mi te rog este special pentru buze sau este universal?!

si multa sanatate!

Mergi la inceput