Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

A...ii ziceam lui babytza dar poate mai intereseaza, am reusit sa montam pe patut pliant carusel din acela cu surub, pentru pat de lemn, e posibil, singura problema ar fi ca nu este chiar atat de stabil ca pe patul de lemn, dar tinand cont ca bebe nu trage de el, nu e nici un pericol, cand o sa aiba el puterea sa traga atat de tare, inseamna ca trebuie sa trecem la alte jucarii sau sa-l punem la munca (sa-si folosesaca forta la treburi in gospodarie)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Cd, cu burtica sau fara, sa-l scoti pe Mikul afara oricand te lasa vremea. Copiii tinuti numai in casa sunt mai agitati.

In plus te vei simti si tu bine dupa cate o plimbare - poti s-o iei si asa, sub haina de iarna nu se vede mare lucru.

Sa ne spui ce rezolvi cu medicul dupa ce va mutati si trimite-mi si mie niste pepsi prin attachment ca mi-ai facut pofta si eu azi nu vad ca am baut deja o ceasca jumate de cafea.

Si anda doarme anapoda ziua dar are si momente mai fericite in care doarme 2 sau chiar 3 ore legate. Eu glumesc spunand ca e bratodependenta si mamidependenta. Acum de ex ma tot lupt s-o las in cos sau in patut dar se trezeste de fiecare data si o iau de la capat. In brate doarme excelent. Nu încerc insa sa-mi aduc aminte cum si cat doarme pt ca eu n-am deloc notiunea timpului, de multe ori nu stiu in ce zi a saptamanii suntem!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

http://www.n o u-nascuti.ro/agenda_medicala.html?id=393

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

CD te pup tocmai a venit mama de la targ si mi-a luat un carusel. Unul obisnuit dar am reusit sa il montam la tarc. La fel ca la tine, va sta pana ajunge la el ca nu sta el foarte bine....Dar ii place !!!!!!

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare!

Vreau sa va impartasesc experienta mea, asta pentru ca intreba cineva(scuze ca nu mai stiu cine): noi de la 1luna si 1 saptamana ne tot chinuiam cu supozitor, crezand ca din cauza completarii cu lapte praf s-a constipat Maria. Intre timp am scapat de completare si Maria a avut scaun 2 zile consecutiv fara ajutor din partea mea. Apoi iar pauza..treceau 3 zile si ii puneam iar supozitor, desi ea ea nu dadea semne ca ar vrea sa faca ceva sau ca o doare burtica. Dr. mi-a zis ca nu e constipata de prima data,deoarece scaunele erau moi, dar imi era teama sa o las mai mult de 3 zile fara sa faca kk. Asta pana duminica, cand dupa supozitor mi-a facut foarte putin si foar te moale, apropae lichid...asa ca mi-am laut inima in dinti si nu i-am mai pus nici dupa 3 zile, nici dupa 4, iar aseara a 5 zi a facut singura cat pentru toata saptamana si moale.Nici nu cred ca va inaginati ce fericire pe capul meu.
Asa ca avea dreptate dr, ca nu e constipata doar ca face mult mai rar decat ma asteptam eu si se pare ca e normal. Am avut tot felul e procese de constiinta ca ii pun supozitor, apoi saptamana asta ca nu ii pun supozitor si uite asa...Avea mare drptate cineva cand spunea ca trebuie sa ne urmam instinctul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Va invitam la Capitol nou

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput