ASPIRATOR BUN - copil alergic

ASPIRATOR BUN - copil alergic | Autor: Nicoleta

Link direct la acest mesaj

Salut.

Am nevoie si eu de ceva sfaturi: avem nevoie de un aspirator performant, care sa aiba putere mare de aspirare si sa fie gandit sa ajute persoanele alergice. Copilul meu e alergic la acarieni.

Ma puteti ajuta?

Multumesc.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Cele mai indicate in acest caz sunt aspiratoarele cu filtre hepa, pentru ca se pare ca nu lasa sa treaca nimic.

Acuma depinde de buget. Exista si cele cu aspirare si trecerea curentului de aer printr-un container cu apa insa am inteles ca, de fapt, nu ar fi asa ok pentru alergici.

Eu am optat pentru varianta cu filtru hepa.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mina, ti l-a recomandat cineva? Imi poti spune ce firma este? Multumesc,

Nicoleta

Mergi la inceput

Am citit pe net de LG Kompressor Allergy Care, are cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

LG este si al meu, cu filtru hepa 12 si putere 2000 Wati. Pentru un ap cu 2 camere am zis sa nu investim prea mult, plus ca, oricat de hazliu, a trebuit sa il iau sa incapa in locasul de aspirator din dulap, altfel as fi fost in situatia de a-l tine prin vreun coltz la vedere....
Mie mi se pare ok...cu cel de-l aveam inainte simteai miros de praf in aer dupa curatenie, cu asta nimic.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Am citit pe net de LG Kompressor Allergy Care, are cineva?

Despre asta vroiam sa-ti spun si eu ... nu am,dar stiu ca anul trecut a fost sotul la o prezentare LG si la tot laudat ... exista in magazile de profil ,iar preturile sunt cam asa:
1.Aspirator bagless LG V-KC 902 HTMQ 969.90ron...Putere 2000W, putere de absortie 350W, filtru HEPA,capacitate container praf 2L,tub telescopic, lungime cablu 9m
2.Aspirator LG V-KC 402 CTUQ 1,299.90 ron ...P:2000W,cap :2L,avertizare vocala,recipient de praf antibacterian,senzor de praf,filtru lavabil HEPA13, 8 trepte de filtrare,perie carper master plus si pt parchet,accesorii spatii inguste

Si eu sunt o persoana alergica :praf,animale,acarieni,mirosuri ...si multe altele ...
Mie mi-a fost recomandat si un purificator de aer,dar inca nu mi-am luat cu toate ca am lucrat in domeniu ... iti recomand Electrolux.
Banuiesc ca te-ai informat destul despre alergiile la acarieni si praf,dar eu o sa-ti spun cum procedez poate ti-a scapat ceva ... in primul rand perdelele sunt mari absorbante de praf,asa ca eu le spal saptamanal...Covoarele deasemenea absorb f.mult praf asa ca e bine sa fie pe portiuni cat mai mici in apartament ...eu am gresie in toata casa,dar din cauza lui bb a trebuit sa punem in camera lui mocheta(de preferat cu par cat mai scurt)... aspir la 2 zile(cu un bosch de 2000w)...mai am si un Philips cu spalare,dar il folosesc doar vara(spal canapelele si acum mocheta) pentru ca mi se pare destul de dificil,in plus trebuie sa stai destul ca sa se usuce ce-ai spalat... asa ca eu nu recomand ... mai am un aspirator de masina tot Philips, iar cu asta strang praful de pe pereti,sifoniere,tablouri ...
Praful il sterg cu carpa umeda sau lavete speciale imbibate sau ma ajuta sotul pentru ca nu suport spray-ul(pronto),iar eu intru in camera dupa ce s-a aerisit bine ...
In fiecare zi dau cu mopul in toata casa pentru a nu se strange praf...

Daca te mai pot ajuta cu ceva

ps- am intrat si la subiectul cu Cleansy,dar nu te pot ajuta ... incearca sa iei legatura cu un dealer

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Nicoleta, si eu sunt alergica la acarieni, dar mie doctorita mi-a recomandat sa scot covorul, jucariile de plus si perdelele din camera unde stau eu si sa sterg praful cu o laveta uda si pe jos sa dau cu mopul (fara maturat, aspirat, carpe de praf). E o solutie cam radicala dar pe mine m-a ajutat foarte mult. Inainte ma trezeam de dimineata cu ochii in lacrimi si cu stranuturi, acum pot sa ma laud ca n-am luat pastile de luni intregi.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri, daca stie cineva preturile pentru TuttoJebbo si TuttoLuxo, as fi recunoscatoare pentru o informatie pe PM .

Mergi la inceput

Am vazut azi aspiratorul Rainbow. Mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

RAINBOW - intr-adevar face ceea ce zice ca face - nu stiu daca ai vazut si vreo prrezentare de-a lui...dar sa stii ca de 8 ani de zile de cand il avem isi face treaba fara nicio defectiune sau inconvenient...e destul de scump(nu mai stiu acum pretul lui...dar acum 8 ani era supeeer scump) dar sa stii ca face toti banii!!!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 38+ Theodora
PRINTZUL

AMR 2 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

cat mai costa un RAINBOW ?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput