Mamici si gravidute de Italia (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluk31

Neata!
Ce sarbatoare e azi?

Irina,depinde cat de nord..la Modena e soare si nici nu s-ar simti vreun vant de iarna
Frumos al doilea album,sunteti o familie foarte draguta!

Oana,tre sa faci ce-ti spune,gata cu distractiaValabil si pt Dana7!Tiii,copiii astia...

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

azi e Intrarea in biserica a Maici Domnului (+) in calendarul ortodox.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Eu sunt pe aici...astept covrigii! Mac si susan de unde iei, parca nu am vazut prin magazine...

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

eu ash manca ceva divers asa un gulash cald si bun de la mama lui...sarmale cu mamaliguta...salata de beouf multe as manca da nu are cine face..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Mamii, ziceai ceva de-o soacra, pune-o la treaba

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Am terminat covrigii,da numai ca ultima tava e buna de mancat ca prima am arso

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

N-am folosit nici mac nici susan nici sare ca mie imi plac simpli.
A si cine vrea sa faca sa puna numai o lingurita de sare nu doua cum e in reteta

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

micio, da de unde? la camin merge frumos la baie, rar il iau acasa cu alti pantaloni ... acasa, nimic. Nu vrea sa mearga la baie si basta . Cand il prind pe la colturi il duc cu forta la baie.

al meu este tare incapatanat, se uita la mine, ma sfideaza si-mi spune sa stau si zitta

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Neatza

Dana zitta a .

Ati vazut cea nins in tara?mamaaaaaaaaaa,brrrrrrrrrr

nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata
am scris un mesaj si mi-a disparut
mannaggiaaaaa
o iau din nou

azi dau cafeauasa ma revansez putin pt toate

Irina-vad ca gospodaresti mai nou,ai mai facut gogosi?
Ralu-te intrebasem in anticipo de eco,cum a decurs?
Mamii-lasa poftele ca nu stiu unde ajungem cu silueta de ne punem pe mincat
eu de stau in casa zici ca tot as minca cite ceva,asa ca prefer sa nu stau
Oana-ce dulce e Eduard cum iti zice atitea,ma bucur ca va intelegeti mai bine
nu mai stiu ce sa raspund ca am cam uitat
am scris in mesajul ce mi-a disparut ca va las la un capitol asa pe la pg 17-18 si va gasesc dupa 10 pg spuneti voi cum sa tin pasul?
Abramburika-ai sa vezi ca acum daca merge singura in curind cind o sa mearga bine nu vrea sa o mai tii plus ca incepe sa traga tot ce vede
Dana7-ai cu cine te razboi,cred ca te termina

nu mai stiu unde am ramas........cu cititul

Bionda-unde ai disparut??????

fetelor eu acum 2 sapt am cumparat bradut nou sapt trecuta am luat citeva globuri noi,clopotei,fundite si instalatie noua cu multe beculele si muzica,in fiecare an iau cite ceva nou ca nu ma pot abtinesint asa frumoase....abia astept sa fac bradutul
voi?

eu am pitica racita,ieri a avut febra :(
acum a baut laptele mai devreme si a adormit saracuta

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput