Mamici si gravidute de Italia (40)
Raspunsuri - Pagina 5
daraban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raluk31 Neata! Ce sarbatoare e azi? Irina,depinde cat de nord..la Modena e soare si nici nu s-ar simti vreun vant de iarna Frumos al doilea album,sunteti o familie foarte draguta! ![]() Oana,tre sa faci ce-ti spune,gata cu distractia Raluca de Anais Iasminawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra cum a venit pe lume Anais |
azi e Intrarea in biserica a Maici Domnului (+) in calendarul ortodox.
Irina20 spune:
Se vede ca azi nu prea aveti chef de vorba
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
micio spune:
Eu sunt pe aici...astept covrigii! Mac si susan de unde iei, parca nu am vazut prin magazine...
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
mamii spune:
eu ash manca ceva divers asa un gulash cald si bun de la mama lui...sarmale cu mamaliguta...salata de beouf multe as manca da nu are cine face..![]()
micio spune:
Mamii, ziceai ceva de-o soacra, pune-o la treaba ![]()
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
Irina20 spune:
Am terminat covrigii,da numai ca ultima tava e buna de mancat ca prima am arso![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
Irina20 spune:
N-am folosit nici mac nici susan nici sare ca mie imi plac simpli.
A si cine vrea sa faca sa puna numai o lingurita de sare nu doua cum e in reteta
nou
dana7mi spune:
micio, da de unde? la camin merge frumos la baie, rar il iau acasa cu alti pantaloni ... acasa, nimic. Nu vrea sa mearga la baie si basta
. Cand il prind pe la colturi il duc cu forta la baie.
al meu este tare incapatanat, se uita la mine, ma sfideaza si-mi spune sa stau si zitta 

Ale
le mie foto
Irina20 spune:
Neatza 

Dana 

zitta a .
Ati vazut cea nins in tara?mamaaaaaaaaaa,brrrrrrrrrr
nou
katiapam spune:

neata
am scris un mesaj si mi-a disparut
mannaggiaaaaa
o iau din nou
azi dau cafeauasa ma revansez putin 

pt toate
Irina-vad ca gospodaresti mai nou,ai mai facut gogosi?
Ralu-te intrebasem in anticipo de eco,cum a decurs?
Mamii-lasa poftele ca nu stiu unde ajungem cu silueta de ne punem pe mincat
eu de stau in casa zici ca tot as minca cite ceva,asa ca prefer sa nu stau![]()
Oana-ce dulce e Eduard cum iti zice atitea,ma bucur ca va intelegeti mai bine
nu mai stiu ce sa raspund ca am cam uitat
am scris in mesajul ce mi-a disparut ca va las la un capitol asa pe la pg 17-18 si va gasesc dupa 10 pg
spuneti voi cum sa tin pasul?
Abramburika-ai sa vezi ca acum daca merge singura in curind cind o sa mearga bine nu vrea sa o mai tii plus ca incepe sa traga tot ce vede
Dana7-ai cu cine te razboi,cred ca te termina
nu mai stiu unde am ramas........cu cititul
Bionda-unde ai disparut??????
fetelor eu acum 2 sapt am cumparat bradut nou sapt trecuta am luat citeva globuri noi,clopotei,fundite si instalatie noua cu multe beculele si muzica,in fiecare an iau cite ceva nou ca nu ma pot abtine
sint asa frumoase....abia astept sa fac bradutul
voi?
eu am pitica racita
,ieri a avut febra :(
acum a baut laptele mai devreme si a adormit saracuta
ticker 
de
Giulia (20/06/07)