FIV 202

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna,
Catalina esti gravi, bravo si sa fie ptr. noua luni. Valoarea este buna, si argumentez asta printr-un caz real. Stii ca noi am pierdut sarcina cam in aceeasi perioada, eu am facut FIV 2 in oct., nu a reusit, insa cu mine a fost o fata care in ziua 14 a avut Beta HCG 50. Ne-am revazut la intalnirea cu profu. cand ea era in 8 sapt. si la eco s-a vazut un embrionas foarte frumos dezv. Asa cred ca este si la tine, doar unul, dar fi fericita este. Trebuie sa gandesti pozitiv ca va fi bine. Ma bucur tare mult ptr. tine si uita tot prin ce ai trecut. DD a fost alaturi de voi si va mai fi.
Doamne ajuta toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

elenada mihaele meda moniland eseea many_bani .
Meda o sa fie bine. Trebuie sa fie.
Moniland - femeieeeeeee....facui testu cand au zis aia sa-l fac. Nu asa de nebuna. E ...bine, cele 16 teste urina fusera ideea mea .
Many _bani....sa te auda Dumnezeu.

Fetele poate vreti sa treceti si clinica unde tot merg eu pe prima pagina. (de data asta am mai fost cu o prietena care e sigur gravi si se pare cu gemenasi). Eu zic ca merita atentia voastra.

www.mitera.gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Catalina - felicitari maxime, ce bucurie. Fii optimista - esti clar gravidutza.

Uite - eu la fel ca si tine am pus 2 blastocisti si-n ziua 10 aveam beta 25 apoi in ziua 12 beta 125 si tot asa ziua 19 parca aveam vreo 4700. Miki01 - tocmai a nascut - avea in ziua 10 beta 20, asta e s-a prins mai tarziu, la mine nidarea a fost sigur in ziua 8, test din urina pozitiv abia prin ziua 14 vag a doua liniuta.

E clar - Dumnezeu a vrut sa te rasplateasca cu UN bebe - n-a fost sa fie cu 2, bucura-te ca s-a prins doar unul - probabil ca uterul tau nu putea sa tina sarcina gemelara.

Te pup si sarcina usoara pana la capat. Doamne ajuta.

Cami 25+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Catalina, 16 teste de urina???asta inseamna cate 3 zilnic incepanad cu prima zi de dupa ET?
Bravo!Felicitari!Sarcina usoara si sa te bucuri din plin de tot ce urmeaza!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anto e trecut de ora 15!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Catalina felicitari din tot sufletul, chiar ma gandeam de ce nu ai mai scris!!!!16 teste de urina hehe, eu cand l-am pus pe barbate-miu sa mi-l cumpare pe al treilea m-a intrebat de cate mai am nevoie ca daca ia 20 poate ii du reducere!!Sa fie sanatos bebelul asta este tot ce conteaza!!!

Claudia ai mai fost la doctor?

Anto, tin pumnii, te rog sa-mi zici ca pen-ul a fost cu noroc!

Blanche si tie iti tin pumnii stransi stransi stransi!!

pusici fetelor bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Oanademunka, Mihaele, Kora, va multumesc tare pentru pumnii stransi, eu voi face beta lunea viitoare, dar poate sambata voi face unul de pipi, sa vedem. Si eu va tin pumnii ca data viitoare sa fie cu noroc.

Antooooooo!!!! Hai cu testul pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Catalina!!!!!!!!! Ce mult ma bucur pentru tine! FELICITARI! Ai grija de tine si de puiut! Sarcina usoara si la termen!
Anto, de o ora du refersh

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

amzulica, ana , oana, felicia

Felicia stai asa cu bucuria sa fim sigure ca avem si motive.

Anto si io cu refreshurile pe pozitie.
Blanche ce cumintica esti. Nu ca altii cu mancarimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Scuze fetelor ca v-am facut sa asteptati, dar acum mi-au trimis mail!

...eu iarasi am sperat degeaba: BHCG=0.887!

Va pupic pe toate!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput