Gravidute & Mamici de IASI (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

alynta27 mersi de
noi(eu si Darius) ieri am stat mai mult pe la soacramea... sotul a fost plecat pina la tara cu tatal meu .... Darius se intoarce pe burtica una doua... ii place mult ...acum se cearta cu maimutoii
i-am luat " cereale cu mar si morcov" si am o intrebare: scrie ca trebuie sa adaug numai apa, deci are si lapte???? si nu pot sa ii dau cu biberonul????i-am luat si lingurita dar parca mi se pare prea mic sa ii dau cu ea. vreau sa ii dau dupa ce ii fac vaccinul... adica miercuri. sper sa reusesc

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alina dar nu ai inceput sa-i mai d-ai si altceva decat laptic, de exemplu suc de morcov de fructe, chiar fructe rase?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
Nu am apucat sa vad pozele Mihaelei inca.Sa va fie de bine petrecerea!
Celia,da, nu mi-e frica sa le iau.au fost retrase caci au existat plangeri de la femei care le luau, insa nu mancau nimic..ca ba si-au pierdut auzul nu stiu cat timp, ba le curgea sange din gura samd..dar scrie clar ca tre sa mananci, nu tre sa te infometezi..Eu nu am avut probl, asa ca merg inainte.dar sunt constienta ca nu sunt sanatoase mult timp, maxim 6 luni le voi lua.
Stagnarea apare la orice dieta-regim..
Alina,stiu, ai dreptate..

Noi am avut oarece probleme cu Alessia si nu mi-a mai stat gandul sa mai intru pe aici..Duminica s-a repetat criza de care povesteam acum o luna si ceva, cred, din parc, cu bona..Am trecut prin niste momente neplacute pt. prima data de cand s-a nascut..am fost insa pe faza, am reactionat bine si asta e cel mai important.Am intrebat medicul si am citit despre asta. E vb de spasmul hohotului de plans, daca ati auzit.eu nu auzisem..Nu are cauze exacte, nu exista remedii si poate dura pana la 3 ani..Pt orice eventualitate vom face maine encefalograma sa vedem daca e ceva la capusor..
o saptamana frumoasa!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Kriss sper sa nu fie nimic grav cu Alessia.

Si noi ne-am luptam ieri cu febra, 39,3. Toata noaptea am stat de paza, pe la 3 i-a scazut dupa ce i-am facut impachetari, dar m-am trezit toata noaptea sa o verific

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Salutare
Alynta multumesc de cafea si pt ca ne-ai admirat pozele
Anilansa nu stiu daca cerealele cu lapte merg date cu bibe. Insa nasa mea punea astfel de cereale in laptele fetei inlocuind o masura de lapte cu una de cereale. Sper ca m-am facut inteleasa. Eu am cereale fara lapte si le dau cu lingurita ca in lapte nu-i plac
Kriss, Daniela pt voi si sa scapati de probleme

Edit: am corectat greseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna mamici si bebici,

Kriss, imi pare rau ca s-a repetat ...nici eu nu am auzit de acel spasm...dar e urat. Sper sa va linistiti daca faceti investigatia.

Danyelle, sanatate multa Amaliei.

Alina , poate vine mos Neculai cu "proiectul"...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alice_is

Salutare
Ella eu stiu ca cerealele cu lapte nu prea merg date cu bibe. Insa nasa mea punea astfel de cereale in laptele fetei inlocuind o masura de lapte cu una de cereale. Sper ca m-am facut inteleasa. Eu am cereale fara lapte si le dau cu lingurita ca in lapte nu-i plac

Alina mami de Alexia Ioana (14.01.2008)

Alina nu stiu despre ce e vorba ,cred ca ne-ai confundat,nu eu am intrebat de cereale

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Alina dar nu ai inceput sa-i mai d-ai si altceva decat laptic, de exemplu suc de morcov de fructe, chiar fructe rase?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

ba da... ii dau suc de morcovel... am aproape o sapt... iam dat si suc de mar ....

Fetelor vedeti ca se confunda lumea , eu am intrebat de cereale pt Darius(4 luni)

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Citat:
citat din mesajul lui alice_is

Salutare
Ella eu stiu ca cerealele cu lapte nu prea merg date cu bibe. Insa nasa mea punea astfel de cereale in laptele fetei inlocuind o masura de lapte cu una de cereale. Sper ca m-am facut inteleasa. Eu am cereale fara lapte si le dau cu lingurita ca in lapte nu-i plac

Alina nu stiu despre ce e vorba ,cred ca ne-ai confundat,nu eu am intrebat de cereale

poze

Ella scuze, nu stiu la ce ma gandeam cand am scris. sa nu te superi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Alina nu am supar,cred ca te gindeai la mine cind ai scris

poze

Mergi la inceput