Gravidute & Mamici de IASI (73)
Raspunsuri - Pagina 7
Simo78 spune:
Mey mi-as dori si eu sa "capodoperez" in felul asta
La noi nush care-i treaba...a fost zi de maraiala. Banui vre-un dinte, masea, ceva, ca tot tipa prin somn. Il caut maine....
mami de Matei 1an 3luni
oana8188 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihamora
Ce e maine? Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007 POZE POZE NOI |
Nu-i nimic special maine, da' numa' ce m-a apucat depresia de cum aratam pe vremuri si nu mai fac nimic nimicuta maine!
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana8188 Nu-i nimic special maine, da' numa' ce m-a apucat depresia de cum aratam pe vremuri si nu mai fac nimic nimicuta maine! |
Eu zic sa bagi un coniac si sa-ti faci poftele cu prajitura.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui Simo78 Mey mi-as dori si eu sa "capodoperez" in felul asta |
Pe cuvant ca m-am straduit...Na,ce-a iesit ati vazut si voi...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui ghinetz Miha, fff frumoase pozele. Ai niste copii minunati. Sa-ti traiasca sanatosi si voiosi. Amira m-a terminat aici. Si titlul e de mare efect. Bufonul e un dulce. Iar tu esti in mare forma. Tare bine te prinde noua freza. (vezi, de tort nici nu mai zic nimic; n-am atatea laude la tastatura asta) |
Multumesc Oana!
Anilansa spune:
citat din mesajul lui alice_is Neata. Poftiti la cafea Alina mami de Alexia Ioana (14.01.2008) |
Neata... mersi de o savurez din urma
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ghinetz spune:
citat din mesajul lui alice_is Neata. Poftiti la cafea Alina mami de Alexia Ioana (14.01.2008) |
Daca o beau si pe cea de la tine ar fi deja a treia. Dar, spune, pot eu sa te refuz?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
danyelle005 spune:
Miha vad ca s-au distrat copii la petrecere.
Celia ce curs faci? Inca n-am dus fata la bunici, dimineata Amalia avea putina febra si parca nu ma lasa inima s-o mai duc. Cred ca-i mai ies niste dintisori, de doua nopti iar plange toata noaptea.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
alice_is spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ghinetz
Daca o beau si pe cea de la tine ar fi deja a treia. Dar, spune, pot eu sa te refuz? Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007) Sonia are nevoie urgenta de noi "unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
Nuuuu, nu poti refuza. Unde au incaput doua merge si a treia