Gravidute & Mamici de IASI (73)
Raspunsuri - Pagina 17
Anilansa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_oana26 Gata, am modificat si semnatura, ca am uitat cum se face Va pup Mamica fericita |
FELICITARI sa fiti sanatoase, sa iti aduca numai bucurii ...
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
iulia-stefy spune:
Salutare!
La multi ani, Tudorel!
Kriss, ma bucur ca au iesit ok investigatiile si Alessia nu are nimic.
Danyelle, sper ca e mai bine Amalia. Sanatate multa.
Alina, Emma, cum sunt copiii dupa vaccin?
Oana, sa va traiasca domnisoarele si sa fiti cu totii sanatosi. Ma bucur sa aud ca sunteti bine.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Anilansa spune:
citat din mesajul lui iulia-stefy Salutare! La multi ani, Tudorel! Kriss, ma bucur ca au iesit ok investigatiile si Alessia nu are nimic. Danyelle, sper ca e mai bine Amalia. Sanatate multa. Alina, Emma, cum sunt copiii dupa vaccin? Oana, sa va traiasca domnisoarele si sa fiti cu totii sanatosi. Ma bucur sa aud ca sunteti bine. vacanta la mare Poze din august-septembrie Poze din Copou Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |
La noi e totul bine
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
aeperju spune:
Vaccinul asta nua re efecte imediate ci dupa o sapt. Deci de miercurea viitoare sunt in alerta. Asta noapte nu prea a dormit fiindca ii ies doau masele jos si e jale. Plangea mititelul.... i-am dat niste panadol si dupa o ora juma a reusit sa adoarma.
emma
danyelle005 spune:
citat din mesajul lui oana_oana26 fete dragi vad ca la voi sunt inca gravi, am intrat pe fuga sa va spun ca am nascut la 33 de sapt, 2 fete minunate, sanatoase si haioase Avem aproape 2 luni, e tare greu dar e frumos A fost o sarcina grea, cu multe luni de stat in spital, motiv pt care nu v-am mai scris, dar acum suntem acasa si e minunat Va pup pe toate si poate venim si cu niste poziti nina&year=2008&month=11&day=21&babycount=2" |
Felicitari. Sa fiti sanatoase si asteptam pozele
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Lacramioara Amalia e bine, nu a mai facut febra, scaunele sunt normale; sper sa nu mai avem probleme ca m-am saturat.
Azi am iesit si afara dupa vreo saptamana de stat in casa; ne-am plimbat vreo 2 ore
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
alice_is spune:
Salutare
Oana sa-ti traiasca comorile
Avem si noi un anunt de facut am luat-o timid la picior. De astazi suntem bipezi
Sanatate multa la bebelusii bolnaviori
Un week-end cat mai placut
Celia spune:
Oana_oana ,felicitari ! Sa fiti sanatoase , mamica si cele doua minuni. Bine ca ati depasit momentele dificile , te asteptam cu vesti noi .
Alice, felicitari bipedei!
Danyelle, ma bucur sa citesc vesti bune despre Amalia.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
La multi ani, Amira!
Sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri de tot ce-i bun pe lumea asta si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi.
Miha, sa va traiasca minunea si sa va bucurati de ea.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni