Gravidute & Mamici de IASI (73)
Raspunsuri - Pagina 16
alice_is spune:
Salutare. Multumim de cafea.
Acum am ajuns si noi de la dr. Suntem sanatoase, avem 8.300kg, deja suntem la categoria grea. Vom reincerca sa introducem oul sa vedem daca-l toleram. Eritem fesier avem din nou si ne-a dat sa facem analize din scaun.
Multa sanatate la bebelusii bolnaviori
byu spune:
Dany, da , cred ca eu eram ca m-au sunat acasa cum sa o sun pe d siminiceanu , sa-mi recomande si alt medic daca vreau in orl, pt ca ma vazuse cam reticenta in ceea ce priveste otita lui casian, ce-i drept.Vineri cand am fost la ea mi-a zis ca nu are nimic doar ca urechea stg nu poate sa o vada prea bine , si de asta m-a trimis la orl, cand ma duc la dr. cristian marti, imi apune ca are otita lA urechea dreapta, si normal ca mi-am ridicat niste semne de intrebare, de asta ma sunase, dar nu ma mai duc la nici un orl-ist, ca am incredere in doc. cristian .
Sa stiti ca si Casian musca din prea multa dragoste sau de nervi sau de durere uneori ca se chinuie sa mai iasa dinti.
Byucu CASIAN ANDREI
Poze
iulia-stefy spune:
Salutare!
byu, m-am gandit eu ca folosesti batista bb..... multa sanatate lui Casian. Sa stii ca dr. Cristian e un profesionist foarte bun. Si eu am fost cu Stefy la dansa si am fost foarte multumita.
Emma, e o perioada. In jurul varstei de un an si Stefy ma musca. Avea o placere deosebita sa ma muste, in special de nas, asa... din dragoste. Si nu o data mi-au dat lacrimile de durere, dar cu timpul si cu explicatii ca ma doare, ca nu e frumos, s-a dezvatat.... La noi ROR-ul nu a avut reactii.... nici la 14 zile cum mi-a zis dr. Speram sa fie bine si la voi.
Anilansa, sa dea DD sa nu aiba reactii la vaccin.
Kriss, cum e Alessia?
Miha, Oana, voi ce mai faceti? De Ralu mai stie cineva ceva?
alice, ma bucur ca sunteti bine. Multa sanatate, sa scapati si de eritem.
Gata, inchei ca ma duc sa o aduc pe Stefy de la cresa.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
kriss79 spune:
salutare
La Multi Anisori Tudorel, pitic de lilvs!!
Alessia e bine. Nu o voi mai teroriza cu spitalele si consultatiile samd..Nu are nimic la cap sau la inima, asa ca nu ma continui ca nu are sens..neurologul la care am fost cred ca o luase cam razna de la pacienti..la usa lui erau copii cu probleme serioase neurologice..iar noi sincer, nu vedeam ce cautam acolo, in fine..
Ne-a recomandat sa mai mergem si sapt urmat la el si peste 2 luni sa mai facem ekg si eeg..nu mai facem nik! daca era o lovitura puternica, spasme, lesinuri fara sens..samd..normal ca faceam de toate, dar asa..
Am cantarit-o si eu azi ca am facut febra la brate ieri cat am tinut-o la spital..are 9,600!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si Alessia Stefana
Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
ella10 spune:
Kriss si zici ca ai facut febra la brate din cauza Alessiei?dar eu....Bia are cred ca aproape 11 kg,nu am mai cintarit-o cam de o luna,dar iti spun sincer ca eu sunt intr-o continua febra la brate...dar ce sa fac daca copilul asimileaza bine,caci eu nu o indop cu mincare dar...
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
Celia spune:
Lacramioara, abia astept sa invete sa cante si Andreea...acum doar bate din palme si canta" na-na-na" cand ii cant eu vreun cantecel...
Moldoveanca , ici , sanatate multa lui Domi.
Danyelle, sper ca e mai bine Amalia.Sanatate multa.
Kriss, bine ca au iesit ok investigatiile si Alessia nu are nimic.
Alina , ai grija de voi mami , nu te obosi prea tare. Sper ca David e mai bine.
Byu, cum o tine Casi din una in alta... sanatate multa.
Alina, Emma, cum sunt copiii dupa vaccin?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Anilansa spune:
buna dimineata
iar dau eu e tare si fierbinte
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
mamici noi am trecut bine noaptea, fara febra si cu pofta de mancare si fara somn aseara Darius trebuia sa doarma la 10 dar de unde a papat la 10.30 si a stat cu noi pina la 12. cu chiu cu vai a adormit atunci ... dar a avut un chef nebun de gangureala ...
de la vaccinul asta de 4 luni nu a mai avut somnolenta pofunda , cum la avut la vaccinul de 2 luni ... si a avut si pofta de mancare ... a mancat exact cat minca si inainte de vaccin ... adica in timpul zilei papa 130-180 ml de laptic cu 50ml de ceai si 70ml de suc de morcovel si seara 210 ml. eu una sunt multuminta.
Moldoveanca , sanatate multa lui Domi.
Kriss, bine ca au iesit ok investigatiile si Alessia e bine.
Alina , ai grija de voi, nu te obosi prea tare. Sper ca David e mai bine.
Byu, sanatate multa lui Casi.
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
oana_oana26 spune:
fete dragi vad ca la voi sunt inca gravi, am intrat pe fuga sa va spun ca am nascut la 33 de sapt, 2 fete minunate, sanatoase si haioase
Avem aproape 2 luni, e tare greu dar e frumos
A fost o sarcina grea, cu multe luni de stat in spital, motiv pt care nu v-am mai scris, dar acum suntem acasa si e minunat
Va pup pe toate si poate venim si cu niste poziti
30+
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Geanina&year=2008&month=11&day=21&babycount=2"