Pepenasi de iulie - august 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ce-mi faceti voi mie...

Cine mi-a scris nu zic nici daca ma picati, pentru ca nu-i frumos din partea mea. Banuiesc ca a/au avut niste motive bine intemeiate pt care au ales metoda privata. Dar ca sa va potolesc curiozitatea (am primit si de la 2 fete pe care nu le stiu, nu sunt de la noi)...motivele "inconstientei" erau doua : ca am fost plina de fitze si am nascut la privat (desi stiu ca aia nu-s dotati, ntzzzz) si ca nu am mers la spital cand mi s-a rupt apa. Ca eu nu am avut nici macar o problema cu sarcina si nici un gand ca s-ar putea sa patesc ceva, e inutil sa spun, nu? Ca-mi iubesc dritza ginecolog si as fi urmat-o oriunde, again. Ca nici doamnele doctor de la Polizu (si sunt the best ever) nu stiu de la ce a facut ea asa ceva dar sigur nu din cauza apei mele rupte cu 24h inainte, iar nu mai conteaza, banuiesc...

Cam asta! A trecut, am acceptat ca fiecare are propria opinie asupra unor evenimente! Cred ca sunt eu prea sensibila si prea am nevoia uneori sa fiu mangaiata suav pe crestet! Dar promit ca ma fac mare:)

Si multumesc!!! Sunt stresabila oricand, sa stiti. Cu incredere Didisoru:)

Oooof Andreea of! Te sun maine sa vedem cum facem...

Va pup! Sa nu fim incrancenate, ca nu merita nimeni asta! Eu ma protejez acum, stand nitel la distanta! Dar nu plec, nici alungata!:)

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anilasa acu am pricipit pofta mare sa aveti

sun

andreea cum o vrea Cel de Sus! oricum va fi bine

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sunny dragule, nu ai de ce sa te invinovatesti pentru problemele avute cu Thea.
- stat 24h cu apa rupta : mie mi s-a rupt apa la 12 noaptea. LA 1h30 eram la spital, fara contractii, ca o floare. MA baga aia in sala de pretravaliu si ne explica situatia : daca se declansaza travaiul bine, daca nu hop tzop in salon ca ei nu declansaza noaptea si pot sa stau bine mersi cu apele rupte 24h.
- nastere "cu fitze" la privat : asta ti-a fost aruncata din pura rautate romanesca, pentru ca de fapt aia dorea sa zica ti-a iesit pe ochi nascutul la privat, na! Dar, tu nu ai gresit cu nimic. Ai vrut sa ii dai cei mai bun puiului tau si mi se pare normal. Aici majoritatea spitalelor/clinicilor sunt echipate ca maternitati tip1 (adica la fel ca si clinicile private din ro). Prin urmare, femeile cu sarcini impecabile ca a ta, nu isi bat capul cu ce tip e maternitatea, o aleg pe principiul proximitatii! Deci inca o data, nu ai de ce sa te invinovatesti!

Principalul este ca Thea este bine, voi sunteti bine, atat conteaza, restul este balast. Nu mai pune tot la inima .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Sun cine ar face asa ceva?

Felicitari pentru crestere

Teckyyyy nu ne dai de veste? Ce face Ralu?

Anaxena multa bafta sa rezolvi cat mai repede problemele!

Eu ma retrag ca mai sta si altii la coada la calculator

Va si va doresc o noapte linistita!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

fetele dragutele, eu maine dimineata plec in ct si ma intorc duminica. acum fug la bagaje...
va doresc un we frumos si linistit. ne mai auzim luni!
ciao!

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ana_a eu l-am pus in chestia aia ca un fel de premergator de saptamina trecuta de la inceput la 3,5 luni, dar asta am facut-o dupa ce am vazut ca Sebi tinde sa stea prea mult in picioare. Pe cutie scrie ca e de la 4 luni, iar in indicatii scrie ca este pt copii care isi sustin singuri capul.

Sun mie una nu imi place sa dau sfaturi si evit sa fac asta si nici nu imi sta in caracter sa fiu o finuta si o gingasa si dragalasa asa ca pot sa iti impartasesc din experienta mea tu cu Dragos sunteti parintii theei si numai voi stiti ce e mai bine pt thea si nu vad de ce te-ar interesa si ai pune la suflet niste rautati gratuite.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Sun eu te ubi mult pi tini si sa nu indrazneshti sa nu mai scri!!!

m-am uitat pe net la fel si fel de forumuri legate de premergator si am ajuns la concluzia ca: al meu copil e mai dezvoltat pe partea asta motorie si shtiu ca nu ar trebui sa o incurajez,dar ea se simte foarte nebagata in seama cand nu o ridic in picioare,asta e si vina noastra ea la 6s statea sprijinita de burta lu tac'su in picioare,acum nici nu exagerez cu premergatorul,maxim 10min pe zi dar tot am un mare sentiment de vinovatzie

in rest ii suport istericalele si ashtept cu nerabdare votul de la mirese

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Sunisor S-o iau cu inceputu'...sa nu-mi indraznesti sa dispari ca stiu unde stai! Te trezesti cu nebun-A la usa! No.2, nu se spune Irlandezia, doar te-am mai corectat fata, se spune IrlandeAzia, da? Intreab-o pe madam profa! Stie ea mai bine!!! No.3, ia baga fata acilea neste Id-uri, ca si-asa sunt in saptamana aia proasta, plina de nervi si n-am pe cine bate Ma descarc si io! Priveste-o ca pe o actiune umanitara! Ma ajuti sa raman intreag-A la cap... Te pup tare! Weekend placut!

P.S. Mi-a murit pana la urma tasta c

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

marina drum bun sa aveti si distractie placuta!
sunisor drag cum zicea si vicky la faza cu privatu'...de te-a mancat undeva...ca vezi doamne sunt fitze...ei..si mie mi-au spus multi..ca vai ...merg la "unguri" sa nasc..ca ce..aici nu mi-e bine!? ca am probleme cu sarcina? (si io ca si tine..o sarcina perfecta..fara greturi..fara baiuri...doar o leac de tensiune pe final) ca daca e sa patesc ceva macar sa patesc in romania ..mno...deci faza cu privatu e clar rautate, ciuda...iar la faza cu vinovatia..ca ai stat asa cu apa ...apoi fu..ule muma-n cur....da ce naiba, cine se gandeste ca s-ar putea intampla ceva????? cand sarcina a fost una exemplara??? s-apoi nu au legatura trebile..sau or fi medici donsoarele care ti-au scris??? apoi sa vina sa ne sfatuiasac si pe noi..si pe dr ta...ca de..romanu e priceput in toate..mai ales cand e vorba de "capra vecinului"..o sunule....apoi vorbele unor "oameni" de genu asta zau daca merita puse la suflet (desi imi imaginez ca e greu sa nu o faci..in situatii de astea...de viata) noo....acu imi amintesc de mine..ca daca ramaneam in tara poate....se intampla o nenorocire...ca lichidu era verde in ziua operatiei..da aici..la tarisoara noastra..nu mi-ar fi facut nuimeni amnioscopie..mno..
merg sa-i facem baita zambaretului!!!
pupici..nu stiu daca mai intru azi...

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Sun, nici nu mai are sens sa zic ce aberatii ti-au putut spune gurile rele, ca au mai facut-o si fetele, dar ce mi se pare strigator la cer e: ok, judecam aiurea, avem prejudecati, invidii chiar, dar cum poti sa arunci cu asa rautati intr-un om cand are mai mare nevoie de sustinere? si tu iti dai seama ca nu merita sa pui la suflet asa ceva, asa ca nu o face. Aveti o fetita superba, nu am vazut-o dar sunt convinsa ca asa e, si din cate spui e si activa si precoce, deci ati trecut definitiv peste cosmar, nu-ti mai amari viata cu amintiri urate.

Oana, unde in ungaria ai nascut? La debrecen? ai fost multumita? Ai nascut cu cezariana, nu? ca ziceai ceva de operatie. Ca eu ma gandesc foarte serios sa "prestez" acolo la al 2-lea copil, mi-a ajuns mizeria si badarania din maternitatea din oradea.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput