Rahova sau apropiere (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

dar pe mine ma mai reprimiti?
degeaba m-am laudat ca o sa va fac capul calendar cu posturile mele ca numa' gura o fost de mine... imi pare rau!

insa, am trecut printr-o perioada cred in care numai scrisul n-a fost prietenul meu! de cand a plecat sotul in delegatie, si inca mai lipseste (pana pe 10 dec! ) am fost cand ocupata, cand prea lenesa, cand cu Adeluta, cand va citeam, dar fara nici un chef de scris! sper sa ma puteti ierta... si mai e un motiv, ca mi-am schimbat laptopul, din unul mare in unul mic.... si automat ceva nu mi-a mai placut la tastatura, la ecran, ma rog... acum m-am mai obisnuit cu el; insa si fiind asa mic Adeluta e calare pe el toata ziua si trebuie mai mult sa-l blochez decat sa-l folosesc! de aceea cel mai bine il inchideam si il cocotam sus pe raft! laptopul meu BIBELOU!

sooo, sper sa imi revin incepand cu zilele astea, caci simt eu ca se intampla ceva... cu toate ca sunt in vacanta de niste luni bune, azi, maine parca sunt si eu "in vacanta" ca sunt alegerile, e 1 decembrie, vine sotul pe 10, vine Craciunul, facem bradutul, parca se apropie atmosfera aia cu miros de cozonaci! daca o fi sa mai fie si niste zapada ar fi super nu-i asa?

voi ce mai faceti? ati scris voi pe aici, dar intreb si eu ca sa va provoc! multa sanatate baietelului tau Mirela! si altceva nu mai spun ca ar insemna sa va nominalizez pe toate ca pe toate va pupam cu drag!

si bun venit catus! suntem si noi aproape de voi! buzoieni scrie pe blocul nostru!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Andrei/Andreea! Sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

La multi ani,Andrei si Andree!

karli,nu te-am uitat
Dory,bine ai revenit...
deci a fost bine pt asta mica la tara!
daca a mancat bine inseamna ca i-a priit,iar cu dormitul porbabil ca avea treaba daor nu era sa doarma?!
catus,bine ai revenit printre noi
monica,Alina,mire,vicky,lexi,miria
sa aveti in we frumos,

noi am fost la vot!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna dimineata la pranz

La multi ani cu sanatate, voiosi si bucurosi pentru toti Andreii si Andreele!
Mirela sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos!
andreap si andre_ea sa fiti sanatoase, sarcini usoare in continuare sa aveti si bebei sanatosi

Pup pe toata lumea

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Din nou buna dimineata la pranz

La multi ani de 1 Decembrie! Doamne ajuta!

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

buna dimineata...de data asta la mine e la pranz
vad ca fetele ori sarbatoresc victoria partidului favorit ori au plecat in excursii

sau sunteti la parada pt ziua nationala?!

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
La multi ani, Romania!

Am fost sambata la targul de care v-am povestit si am cumparat produse romanesti, desi preturile au fost exorbitante. Pe un pliculet de bors Magic am dat 2 euro. Am luat unul de pofta, dar cand voi ajunge acasa, o sa-mi umplu traista de pliculete de bors. Sau de cubulete, ca parca exista si cubulete, nu?
Ieri vroiam sa mergem la vot dar ne-am trezit atat de obositi (desi Maria ne-a lasat sa dormim de data asta) si ploua atat de tare incat ne-a pierit cheful sa ne plimbam 320 de km. Oricum din ce-am vazut ieri la stiri suntem f dezamagiti de rezultate, nu stiu daca votul nostru ar fi schimbat ceva, ma indoiesc.
In schimb am intrat in febra plecarii acasa, diseara incep sa fac bagajele incet-incet. Abia astept.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

. Multumim de urari, ne-am mai serbat odata, ca pe Dani il cheama si Andrei.
Am fost la vot, am vrut sa mergem si la parada, dar nu am reusit pt. ca Dani a racit (nu e ceva nou). E rosu in gat, inca nu a facut febra si sper sa nu faca, ca atunci va trebui sa-l trec pe antibiotic si nu vreau. L-am tratat cu miere, lamaie, multe citrice, paracetamol si i-am pus la dispozitie batiste cat cuprinde.
Multi fetelor!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

'neata!
Vicky sanatate lui Dani!
si pe mine m-a luat ceva gen raceala...am nasul infundat si ma cam doare capul ...
am tratat cu indiferenta pana mai ieri,dar ieri am luat nurofen(sau ceva de genul asta!)ca se cam ingrosa gluma....azi n-am chef de nimic,doar as sta in pat

sa aveti o saptamana frumoasa,

si poftiti la cafele

Mergi la inceput