Rahova sau apropiere (50)
Raspunsuri - Pagina 18
andre_ea spune:
Un Craciun fericit alaturi de cei dragi urez tuturor Rahovistelor!
Mirela, felicitari pentru cadoul special de la Mos!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
37+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
MIRCLAU spune:
buna ziua si
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!!!
noi am pus masa am mancat ,am deschis cadourile,de departe cel mai frumos cadou a fost bebele pe care il asteptam,s-au bucurat toti ffff mult de vestea cea mare.
va multumesc la toate pt urari si va doresc si eu voua tot binele din lume
PS ANDREEA iti doresc si eu tie nastere usoara si sa ne anunti si pe noi cand vine fetita pe lume
MIRELA mami de andreas nazdravan si graviduta 5+
monica-elizabet spune:
CRACIUN FERICIT!
noi am fost aseara la slujba, am primit impartasanie(pacat ca nu avem biserica decat de Paste ,Craciun si inca vreo 2-3 sarbatori...preotul vine aici din alt stat)
am primit fiecare cadouri, astia mici au fost super incantati de darurile primite asa ca Moshul a fost fericit ca si-a indeplinit misiunea ![]()
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
aissa spune:
Desi am lipsit atat de mult, vreau sa va urez si eu Craciun fericit tuturor si multa sanatate iar noul an sa va aduca numai bucurii!
Eu din pacate trec printr-o perioada extrem de grea, anul asta ne-a mers prost pt ca asa l-am inceput (toata noaptea de la Revelionul trecut am petrecut-o suparata si plangand asa ca uite, desi nu sunt superstitioasa, mi-a mers prost tot anul). Mi-am pierdut tatal, rapid si neasteptat, fapt care ne-a socat pe toti si ce sa zic, eu una sunt de atunci intr-o depresie puternica si un atac de panica m-a daramat si vreo 8 zile n-am fost om, nici acum nu am terminat cu temerile, boala tatei m-a facut sa imi analizez toate posibilele mele boli si am niste pitici urlatori pe creier pe care pana dupa Sarbatori nu ii pot linisti nicicum. Am ajuns la concluzia ca nimic pe lumea asta nu conteaza in afara de sanatate si nu imi mai doresc absolut nimic altceva decat sa fim sanatosi si sa ne bucuram unii de altii cat mai mult.
Va pup si va urez tuturor Sarbatori fericite!
Un pupic special Andreei, daca asta ii e dorinta ma rog si eu sa nu nasca de Revelion, am vazut cateva zile pe YM statusul ei in care isi exprima aceasta dorinta. Important e ca bebe sa vina cand vrea el si sa fie sanatos!
preda_vicky spune:

Sunt full
. Ieri am avut musafiri, azi alta serie... pune-te masa, scoala-te masa... unde o fi incaput atata mancare in mine
. Acum ma plimb prin casa, mai fur o felie de cozonac
, ce sa fac daca socrela mi-i lasa la indemana
? Abia astept Anul Nou, ca atunci face socrela multe salate, inclusiv de fructe, peste la cuptor, piftie de curcan... oricum bucate mai "digestibile"
.
Aissa, o imbratisare mare si multi
!
Va
!
http://community.webshots.com/user/viki39
andre_ea spune:
Cristina, muuuulti pupici!
Condoleante! Uf, tare greu e. Asa e, cea mai buna e sanatatea, restul e nimic daca nu-i sanatate. Aveti grija de voi.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
37+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
monica-elizabet spune:
Of Cris, Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau
incearca sa te linistesti si sa gandesti pozitiv...stiu a e usor de spus dar macar pentru Ale incearca asta
si abia astept sa va revad
La multi ani! nepotelului tau ca stiu ca-i Stefanel si maine(azi) e Sf Stefan

La multi ani! tuturor celor care serbeaza onomastica sa fiti sanatosi
Andre-ea tin pumnii sa fie asa cum vrei tu 
vicky, la fel ma intreb si eu. unde intra atat 
dupa pranz jur ca nu mai mananc decat fructe pana a doua zi si si seara ma apuca o foame...de iar umplem masa...
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
preda_vicky spune:
Buna dimineata pe la pranz. Am vrut sa mergem la cimitir, n-am ajuns, nu-mi vine sa ma urnesc din cauza frigului
, si azi ne vine alta serie de musafiri, vin nasii pe la noi
. Daaaaarrrrr, diseara vine Adi
, sta pana luni seara. Abia asteptam sa-l vedem.
Multi
.
http://community.webshots.com/user/viki39
violeta69 spune:
buna,
Cris,sincere condoleante!
e normal sa incepi sa te gandesti la toate nenorocirile....dar asa se intampla la toata lumea
stiu ca nu te incalzeste cu nimic,dar ....
e o perioada grea care o sa treca,gandeste-te la Ale si totul o sa revina la normal..... in timp...
va doresc numai bine
vicky,ai grija cu silueta![]()
ma bucur ca-ti vine baiatul acasa![]()
Andreea,sa dea DD sa ai o nastere usoara si un BB sanatos si frumos si sa vina cand vrea el

monica,si noi tot cu mesele intinse...deja nu mai suport mancarea,dar daca tot ni se face foame ...mancam![]()
miria,mire,alinutza,karli,dory
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
MIRCLAU spune:

la toate fetele,si noi tot cu burtile pline
AISSA condoleante,te inteleg ca si eu am trecut anul asta cu tata prin acelasi soc si tot asa am avut probleme
va pupic pe toate si va doresc weekend placut
MIRELA mami de andreas nazdravan si graviduta 5+