***SUPERDIETA 33 ***
Raspunsuri - Pagina 8
Delphinas spune:
sportista mamii ambitioasa....da sa pupe mama fata mumoasa
Citat: |
citat din mesajul lui bretonica ....maine nici eu nu prea am ce raporta Lupta cu kg |
poze, Just Me
ambitioasa
bretonica spune:
.....si eu pe fata...imediat plec la o pizza cu prietena mea...poate fac si poze...o seara frumoasa
Lupta cu kg
silvana75 spune:
Sa nu ma dati iar disparuta si sa ziceti ca am plecat fara sa zic nimic, iaca va anunt ca ma retrag pentru nu am starea necesara pentru o cura dar promit sa revin aici cand ma hotarasc serios.
Va pup pe toate si spor la slabit
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
bretonica spune:
...offf,offf si AMERICA asta...silvanus macar mai intra din cind in cind sa stim macar ca ne esti bine...cind te vei hotari sa o faci pe noi ne vei gasi tot aici..mai ales pe mine,vezi ca de un an tot intr-o cura sunt...alintataaaaaaa,tu pe unde ne umbli?..si acu....
BUNA DIMINEATZAAAAAAA
...PUP LA FETIZE
.....vei raportul delphinus?...
..SHI TE MAI VEAU.......95,800KG...decit deloc
kissssssssssssssss
Lupta cu kg
bretonica spune:
...FETIZELEEEEEEEEEEEE,venitzi la RAPORT....TREZIREAAAA/red][[red]]!!!!...DAU SI O CAFEA,va rog sa servitzi
Lupta cu kg
Delphinas spune:
buna dimineata si de la mine!!!!!!!
multumesc de mimushel
ce darnica esti tu azi.
eu asa zic...azi sa raportati ceva...care mai tine dieta...cine nu....asta e.
fu buna pizza aseara???
poze, Just Me
ambitioasa
bretonica spune:
citat din mesajul lui Delphinas buna dimineata si de la mine!!!!!!! multumesc de mimushel ce darnica esti tu azi. eu asa zic...azi sa raportati ceva...care mai tine dieta...cine nu....asta e. fu buna pizza aseara??? poze, Just Me ambitioasa |
....nu a fost pizza pina la urma ci meniu mexican,,,sa zicem bun....dar ne-am distrat de numai.....
Lupta cu kg
Delphinas spune:
ma bucur ca te-ai mai distrat si tu...si cred ca ai mai si zambit printre imbucaturi.
poze, Just Me
ambitioasa
bretonica spune:
citat din mesajul lui Delphinas ma bucur ca te-ai mai distrat si tu...si cred ca ai mai si zambit printre imbucaturi. poze, Just Me ambitioasa |
.......
Lupta cu kg