***SUPERDIETA 33 ***
Raspunsuri - Pagina 19
bretonica spune:
ultima stire....
...AM DE GIND SA MA RETRAG OFICIAL DE LA SUPERDIETA...
...nu se poate ca toate fetele sa ne dispara asa,sunt tare dezamagita...am sa ma mut poate in alta parte..inca nu sunt hotarata ce voi face ,dar ceva AM SA FAC...TU CE ZICI DELPHINUS?
bretonica spune:
...HOTARATA...MA RETRAG!!!...NU VREAU SA CRED CA DIN VINA NOASTRA NU NE MAI INTRA NIMENI...DAR ORICUM...INDIFERENT...EU AM SA PLEC
Delphinas spune:
bretonica oricum de ceva vreme numai noi 2 activam pe aici...restu fetelor s-au retras.
ma gandeam ca poate noi 2 suntem de vina....poate au plecat din cauza noastra.
mai bine deschidem un subiect nou tot cu diete si mergem mai departe.
poate am intimidat fetele de nu mai intra.
ori azi, maine cel tarziu..fac un subiect nou.
poze, Just Me
ambitioasa
bretonica spune:
fa-tzi bagajele si tu atunci,si sa ne luam de manutza...FETIZELE VA SALUT ANTICIPAT!!!...mi-a parut bine sa va cunosc...si poate din an in paste,am sa mai intru si eu sa las un salut din mers..
..MULTA BAFTA VA DORESC LA TOATE...
Delphinas spune:
mi-am amintit de o replica dintr-un film...asa ca dragele mele pana aici a fost calatoria mea alaturi de voi...eu cobor din acest tren, cu destinatia SUPERDIETA
o sa astept alt tren sau iau un tren impreuna cu bretonica
nu vreau sa supar pe nimeni. dar e mai bine asa. poate va inhibam sa scrieti. nu e bine sa inhibi omu din comunicarea lui. asa ca...aici cobor.
breto luam alt tren???
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
tuturor fetelor.
daca am gresit cuiva....sa ma iertati.
daca v-am inhibat...imi pare rau, nu am vrut sa fac asta voit. eu sunt genu care nu poate sta singura si iubesc enorm oamenii. nu pot sta fara ei.
si daca tot e ultimul mesaj...nu pot pleca fara sa spun ce am pe suflet. ceva tin in mine de mult timp.
alintata nu te cunosc, nu ma stii, dar data viitoare nu mai face afirmatii din burta. si nu baga pe toata lumea intr-o oala.
sa nu-mi spui mie ca ma imbrac ca sa provoc barbatii, da?
si acum cand imi amintesc ce ai putut spune, imi fierbe sangele in vene.
stii ce inseamna sa fii abuzata de un barbat care poate sa iti fie tata? nu cred. eu da...asa ca te rog sa-ti retragi cuvintele. sunt foarte suparata pe tine. ma imbrac cum vreau, cum imi sta bine,DAR NU SA PROVOC BARBATII!
si daca am spus ce aveam pe suflet....pot sa plec cu inima impacata.
poze, Just Me
ambitioasa
Anuska spune:
Fetele, nu vad ce sa aiba cineva cu voi!
Eu intru de cate ori pot.....
Trag astia de mine la scarbici si n-am timp....
Acasa ma ia fetele de odihnita, iar cea mare ma necajeste mereu... nu mai stiu ce sa-i fac... cred ca o s-o duc la un psiholog sa discute cu ea... poate e ceva de care eu nu pot trece... in fine, sunt tare amarata din cauza ei si azi m-a facut sa plang....
Acum nici voi nu mai scrieti? Ca mai imi aduceati un suras in coltul gurii atunci cand va vedeam mesajele....
Asta e, e decizia voastra!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
aidaciolac spune:
breto buna gluma fata am vazut mare ce ai scris. Chiar crezi ca pleaca cineva din cauza ta? tzucute-as pe tine de scumpa ce esti.
delphinas
Uitati dragelor ca intru aici si fara sa tin dieta. Na , am zis , asta daca nu va deranjeaza.
Eu nu tin dieta din alte motive
Si daca vreti sa scot ...
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"