FIV la Sibiu (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fetelor,am inceput si eu lupta pt IA cu nr 6 (si ultima),aseara mi-am injectat prima doza de gonal f 150 ui
in curind voi merge la Sibiu

toate fetele

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Sa fie cu noroc Bytzi, de ziua femeii ai inceput sa te intepi, cred ca o sa ai un martisor in curand in burtic pt 9 luni Unul ca www.youtube.com/watch?v=PkECk7rRshg&feature=related" target="_blank"> acesta

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

merci mult miki mai emotionat putin asa de dimineata cu filmuletul f frumos

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Bytzi

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

buna fetelor sunt noua inaacest capitol dar am o mare rugaminte la voi face si eu un fiv dar il voi face in ungaria si am nevoie ca ziua 2 de ciclu sa fac FSH,LH,PROLACTINA si TSH si nu stiu cum sa fac puteti sami dati o mina de ajutor

si inca ceva am un nodul la sin si trebuie sa fac un eco pentru a vedea cum stau la polisano pot gasi un medic bun stiti sami spuneti
va doresc tuturor mult succes si implinirea celei mai mari dorinte va poop si sper sami dati o mina dea jutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady__Cooper spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

fetelor,am inceput si eu lupta pt IA cu nr 6 (si ultima),aseara mi-am injectat prima doza de gonal f 150 ui
in curind voi merge la Sibiu

toate fetele

(Thornton Wilder)

Bytzi, la ce doctor de la Polisano mergi tu? Are o adresa de mail la care ii pot scrie, un numar de telefon (dar nu cele de pe site)? Tu cum comunici practic cu el? Si cum procedezi, faci monitorizarea la tine in oras, ii comunici rezultatele si te duci direct in ziua inseminarii (cand te cheama el)?
merci si bafta!

Mergi la inceput

Laidy _cooper,eu am mers la dr Ispasoiu,pt monitorizari te cheama la ei dar poti face si la tine in oras ,dar eu nu ti-as recomanda
uite ce am patit eu,am facut 2 gonal pe zi si am vrut sa fac prima monitorizare la mine in oras,dezastru niste dr de nimic am facut 2 eco la dr diferiti si mi-a spus fiecare cite altceva si pina la urma a fost altceva..intradevar nu am raspuns nici asa bine la stimulare dar si acel singur folicul l-am pierdut dupa ce am facut 13 fiole de gonal
dr Ispasoiu e f comunicativ ,poti vorbi cu el oricum si prin tel si mail
noi l-am simtit f aproape de noi acum in situatia in care ne-am aflat...
nr de tel 0269224482
mail :fertilitate@polisano.ro
dr sint scrisi pe prima pagina
mult succes!

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady__Cooper spune:

Bytzi, merci pentru raspuns. Deci inteleg ca tu comunici cu dr Ispasoiu la telefon, suni la numarul acela de fix si ceri cu dumnealui? Si ii scrii pe adresa de mail a clinicii adresandu-te dumnealui? era mult ami ok daca aveai un numar de mobil si o adresa la care sa-i scrii personal... dar merge si asa daca zici ca e receptiv.
Despre situatia ta, imi permit sa-ti dau cateva sfaturi si sper sa-ti prinda bine, sa le aplici pe viitor (am citit la celalalt subiect):
- gaseste in orasul tau un medic cu ecograf care stie sa se uite in el si sa-ti dea niste valori corecte, nu te duce la mai multi medici habarnisti;
- fsh 10 nu e deloc o tragedie, am o prietena care cu fsh aproape 11 are de 3 stimulari la rand 14 ovocite si are aproape 38 ani; vrei sa stii care ti-e rezerva ovariana, atunci faci in ziua 2 fsh, lh, estradiol si tsh si lasa inhibina ca e (ca si antimullerienii) o mare gaselnita a zilelor noastre cand nu mai stiu cum sa ne jupoaie de bani pe analize costisitoare si fara relevanta. acesti hormoni enumerati de mine spun TOTUL despre profilul tau hormonal si ce tratament ti s-ar potrivi ca sa obtii MAXIM de ovocite cu un MINIM de stimulare.
- cat despre faptul ca ai facut 13 fiole de gonal si nu ai avut rezultatele sperate... ei bine, dr Ispasoiu avea dreptate sa se uite ciudat, pt ca in mod sigur ai avut foliculi (mai multi) care s-au spart pe parcurs, in timp ce te plimbai de la un incompetent la altul... acelasi lucru a patit prietena de care ti-am scris mai sus: a facut stimulare cu menogon in vederea unei inseminari si cand mergea la monitorizare la o idioata, aia spunea ca are ovare polichistice si vede multe chisturi pe ovarele ei... rand pe rand foliculii s-au spart si ea a renuntat la inseminare pt ca ramasese doar cu un amarat de folicul care nici macar nu a ajuns la maturitate...

sper ca ti-am fost de folos, asa cum mi-ai fost si tu mie

bafta si nu dispera!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy77 spune:

buna fetelor,

cine mai face ias la sibiu saptamana acesta?
bytzi, tu ce mai faci?
eu am fost azi la ecografie, e totul ok, cred ca miercuri o sa fac ias.

Mergi la inceput

lady_c,mersi pt sfaturi
intradevar la CM urmator voi repeta anal hormonale din z3 ,caci care le am au deja vreo 8luni...imi trecea prin cap sa fac si inhibina b dar dr a zis ca nu are rost caci nu imi arata mai mult rezerva ovariana decit FSH
da,e simplu de zis sa gasesc un dr la mine in oras competent..dar nu e nici unul ,i-am incercat pe toti
eu de obicei sun la nr de tel care ti l-am dat ii spun problema care o am asistentei si apoi dr te v-a suna el cind are timp (dar tot timpul in aceeasi zi ,nu a intirziat niciodata),nu stiu cum e la ceilalti 2 dr ,dar stiu ca dr Ispasoiu e tot timpul la clinica poate de aceea e asa receptiv
la mine asta e a 2a IA la Sibiu ,prima data am facut stimulare tot cu gonal 1/zi si am avut tot un singur folicul,dar toate monitorizarile le-am facut la Sibiu am facut un concediu acolo de 1 saptamina
acum la a 2a am insistat sa mi se dea 2gonal /zi crezind ca voi obtine si eu macar 2 foliculi ,am zis sa fac macar prima monitorizare la mine in oras sa nu ma mai duc 350 km pina acolo pt o eco ,dar uite ca m-a costat un folicul pierdut ,pt niste dr de "nimic"
a acum am observat ca ai citit la celalalt sub unde am scris,nu stiam de unde stii de horm si inhibina
cel mai mult ma intreb cum s-a ajuns la asta,caci eu mai am facute 4 IA pe ciclu natural cei drept in 2006 si 2007 cind tot timpul aveam in z11 cite un folicul de 20,23,dar probabil si endometrioza in timp impiedica ovulatia(am facut laparoscopie in 2006 pt chisturi endometriozice)
iti doresc mult succes si sa alegi dr care crezi tu ca e mai bun,orice vrei sa mai intrebi iti raspund cu placere

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput