FIV la Sibiu (3)
Raspunsuri - Pagina 10
bytzi spune:
camy,tu ai facut stimulare tot cu gonal?cum ai raspuns la el?citi foliculi ai avut ?
mult succes si sa dea domnul sa iti reuseasca inseminarea
am inteles ca tot cu dr Ispasoiu o faci ,nu?citisem pe la alt subiect
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
camy77 spune:
buna fetelor,
am facut stimulare cu gonal, de 75, astazi la ultima ecografie am avut 3 foliculi, unul de 20 si doi de 18.
ias o sa o fac cu dr. ispasoiu.
sa dea DD sa fie cu reusita.
bytzi spune:
camy,iti doresc mult succes ,ai raspuns f bine la stimulare,e prima inseminare?sa vii cu o reusita
camy77 spune:
buna fetelor,
bytzi, da e primul ias cu stimulare.
din pacate nu am facut ias, spermograma sotului meu in ziua respectiva a iesit rea, nu se preta pt. ias.
cred ca o sa mergem pe fiv, asa a zis si dr. ispasoiu, ca sa numai avem surprize.
fac o luna pauza si apoi cred ca incepem din nou.
bytzi spune:
camy,imi pare sincer rau ca s-a intimplat asa
dar vezi ca si la FIV poti avea surprize ,dar cum arata spermograma ?ce probleme aveti?am cunoscut fete care nu au avut cu ce inperechea ovocitele ....mult succes
camy77 spune:
buna,
pt. bytzi, in ziua respectiva rezultatul la spermograma a fost
oligo-asteno-teratozoospermie.
asta este problema in cazul nostru.
llary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy77 buna, pt. bytzi, in ziua respectiva rezultatul la spermograma a fost oligo-asteno-teratozoospermie. asta este problema in cazul nostru. |
Cami ,sotul tau ia ceva?
camy77 spune:
buna,
pt. ilary, a luat tot ce s-a putut, mai ales produse naturiste.
nu stiu ce sa mai cred, cand ies bune analizele cand nu!
llary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy77 buna, pt. ilary, a luat tot ce s-a putut, mai ales produse naturiste. nu stiu ce sa mai cred, cand ies bune analizele cand nu! |
Adica imi zici cam la ce medicam a reactionat? A luat dupa ureche?A consultat vreun dr?Dar homeopat?Tot la Isbasoiu mergeti?Ce parere iti face? si noi trebuie sa facem a 2 -a spermograma,dar al meu sot tot o amana.Mersi multde informatii,poate imi zici si de la cat la cat a evoluat sprmograma in cazul vostru
@dodo@ spune:
camy, imi pare sincer rau, mai ales ca ai facut atata gonal degeaba. Nu vreau sa ma bag, dar daca ati stiut ca mai sunt problebe, de ce nu ati luat in calcul si donatorul. Daca tot aveai 3 foliculi atat de frumosi, puteati incerca cu donator. Eu iti doresc tot binele din lume si sper sa ai putere sa treci mai departe.