Campanie de responsabilizare a autoritatilor (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Luca, am si eu o sugestie pt blog, daca sunteti si voi de acord:
Sa faceti o rubrica (in blogroll) cu articole din presa, pe care sa se dea click si apoi sa fie insirate toate link-urile catre articole din presa, mai vechi sau mai noi, asa cum sunt aici pe prima pagina, sunt in doua categorii -articole presa cu referire la petitie si articole care vorbesc despre fiv in general.
Plus ca articolul din Tabu apare deaspura link-urilor catre petitia noastra si alte link-uri mai importante, poate ar fi mai bine sa fie toate articolele din presa la un loc, pentru ca sunt convinsa ca vor fi mai multe.
Am modificat prima pagina, cine isi mai aduce aminte ce candidati au promis ca se implica dupa alegeri, spuneti, va rog, oricum o sa mai recitesc deseara ultimele pagini din cap anterior, sa ii selectez..


Ioana Driving in my car
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Da, stiu, nici mie nu imi place ca aticolul din Tabu apare primul, dar nu am incotro, le aranjeaza alfabetic. Pot sa trisez cumva, schimband titlul. In loc de "articol", ii zic "reportaj". :)) Trece dupa "petitie", dar inainte de "rezolutie", deci tot nu e bine. :))

De acord cu impartirea pe categorii, se poate face tehnic, dar mi-ar trebui mai multe linkuri. Putem sa facem un search cu cuvinte-cheie, sigur mai sunt articole precum cel descoperit de Georgia.

M-am gadit sa fac si "panou de onoare" pe blog. :)) cu cei care s-au aratat receptivi. Si o rubrica de "actualitate", ce facem concret si ce avem in pregatire.

By the way. O intreb ieri, pisiceste, pe dna Gabriela Cretu "ne permiteti sa mediatizam pe blog intalnirea cu asistenta dvs.?" La care raspunsul a fost extrem de pozitiv "sigur, sigur, puteti sa scrieti si pe blogul meu".

Asa merg lucrurile. :)

Nu stiu daca va dati seama, dar ce incepem noi sa facem aici este o operatiune de lobby la nivel inalt pentru care o agentie de profil ar factura jde mii de euro.

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Girls, idee, scurt, sa n-o uit: sa solicitam oficial audienta la CNAS si pe alte institutii (MS nu, adica nu acum - ca e pe duca, dar la noul ministru, da). Sunt obligati prin lege sa acorde audiente.

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

multam fain luca , am sa adaptez si trimit

mai vin cu o intrebare/propunere :credeti ca e potrivit sa trimitem un email si catre Academia Romana.. intreb pt ca vicepresedinte este Dna Maya Simionescu (doctor in biologie ) , pe care am vazut-o prezenta la diverse congrese organizate de Dr.Munteanu

http://www.adevarul.ro/articole/experimentul-simionescu.html
http://www.acad.ro/pag_cv/cv_mayasim.htmCoincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Da, Georgia, cred ca este o idee buna - ar trebui sa ii adresam un mesaj in care sa insistam pe alocarea de fonduri pentru cercetare in domeniul infertilitatii. Am cunoscut-o pe dna Simionescu pe vremea cand colaboram cu Academia, este deschisa la idei noi, dar in acelasi timp foarte ferma. Conduce un institut de cercetari biologice, nu stiu daca fac cercetari conexe fertilitatii.

Cred ca ar interesa-o ideea, insa nu stiu ce ar putea face foarte concret. Poate sa ia o pozitie publica pentru cauza, la modul "da, trebuie sa se aloce si in Romania bani pentru cercetarea problemelor de fertilitate". Cand ii scrii, sa anunti pe forum, te rog. :) Multumim mult!Idee, tot scurt, de notat, sa n-o uit: in timp, cand ne mai degrevam un pic de urgentele electorale, pe langa articole generale (traduceri de informatii noi peste care dam oricum in documentarea noastra, de pilda), putem incerca un soi de interviuri pe blog cu medicii si biologii reputati din domeniul infertilitate/fiv din Romania, gen Dracea, Tutunaru si cine mai sugerati voi, caci eu nu-i stiu decat dupa nume, de la voi. Stiu, stiu ca sunt superocupati, dar putem avea surpriza ca accepta.

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui psj

....Cred ca Ioan Ghise era cu subiectul prea serios, i-a raspuns marrinei....
Cred ca nu de Ioan Ghise e vorba. Parca cineva recent a dat raspunsul cu "subiectul prea serios". Mie Ghise mi- raspuns de mult, inainte sa inceapa efectiv campania electorala. Repet aici textul ce mi l-a trimis:
"Pentru a avea sanse de rezolvare va fi necesar sa reveniti cu prezentarea ei dupa apropiatele alegeri parlamentare.
Este aproape imposibila initierea si promovarea cu succes( pana la finele lui octombrie a.c.) a unor noi propuneri legislative in conditiile in care peste 200 sunt acum in dezbaterea Parlamentului iar peste doua luni vor fi alegeri si in noiembrie se va lucra prea putin la Parlament( candidatii aflandu-se in campanie electorala).
De aceea pentru ca propunerea Dvs.(cat se poate de intemeiata) sa aiba sansa de reusita ar fi bine sa reveniti cu ea dupa ce se va constitui viitorul Parlament si viitorul Guvern.
Sper sa aveti amabilitatea sa acceptati acest punct de vedere realist.
Personal, voi candida in municipiul Brasov pentru un mandat de senator. Dupa alegeri( in situatia fericita ca voi fi ales) va rog sa aveti rabdarea sa reveniti cu solicitarea Dvs. si atunci vom vedea concret ce anume s-ar putea face.
Pana atunci va rog sa credeti ceea ce v-am scris si sa primiti urarile mele pentru sanatate si implinirea dorintelor Dvs."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c
[br...sa va spun la ce ma gendesc io de ceva vreme ...
mi-e foarte teama , ca ,se va elabora o lege ( sa speram ) referitoare la FIV (costuri , conditii ... bla , bla) , care nici macar nu va avea aplicabilitate corecta , tocmai pt ca , romanul nu este obisnuit sa se uite in gradina vecinului , sa ia exemplul care merge , sa-l aplice (daca se poate) , sau sa-l adapteze .. nu el vrea sa inventeze mersul pe jos si apa calda ...deci cred ca nu ar fi rau ca in ceea ce propunem (cerem) sa exemplificam cu ceea ce se aplica(cu link spre legislatia FIV ) in alte tari ...
daca cumva asa s-a procedat ..scuze pt spatiu "mancat"...
Si eu ma gandesc ca legea asta ar putea sa ne puna noi oprelisti dar imi alung curand gandurile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui LucaLuca

...Tema. Ia sa vedem la care din oamenii astia gasim totusi o adresa de mail, ceva: Emil Boc, Vasile Blaga, Victor Ponta, Adriana Saftoiu, Lia Olguta Vasilescu, Bogdan Olteanu, Teodora Bertzi, Toader Paleologu, Razvan Teodorescu, Dan Voiculescu, Ecaterina Andronescu, Anca Boagiu...
Le scriu eu: Teodorei Bertzi si lui Vasile Blaga. Am mai gasit adrese de contact pentru: Catalin Croitoru si Dan Radu Zatreanu, candidati la Cam.Deputatilor din partea PDL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

O bifez acum si pe Anca Boagiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Si pe Theodor Paleologu.

Sunt in mna buna azi.

Mergi la inceput