Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

da, asta vroiam sa mai zic... si mie imi place cum suna stelutze, dar cand va vedea sotul meu numele asta, sigur va face legatura cu echipa de fotbal a carui fan nu e, si o sa-si retraga fata din lista

Jasmi 27+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, v-am trimis un mail pe contul comun. Poate ma lamuriti si pe mine, fetele care mai au bebei. scrie acolo ca alocatia se mareste de la 1 ianuarie 2009 de la 213 la 230. Eu stiu ca acum e 200, nu 213?????Corect???Ma puteti lamuri?

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

exact asta citisem si eu zilele trecute....
oare unde putem sa aflam cat e? tot 200 stiam si eu...

ioana

29+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor, v-am trimis un mail pe contul comun. Poate ma lamuriti si pe mine, fetele care mai au bebei. scrie acolo ca alocatia se mareste de la 1 ianuarie 2009 de la 213 la 230. Eu stiu ca acum e 200, nu 213?????Corect???Ma puteti lamuri?

da, alocatia pana in 2 ani este 200 de lei.

Mergi la inceput

Fetelor mie parca imi place mai mult "fulgusori", parca suna mai gingas

29+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Andreea, pt linistea sufleteasca a fiecaruia poa sa cumpere si siropele.Eu nu i-am dat nimic nimic lui Andrei, nu cred sa fii avut colici, se mai chircea uneori, mai plangea, da io am pp ca nu are si in concluzie nu i-am dat nimic.Cand am venit de la maternitate si ne-a vizitat pediatra am intrebat-o dc sa cumpar ceva preventiv si s-a uitat mai ciudatel la mine.Si mai e varianta cealalta, a unor copii de la odiseea lui Andrei, care au urlat mult si bine cu toate ca li s-au administrat si mama siropurilor(nu stiu daca ramasese ceva de incercat).De asta sunt mai sceptica, dar ai dreptate, poate pt unii copii anumite chestii sunt bune si ii ajuta.De asta le-am mentionat la sfarsit, sunt optionale.
Fie vorba intre noi, sper ca si acum sa avem parte de acelasi tip de copil->neurlacios, ca asta e mana cereasca(bine, dupa varianta copil sanatos)

Lavinia, 27+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Roxana pai de ce e 200 nu trebuia sa fie 213???

29+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

da e neaparat sa fie un cuvant legat de sezon?
de ce nu poate fi, spre exemplu, Botosei roz-albastri de ian feb? (e doar un exemplu)

Jasmi 27+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Roxana pai de ce e 200 nu trebuia sa fie 213???

29+ Vlad Mihai

beats me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Patricia, cred ca e vorba de acea alocatie pe care ti-o dau o singura data, la nastere. Scrie "alocatie nou-nascuti" nu "alocatie pentru copiii pana la 2 ani".

Lavinia, al meu sot incercase si el Debridatul si-mi zicea ca se simte ca reduce gazele. Super ca al tau copil n-a avut nimic fara sa-i dai medicamente.

Anuc, am citit ce ai patit si mi s-a ridicat parul in cap. Sper sa se rezolve usor.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 32+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput