Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 10
micola spune:
Alinuk, Jasmi

M-am emotionat, am plans:)
superb....
Jasmi, daca nu ziceai, eu trecusem peste, ca am citit asa, fugitiv, ce a mai fost aseara, dar nu vazusem asta..e ceva...mai mult decat emotionant :)
Ieri am cumparat finet alb, 5m, si m-am gandit sa fac vreo 3-4 scutecele si restul, o barbita si ceva carpulite:). eu as avrea sa-l infas pe bebe macar 1-2 saptamani, eu sunt mai traditionalista de fel..
,desi nu stiu daca m-oi indura sal "chinui" asa
...m vedea...
toate fetele.
30 + cu
!
AMR 10 saptamani...
!
!
!
andre_ea spune:
Am eu asa o vaga senzatie ca prin marirea indemnizatiei la 85% din salariu, se va trece in uitare alocatia de 200ron pana la 2 ani. Cred ca va ramane doar cea de 42 ron.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
32+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
jasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andre_ea Am eu asa o vaga senzatie ca prin marirea indemnizatiei la 85% din salariu, se va trece in uitare alocatia de 200ron pana la 2 ani. Cred ca va ramane doar cea de 42 ron. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 32+ am tot ce am visat![]() Delu Prichindelu' Prichinduta |
si atunci pt mamicile pe care le avatajeaza mai mult 600ron decat 85% din salar cum ramane? Ele raman la 200ron pt alocatie si celelalte nu? ca eu cred ca va fi la fel la toata lumea ... nu e cazul meu, i was just asking
Jasmi
27+ cu 
way to go, BB
bebelusi spune:
Sigur va fi in continuare 200, pentru ca daca nu ii va defavoriza pe cei care vor lua in continuare 600 lei.
29+
Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor mie parca imi place mai mult "fulgusori", parca suna mai gingas ![]() ![]() ![]() ![]() 29+ Vlad Mihai"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
pai cred ca asa o s-o numeasca fetele de noiembrie decembrie mai ales dc la sf lunii asteia ninge, cum se tot anunta pe la meteo
rein spune:
Carmen_marieta, pot sa-ti dau adresa ealina@yahoo.com pt a vb de Giulesti. Am intrebat pe aici cum se activeaza PM in afara de bifat casuta la Profil si nu mi-a raspuns nimeni...
mvb spune:
Raluca si Ioana, iesencelor, m-ati intrebat daca nasc la Cuza Voda.....in clipa asta n-am nici un habar. Am mai spus ca eu merg la 2 dr, unul aici in Botosani si unul in Iasi. Marea mea problema acum este deplasarea cu masina, pt ca nu suport tipul asta de transport.....simt orice denivelare din asfalt, orice trepiatia a masinii, lucruri pe care un om sanatos nu le simte.....ultima data am fost la Iasi pe 18 oct si venitul acasa a fost un mare cosmar.....un drum pe care il faceam intr-o ora jumate, l-am facut in 3, pt ca opream masina din 15 in 15 minute......burta si uterul meu au facut body-jumping cat pt toata viata.....a fost ingrozitor, numaram bornele kilometrice, asa de dureros, la proriu, a fost drumul........daca m-as duce la Iasi sa nasc, ma tem sa nu nasc pe drum in masina, asa ca ma gandesc de ceva vreme daca n-ar fi mai bine sa nasc aici la Botosani.......cand vorbeam ieri de hainute si de "maruntisul" ce se da prin spitale, vorbeam de fomishtii astia din Botosani.....a nascut aici pe 6 oct o prietena de-a mea tot la dr mea, tot prin cezariana si a fost ffffff multumita, iar BB n-a luat nici o boala de piele.
Azi merg la control si o sa vorbesc de o eventuala programare a cezarienei.
MONICA
32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 6 saptamani
Ole, Ole... Hai Bebelule!
mvb spune:
Vreau si eu parola de contul comun.
please!
MONICA
AMR 6 saptamani
mvb spune:
Bey, vreau si eu parola de la cont......ca iar ma apuca criza! ![]()
![]()
![]()
MONICA
AMR 6 saptamani
lisa79 spune:
buna,incep cu:

vine MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!
mie una imi place fulgusori sau fulgisori si stelute...nu conteaza,conteaza ca vine mama![]()
va multumesc din suflet pt sustinere,cred ca si voi ati participat la obinerea vizei cu gandurile voastre pozitive

mii de 

am o intrebare,ieri am fost la magazin,am gasit glucoza din aia tablete,
am voie sa mananc?
fug la munca,pupici
30S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 10 sapt