Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Alinuk, Jasmi
M-am emotionat, am plans:)
superb....
Jasmi, daca nu ziceai, eu trecusem peste, ca am citit asa, fugitiv, ce a mai fost aseara, dar nu vazusem asta..e ceva...mai mult decat emotionant :)

Ieri am cumparat finet alb, 5m, si m-am gandit sa fac vreo 3-4 scutecele si restul, o barbita si ceva carpulite:). eu as avrea sa-l infas pe bebe macar 1-2 saptamani, eu sunt mai traditionalista de fel..,desi nu stiu daca m-oi indura sal "chinui" asa ...m vedea...
toate fetele.

30 + cu !
AMR 10 saptamani...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am eu asa o vaga senzatie ca prin marirea indemnizatiei la 85% din salariu, se va trece in uitare alocatia de 200ron pana la 2 ani. Cred ca va ramane doar cea de 42 ron.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 32+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Am eu asa o vaga senzatie ca prin marirea indemnizatiei la 85% din salariu, se va trece in uitare alocatia de 200ron pana la 2 ani. Cred ca va ramane doar cea de 42 ron.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 32+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

si atunci pt mamicile pe care le avatajeaza mai mult 600ron decat 85% din salar cum ramane? Ele raman la 200ron pt alocatie si celelalte nu? ca eu cred ca va fi la fel la toata lumea ... nu e cazul meu, i was just asking

Jasmi 27+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Sigur va fi in continuare 200, pentru ca daca nu ii va defavoriza pe cei care vor lua in continuare 600 lei.

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor mie parca imi place mai mult "fulgusori", parca suna mai gingas

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

pai cred ca asa o s-o numeasca fetele de noiembrie decembrie mai ales dc la sf lunii asteia ninge, cum se tot anunta pe la meteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Carmen_marieta, pot sa-ti dau adresa ealina@yahoo.com pt a vb de Giulesti. Am intrebat pe aici cum se activeaza PM in afara de bifat casuta la Profil si nu mi-a raspuns nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Raluca si Ioana, iesencelor, m-ati intrebat daca nasc la Cuza Voda.....in clipa asta n-am nici un habar. Am mai spus ca eu merg la 2 dr, unul aici in Botosani si unul in Iasi. Marea mea problema acum este deplasarea cu masina, pt ca nu suport tipul asta de transport.....simt orice denivelare din asfalt, orice trepiatia a masinii, lucruri pe care un om sanatos nu le simte.....ultima data am fost la Iasi pe 18 oct si venitul acasa a fost un mare cosmar.....un drum pe care il faceam intr-o ora jumate, l-am facut in 3, pt ca opream masina din 15 in 15 minute......burta si uterul meu au facut body-jumping cat pt toata viata.....a fost ingrozitor, numaram bornele kilometrice, asa de dureros, la proriu, a fost drumul........daca m-as duce la Iasi sa nasc, ma tem sa nu nasc pe drum in masina, asa ca ma gandesc de ceva vreme daca n-ar fi mai bine sa nasc aici la Botosani.......cand vorbeam ieri de hainute si de "maruntisul" ce se da prin spitale, vorbeam de fomishtii astia din Botosani.....a nascut aici pe 6 oct o prietena de-a mea tot la dr mea, tot prin cezariana si a fost ffffff multumita, iar BB n-a luat nici o boala de piele.

Azi merg la control si o sa vorbesc de o eventuala programare a cezarienei.

MONICA 32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 6 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mergi la inceput

Vreau si eu parola de contul comun.
please!

Mergi la inceput

Bey, vreau si eu parola de la cont......ca iar ma apuca criza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

buna,incep cu:
vine MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!
mie una imi place fulgusori sau fulgisori si stelute...nu conteaza,conteaza ca vine mama
va multumesc din suflet pt sustinere,cred ca si voi ati participat la obinerea vizei cu gandurile voastre pozitive mii de
am o intrebare,ieri am fost la magazin,am gasit glucoza din aia tablete, am voie sa mananc?
fug la munca,pupici

30S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 10 sapt

Mergi la inceput