Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Lala20 am uitat sa iti multumesc pentru reteta de budincutza. Hmmm..suna tare bine

Chiar..acum ca facem imediat 10 luni vreau sa incep sa ii introduc si Clarei usor usor galbenus de ou. Cum era schema de acomodare? Ca nu imi mai aduc aminte.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Prima data ii dai un sfert de galbenus, de vreo doua ori,asta la distanta de cateva zile, apoi ii dai jumatate de galbenus, tot asa de cateva ori doua trei, apoi 3 sferturi si tot asa pana l-ai introdus pe tot.
Asa stiu e schema, da eu nu am respectat-o Eu i-am dat din prima zi jumatate de galbenus apoi peste vreo 2 zile iar jumatate si daca am vazut ca nu face alergie peste cateva zile i-am dat un galbenus intreg.
Da de ce ii dai asa tarziu?
Eu i-am dat de pe la 8 luni.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

BRAVO, ROBI!!!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Monicaa,
intr-un Mall de langa Ludwigsburg la Deichmann. Ieri am vazut asta http://shop.deichmann.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/DeichmannDeutschlandOrg-DeichmannB2C-Site/de_DE/-/EUR/ViewProductDetail-Start?ProductGroup=Schuhfinder&ProductUUID=rj2R_c.WoWsAAAEabZ42E00v&CatalogCategoryID=eUjVRJ0U4EEAAADhwr67gB58&JumpTo=OfferList pe net. Marimea inca nu o stiu, iau cu mine insa "forma" de la elefanten pt stabilit marimea. Mai ramane de vazut daca e W,M sau S! Stiu ca e un magazin specilizat in pantofi (nu mai stiu numele) care au un fel de scaner si stabileste ala ce marime au gazele la picior. Daca nu vezi link-ul asta e Art-Nr: 00/1400479.
Nici eu nu beau lapte decat cu nesquik si neaparat fiert!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

tocmai am terminat mamaliga de fiert. ii fac lui ovi cu brinza si cu slaninutza fripta...yammmy! pacat ca eu tre' sa ma abtin. ma multumesc cu mirosul.
ma duc sa o "cladesc" si revin.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

M-am intors de la Babyexpo leftera

Am gasit volanul de la chicco yuppy !!
Am facut vanzare masiva la casa retro - jucarii de lemn - sunt super multumita am luat tot felul de chestioare : puzzle cu buton mari, trenulet, jucarii de tras cu ata, o chestie cu bile si sarma, niste ursuleti haiosi care se compun din cerculete colorate , zornaitori , ursuleti care se imbraca ( au imbracaminte diferita din placute de lemn...sunt dusa rau cu pluta
Oricum din toti expozantii ei imi plac cel mai mult
Am mai luat ciocan de la alta firma ( aia cu geanta postasului ) si un pian .
Pentru Bogdan un joc lego, un Twister si niste cuburi logice .Pentru el mos Craciun era deja cumparat.

Deci am indeplinit lista de Sf Andrei, mos Nicolae, mos Craciun si ziua de nastere

Sunt happy

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:
--------------------------------------------------------------------------------

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Lala20 am uitat sa iti multumesc pentru reteta de budincutza. Hmmm..suna tare bine

Chiar..acum ca facem imediat 10 luni vreau sa incep sa ii introduc si Clarei usor usor galbenus de ou. Cum era schema de acomodare? Ca nu imi mai aduc aminte.

Prima data ii dai un sfert de galbenus, de vreo doua ori,asta la distanta de cateva zile, apoi ii dai jumatate de galbenus, tot asa de cateva ori doua trei, apoi 3 sferturi si tot asa pana l-ai introdus pe tot.
Asa stiu e schema, da eu nu am respectat-o Eu i-am dat din prima zi jumatate de galbenus apoi peste vreo 2 zile iar jumatate si daca am vazut ca nu face alergie peste cateva zile i-am dat un galbenus intreg.
Da de ce ii dai asa tarziu?
Eu i-am dat de pe la 8 luni.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

Mersi Ramona. La 10 luni e chiar devreme dupa schema de aici. Ar trebui sa astept pana la 1 an. Oricum nu vreau sa ii dau regulat dar anumite combinatii cer si ousor.

Motivatia de ce de la 1 an (se gaseste si in doctor Spock de alfel..adica modelul american e la fel): contine cantitate mare de colesterol, poate interfera absortia fierului din alte surse alimentare, fierul continut este absorbit in cantitate mica la nivelul intestinelor si exista pericolul de alergii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

BRAVO MAI ROBERT ,BRAVO D-ne ce dulce i si ce grijuliu paseste

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Ceska tot pe la Deichmann bag si eu nasul. Numai ca nu au tot timpul oferte serioase. Daca trecuta cand am fost la inceputul lui noiembrie nu aveau nimic incaltari de iarna pentru astia mici. Mi s-a spus ca or sa bage.
Apropo...ai auzit ce zic astia ca de maine vine iarna si va fi napraznic? Iete abia astept sa o vad si pe asta..poate are Clara bafta de o zapada ceva.

LalaD bravos!! Sa le stapaneasca sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Tocmai am aflat ca nu e disponibil modelul ala in vreo filiala prin zona noastra postala!!!

LalaD,
ce fain ca ai bifat de pe lista toate cadourile! Ursulet din ala care se imbraca cu hainute de lemn, cu sfoara am vrut sa ii iau si eu. Crezi ca reusesc ei sa vare sfoara prin gauri sa il imbrace/dezbrace pe urs? Asta stiu ca i-ar tine ocupati o vreme

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Citat:
Tocmai am aflat ca nu e disponibil modelul ala in vreo filiala prin zona noastra postala!!!

LalaD,
ce fain ca ai bifat de pe lista toate cadourile! Ursulet din ala care se imbraca cu hainute de lemn, cu sfoara am vrut sa ii iau si eu. Crezi ca reusesc ei sa vare sfoara prin gauri sa il imbrace/dezbrace pe urs? Asta stiu ca i-ar tine ocupati o vreme

Ce ursuletz e asta?? Ca suna bine rau treaba aia cu ocupatul

Pacat ca nu au ghetutzele..erau tare dragutze.

Mergi la inceput