Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Ceska tocmai am iesit sa iau posta si am primit prospectul de la Tchibo. Au bagat o gramada de chestii dragutze si potrivite pentru cadoul de Craciun, inclusiv ursuletul caruia ii cosi hainutzele din lemn. Trage un look online..poate te inspira la cautatul de cadouri.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

multumesc...sunt asa de emotionata!!! Ozi a mers singurica fix la 11 luni. La capitolul vorbit sta bine...eu sunt mama, mama mea e meme, tati e tata si Ozi...sufera ca tot Oiiii a ramas. Are acum o fixatie insa...tipa la noi cand vrea ceva...i-am zis ca nu e voie dar nu cred ca pricepe prea multe.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Ceskule, sorry ! Nu mi-am dat seama ca mesajul era mai vechi..eu n-am mai intrat demult si am avut impresia ca mesajele erau noi! Ca si Ema , nu mai intru pt. ca imi este teama sa nu mai aflu ceva rau si ma intristeaza mult cazurile lor...mereu imi vine sa plang! Acum mi-am luat inima in dinti si am bagat un ochi sa vad daca mai zice ceva de Silviu...Mi-e si frica sa intru la celalalte cazuri...

Silvie, cheri, ne bucuram ca ai revenit! Bravo Mariucai pt. progrese!

LalaD, Elle...ma bucur sa aud ca ati gasit jucarii frumoase pt. pitici!
Lala, admirat pletoselul IT-ist! Revin cu rugamintea sa mai apari si tu prin poze!

Moni-jelimoni, pupam Robi-telul mic si curajos! Ce dragalas este cum merge el acolo! Lenesul meu...nimic nu vrea..

Stoisor, ma bucur ca Saara este mai bine!

Cuscri, imi pare rau sa aud ca ai avut zile nasoale! UIte un si o de la noi!

Vorbiti de cadouri..Noi suntem aici asa la capatul pamantului ca nu ne mai arde de nici un cadou...O sa-i luam lui matei ceva, in mod sigur... si, poate ceva comun pt. noi (vorba Monicai) dar cam atat...prieteni n-avem aici iar pt. rude...ne usuca sa trimitem asa ca...spunem pas...

Naty, pt. giardia (pe care, cel putin eu, am facut-o destul de des) imi amintesc ca mama si bunica ne dadeau sa inghitim catei mici de usturoi (bine ca eram mai mari un pic decat este Ana acum)..dar exista capsule cu garlic..este un antiparazitar narural destul de eficient!
UIte, am gasit raspunsul unei mamici cu privire la aceasta problema..poate iti este de ajutor:
Doctorita de familie mi-a dat reteta de Zentel pentru copii si de asemeni pentru sotul meu Zentel,iar pentru mine Giardinocid(am probleme cu ficatul).Am refuzt sa-i dau lui Mihnea Zentel,pentru ca am citit reactiile adverse si bine am facut.Sotzul meu a facut tratamentul,dar degeaba.Are in continuare chistii de lambria.
Lui Mihnea i-am dat Giardinocid,am facut doua cure a cite 10 zile cite 10 picaturi de 3 ori pe zi,si eu am luat la fel.Ar trebui sa-i repet analizele,dar pt.ca au aparut la sotzul meu,sigur avem si noi.Asa incit voi trece iar pe tratament naturist.
Zentelul este foarte bun(este si scump),nu contest,dar nu ofera imunitate,asa incit te poti reinfesta.Prefer tratament naturist deocamdata.Pe linga Giardinocid am sa-i dau si seminte de bostan crude,cite 10 in fiecare dimineata,inainte de lapte.
In mod normal in timpul tratamentul de orice fel se evita laptele si dulciurile(la capitolul asta noi stam bine).
Am gasit si in As un tratament pentru lamblia :tinctura de lavanda,cu tinctura de cimbru si tinctura de pelin.Se amesteca toate si se ia cite 1 lingurita diluata in putina apa de 4 ori pe zi,timp de doua saptamini.

Fetelor, tot vreau sa ma consult cu voi de cateva mesaje incoace si tot uit...Lui Matei i-a aparut ceva ce seamana cu o viitoare cariuta, la dintisorii de jos..Am fost la pediatru acum o saptamana si s-a uitat atent si a zis ca da, s-ar putea sa evolueze intr-o carie...cum se poate? asa mic? Noi ii periem dintisori de vreo luna si ceva, in speranta ca va avea dinti sanatosi si, cand colo..nah belea...I-am zis ca vrem sa stim cum sta cu calciul, a facut ochii mari, ne-a intrebat de ce?...i-am zis ca asa vrem noi (noi avem obsesia cu rahitismul si cu faptul ca aici nu exista profilaxia asta si deja ne stie cam cine subtem si de unde venim, ca i-am tot zis de cateva dati incoace)..I-am explicat ca eu am avut rahitism si ca vrem sa stim cum sta copilul cu calciul...El a zis ca din cate vede el este ok... Noi i-am zis ca nu este suficient asta..daca el nu asimileaza? La insistentele noastre ne-a dat trimitere sa-i facem analize, numai ca ne-a avertizat ca se ia sange din vena si ca o sa-l chinuie pe copil etc...Acum nu mai stim ce sa facem..Na, ca avem trimiterea dar nu ne hotaram daca sa-l chinuim sau nu pe pitic...Pe de alta parte, nici n-as vrea sa las nerezolvata o chestie din asta..Ziceti si voi acum...

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
Monica sigur ca se pune.
Am mai spus ca eu am renuntat sa imi compar proprii copii intre ei ca prea prost ar iesi Andrei in comparatii. Bogdan la varsta lui avea o lista de 10-12 cuvinte spuse la obiect cu intentie, Andrei are doar 3 , Bogdan mergea de 2 luni singur ...Andrei abia incepe so ...

Na, uite cum mai facut sa ii compar din nou

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Hai sa te salvez : poti sa ii compari daca o faci obiectiv. Ce nu ai voie e sa ii etichetezi (sau cum spune neamtul sa ii bagi la sertarase ) pe baza acestei comparatii.
Eee..ce zici..suna bine nu?!

Uite ca nu imi amintesc exact cine a spus dar bine a spus: cand o sa ajunga la gradi vor vorbi si vor merge toti asa ca nu va mai conta care a facut-o primul, la cate luni sau detalii de genul asta.

Mergi la inceput

Citat:
multumesc...sunt asa de emotionata!!! Ozi a mers singurica fix la 11 luni. La capitolul vorbit sta bine...eu sunt mama, mama mea e meme, tati e tata si Ozi...sufera ca tot Oiiii a ramas. Are acum o fixatie insa...tipa la noi cand vrea ceva...i-am zis ca nu e voie dar nu cred ca pricepe prea multe.

Te cred ca esti emotionata. Tipa zici ..tragei un filmuletz sa il admiram si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Da Monica exact asa am inceput sa ma gandesc si eu ( mi-a trebuit ceva timp si autoeducare). In fond Andrei compenseaza prin dragalasenie si lipiceala, Bogdan a fost si este genul de copil serios, matur.
Asta micu e un hlizit si un rasfatat

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Cati pai eu sunt fotograful familiei asa ca cu greu ajung si eu in poze

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Baaavooo pt. Clara micul star si pt. Tuorash cel proaspat umblaret! Pupa-i mama pe ei!

Naty, scuze ca ma tot bag..ca tot gasii chestiile astea cu giardia, iti pun tot link-ul ..este de aici de pe forum...poate mai afli si alte tratamente si alegi singura.. -am fetitzele frumoase!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16136

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu am zis mereu asta, monicaa...
Ozi ma incurajeaza cand dau de greu la engleza: hai mami, in America orice retardat vorbeste engleza dar mate nu stie asa ca POTZI!

Mergi la inceput

Citat:
Fetelor, tot vreau sa ma consult cu voi de cateva mesaje incoace si tot uit...Lui Matei i-a aparut ceva ce seamana cu o viitoare cariuta, la dintisorii de jos..Am fost la pediatru acum o saptamana si s-a uitat atent si a zis ca da, s-ar putea sa evolueze intr-o carie...cum se poate? asa mic? Noi ii periem dintisori de vreo luna si ceva, in speranta ca va avea dinti sanatosi si, cand colo..nah belea...I-am zis ca vrem sa stim cum sta cu calciul, a facut ochii mari, ne-a intrebat de ce?...i-am zis ca asa vrem noi (noi avem obsesia cu rahitismul si cu faptul ca aici nu exista profilaxia asta si deja ne stie cam cine subtem si de unde venim, ca i-am tot zis de cateva dati incoace)..I-am explicat ca eu am avut rahitism si ca vrem sa stim cum sta copilul cu calciul...El a zis ca din cate vede el este ok... Noi i-am zis ca nu este suficient asta..daca el nu asimileaza? La insistentele noastre ne-a dat trimitere sa-i facem analize, numai ca ne-a avertizat ca se ia sange din vena si ca o sa-l chinuie pe copil etc...Acum nu mai stim ce sa facem..Na, ca avem trimiterea dar nu ne hotaram daca sa-l chinuim sau nu pe pitic...Pe de alta parte, nici n-as vrea sa las nerezolvata o chestie din asta..Ziceti si voi acum...

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG

..si noi suntem VEDETA!

Legat de dintisori pot sa iti spun doar ce se recomanda aici:
- periat zilnic mai ales seara. dupa periaj nu se mai bea/mananca nimic doar apa
- nu are voie sa morfoleasca bibi in gura nici macar cu apa. Asta ar fi cauza cea mai probabila si des intalnita la copii micutzi.
- daca copilul primeste de mancare in timpul noptii e un pic problematic ca raman acolo bacterii. Se pp ca la varsta cu dinti toti copii dorm noptile.

Legat de analize..cred ca am mai povestit. Clarei i-a luat sange dintr-o vena de pe frunte si a mers totul ok si nu am chinuit-o deloc. Ca plang e alta treaba..a plans si ea ca am tinut-o. Si plansul e de altfel bun ptr ca creaza presiune si se termina recoltarea mai repede. Eu zic curaj !

Mergi la inceput