Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!Azi puiul meu a implinit 11 luni!Ce repede a trecut timpul!La multi ani pui mic si scump!ANCA,CESKA,RAMONA,ELLENUTA va multumim ca v-ati amintit de noi.LALA te admir ca ai reusit sa cumperi cadouri pt cei doi frumosi pt toate sarbatorile.Eu sunt atat de imprastiata incat mereu uit cate ceva.Uneori imi uit si lista de cumparaturi acasa!MONICA nici eu nu i-am dat inca galbenus de ou lui Albert.Si aici dr mi-a spus sa nu ii dau mai repede de un an.Pupici tuturor!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Alina023,
reteta cu lapte pica fiindca Monicai nu ii place laptele! Sorry!

Theli,
imi pare rau sa aud ca ai avut probleme de sanatate! Au trecut sper?! Avem pe aici copilasi tot mai mari...

Elia,
habar nu am ce parfumuri are/prefera cumnata. Eu ziceam ca bonul valoric de la cumnata sa il transform in cadou pt mama, un parfum ceva.

Eu as vrea sa il rog pe socrul meu sa ii tin ziua lui Benji la el. Intai, are spatiu mai mult decat noi in locuinta asta si doi oricum vin cumnata si nasul lui Benji acolo de Craciun. Sper sa imi fac curaj sa intreb, el sa zica DA si pot trimite invitatiile. Apoi pe 24 in Ajun il mai sarbatorim inca o data la soacra! Asa e cu familia sotului impartita in tabere dupa divortul parintilor lui. Nici acum in week end nu putem pleca la soacra fiindca socrul ne aduce cainele; e plecat el in week end. Asa ca merge doar Tobias le livreaza ce a adus mama iar eu, Benji, mama si Luky stam acasa! Daca ar ninge ar fi fain!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

IOANACT .

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Sunt si eu interesata de idei pt cadourile de Craciun.Eu vreau sa ii iau surorii mele o rama foto care afiseaza mai multe poze(scuze ca nu stiu cum se numeste)iar mamei ii voi lua niste produse cosmetice.Nu am idee ce sa le iau nasilor lui Albert.Ei au fost mereu foarte atenti cu el si chiar acum vreo cateva zile i-au adus niste jucarii din lemn ca cica ar fi fost Sf Albert in calendarul catolic.As vrea ceva traditional romanesc dar nu prea am idee.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare zuzulici.

Am vazut pozici si clopotei scumpi foc, jucausi si... plimbareti.Doamne ce dulci sunt!!!!Nu dau nume,c aci de o ora ma tot uit pe pozici si filmulete si..mi-e sa nu uit pe cineva.

La multi anisori!!! clopoteilor sarbatoriti azi. Pup eu pe fiecare in parte ... pe obrajori si bulanase.

Despre noi.... in afara de Andrew, care pare-se ..se simte mai bine... noi suntem tot cobza. Sotul a stat 2 zile acasa, din cauza asta.Eu..n-am parte de luxul asta.Mai nou, desi nu mai sunt asa de rau, still.... nu aud cu urechea dreapta deloc.zicic a am vata inauntru.Sau... o mare bula de aer, care blocheaza ceva pe-acolo. Normal ca n-am ajuns la doctor.

Ieri am fost la magazin si i-am luat piticului, cadoul pentru 9 luni: o carticica de plastic cu Pooh , sosetele anti-derapante, a sippy-cup (care nu-i place) si...si... chilotei Pampers.

E un chin sa-l schimb de diaper zilele astea. Unu la mana, abia reusesc sa-l pun pe spate (il mai pacaleam cu cate-o jucarie inainte, acum nici aia nu mai merge) si doi la mana, chiar daca e pe spate, abia apuc sa ii desfac diaper-ul murdar, caci deja e pe burta sau in genunchi , muncind la ridicatul in picioare. Daca-l pun pe jos..o ia la fuga si eu dupa el, cu pampersul in mana..e circ mare.
Asa ca... de azi baiatul meu a trecut la ... easy pull-ups.

Va pupic dulcic.
Trebuie sa fug la munca.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Ce tema ati abordat...cadouri!!! Miam miam

La noi se fac cadouri in familie si intre adulti cu reguli bine definite:
- coana mare (adica bunica) ne cumpara la toti papuci de casa si invariabil cate o pijama noua de iarna Sunt intotdeauna bine primite, mai ales papucii ca se rup tare repede
- mama ne ia cate ceva de imbracat
- eu cu sor'mea luam la toata lumea numai cadouri cool . Exemplu: sotzu primeste anul asta de la sor'mea o cana de cafea care se incalzeste la usb (are un cablu de usb si o mica plita care tine cafeaua calda). Iar sor'mea primeste de la mine o maimutza care sufla si usuca unghiile dupa manechiura cand apesi pe banana pe care o tine in brate. Pentru mama suntem in cautare.
- familia sotzului primeste un cadou general iar noi primim de la ei in fiecare an invariabil o fatza de masa
- eu si sotzul ne facem 1 cadou comun mai substantial (anul asta ne-am luat un desktop nou, monitor nou etc) si ceva maruntzel dar dragutz de pus sub brad. Momentan nu stiu ce ii voi lua.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

salutari fetelor!
citesc de zor......idei de craciun ?
eu am rezolvat.toti vor primi calendare cu Daria.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Theli imi pare rau sa aud ca ai fost bolnavioara!!

Honey multa sanatate si voua. Bine ca macar lui AJ ii merge mai bine.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Danonique,
ca ai intrat, sa te bazai putin . La redoute livreaza si in Franta asa greu? Uite de vineri am comandat si inca nu au livrat! Uita sa livreze comenzi sau cum? Taxa pt livrat in 24h au incasat-o!

Ma enerveaza dómnul sot! La culme! Sora mea, nasa lui Benji vine de ziua lui din Romania sa ii taie motul! Si el, ca are concediu din 19 si sa ne refugiem la soacra de pe atunci ca cine stie cum e vremea in Ajun de Craciun pe sosele. Pt noi, ca la ei ca vin din Romania, mii de km nu se gandeste! Apoi, maica-sa sa ne caseze pe toti, sa vina si sora-mea la ei!!! Si ca am timp al anu sa ii fac lui Benji party cu copii, cu verisorii lui de-al doilea!!!! UF!!!!!!

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

MOnicaa,
ce m-am mai distrat cu cadourile cool! F cool sunt!

Gabritza,
calendare dam si noi, personalizate cu Benji DAR oare e de ajuns? M-a pus kuku sa ii zic cumnatei ca DM (o drogerie) au site si pot comanda cani, tricouri si sa fac mouse-pad personalizat cu poza lui Benji. A facut si ea cu Jasmin nepotica mea asa ca va avea cumnatul meu probabil doua mouse-pad-uri. Unul cu fii-sa si unul cu finul/nepotul!

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput