Ce fac in Las Vegas?
Imi spuneti si mie, va rog, ce fac eu 4 zile acolo? :)
Am inchiriat masina ca sa vedem si obiectivele turistice din imprejurimi si vreau sa ma organizez putin, cu ajutorul vostru.
Multam mult de idei.
Raspunsuri
luxe spune:
Vizitezi hotelurile !! Noi am stat o saptamana si nu le-am vizitat pe toate ....offf...mai vreaauuuu !!!!
philip spune:
hilde, uite aici atractiile gratis, dar mai navigheaza pe siteul asta si vei gasi mai multe info:
http://www.vegas.com/attractions/freeattractions.html
noi n-am stat niciodata mult dar am cascat gura prin hoteluri/cazinouri/magazine, dar avem prieteni acolo, am mai luat cina cu ei etc.
philip&andreea
lai spune:
Te duci la Death Valley, la Hoover Dam si la Grand Canyon
In rest, stai la piscina cu o bautura exotica, mai un gambling, mai un show seara, mai un bufet, mai un shopping, eventual un club, un striptease show, dupa gusturi
Si, cum spunea Luxe, vizitezi hotelurile; de vazut pe seara spectacolul cu apa si lumini din fata de la Bellagio si cel cu piratii din fata de la Treasure Island (deschise publicului, se repeta periodic in cursul serii).
Lai
Podeanu spune:
Wow, dar cite nu ai de vizitat... Noi am fost ca doi porumbei 4 nopti si cadeam lati in fiecare seara de atita hoinarit.
Nu rata Spectacolul de lumini de pe Freemont street (downtown LV-dar daca ai masina e bine-noi am luat taxiul), incepe la 8 seara.
E gratis si unic.
Noi am vizitat Grand Canion, Hoover Dam, si am mers pe Skyline (noul pod de sticla facut deasupra Grand canionului).
Outlet mall- preturi excelente la Bebe, Guess, Nike etc. E tot prin nordul LV.
Noi am mai fost la KA- Cirque du Soleil, la MGM Grand. Extraordinar realizat, sistem de sunet in scaune.
In rest viziteaza hotelurile,urca pe Turnul Eiffel (de preferabil seara ca sa vezi si spectacolul de lumini la Bellagio care e chiar in fatza). Si luati-va bani la voi, totul e scump. 7$ o bere, de ex.
Distractie placuta.
daca vrei sa vezi poze uite aici..http://entertainment.webshots.com/album/565549581CIKudC
Hilde spune:
Multumesc mult.
Acum realizez ca avem prea putin timp pentru tot. Trebuie intr-adevar sa-mi fac un plan ca sa vad cat mai mult. Of, si ce urasc eu planurile in vacante. :)
Happiness_4_us spune:
Atunci distractie placuta, ca intr-adevar sunt o gramada de vazut. Nici noi nu am apucat anul trecut sa vizitam tot ce ne propusesem, dar nu-i nimic, abia avem motiv sa ne reintoarcem.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Hilde spune:
Am fost la Vegas.
Fetele, multumesc de tip-uri. Am vizitat si placut Hoover Dam, Grand Canion, Red Rock Canion. Din orasul Las Vegas cel mai mult mi-au placut fantanile arteziene de la Bellagio.
Am si vazut Cirque du Soleil.
In rest, Las Vegas per se nu m-a impresionat extraordinar de mult pe mine. Adica e dragut dar cred ca daca mergi o data in viata e de ajuns. Mi-au placut mai mult imprejurimile.
Mergeti numai daca nu aveti altceva de facut la:
- Ethel M Chocolate Factory - macar e gratis
- The Aquarium at the Silverton - prost marcat. Cand in sfarsit il gasesti, dezamagirea e mare. Noi ne asteptam la un big aquarium. Asa ca ne-am dus la altul. De data asta platit la Mandalay Bay. Si aici am fost dezamagiti.
- shark reef la Mandalay Bay - scump si sunt niste amarati de sharks. Dar macar am mancat un bufet la acelasi hotel cu pret mai redus. Adica $80 pentru doua persoane.
Ca sa va uimeasca Las Vegas, trebuie sa evitati sa mergeti inainte la Paris pentru Arcul de Triumf, la NY pt Statuia Libertatii, la Biodomul din Montreal pt acquarium, la Venetia pt gondole si cam prin orice alt oras mai rasarit de pe fata pamantului. Ca au copiat tot. : ) )
Sa va luati incaltaminte comoda si sa stati la un hotel bun ca sa va relaxati dupa calatoriile lungi pe care le veti face. Noi am stat la Signature at MGM Grand. Foarte bun hotelul, chiar la strip. A nice spa, fara cazino si fara fum de tigare, pahare de cristal, tacamuri de portelan, televizor si in baie, ziarul dimineata la usa si nu in ultimul rand, un pat excelent. :)
Sa va mai spun un lucru, despre avioane. Asta nu este despre Las Vegas. Daca sunteti inalti, sa va cumparati locuri la picioare lungi(parca mai platesti 20$) ca au micsorat astia spatiul dintre scaune de nu mai poti sa respiri. Trebuie sa tii picioarele la gura. Daca pune o frana avionul, iti rupe dintii.