M-am hotarat.............adoptie(55)
Raspunsuri - Pagina 8
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Felicitari si sa fie cu noroc! Locul 15? Da si tu din coate, poate ajungi mai in fata. |
Eu sunt pe locul 90... Din ce sa dau?
maruta sfoara in tara am dat dinainte sa fac vre-o foaie pentru dosar. Saptamana viitoare ar trebui sa luam si noi atestatul si cu ajutorul lui Dumnezeu sa ne gasim puiul cat mai repede posibil.
dpluhovici bine ai venit printe noi! Eu zic sa te apuci de dosar ca lucrurile se mai schimba pe parcurs si copii apar mereu.
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
misha71 spune:
citat din mesajul lui dpluhovici buna seara, sunt incepatoare........... am nevoie de ajutor astazi am fost la dgaspc sa ma interesez cum procedez sa adopt un bebe, au fost foarte dragute fetele mi-au explicat, am luat "lista" ( ce urat suna) cu cele necesare (in ianuarie vreau sa depun dosarul), dar exista un dar eu vreau un bebe mic, iar cei de la dgaspc mi-au spus ca momentan nu au copii adoptabili decat de la vasta de 7 ani in sus si ca este foarte greu sa gasesc un bebe mic. voi cum ati reusit. va rog luati-ma in seama. multumesc |
bine ai venit si sa fie drumul cit mai scurt in gasirea puiului.
Din ce sector esti?
crisis81 io zic ca glumesti, nu? Nu se poate sa fie 90! Aici chiar nu ai ce face cu coatele, da' mai foram, poate gasim din ce sa dai
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
asi spune:
citat din mesajul lui Manuelita Are cineva o lista corecta cu nr de fax de la DPC-urile din toate judetele? Ca de asistentasociala.ro stiu si eu dar foarte multe din cele folosite pina acum sunt gresite. Trebuie sa aflu odata daca exista in Romania copilasi mulatrii sau nu. Deocamdata am primit raspunsuri negative de la vreo 5-6 judete (nu am inca atestatul dar mi-au raspuns si asa). Multumesc anticipat Manuelita |
http://www.adoptiiromania.ro/contact.aspx
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
maruta007 spune:
Mariaa, felicitari pentru atestat, sa iti gasesti cat mai repede copilasul dorit .
misha71, iti doresc ca pana cel tarziu de Craciun sa il ai pe bebe asa cum tu iti doresti
dpluhovici, tu depune actele ca lucrurile decurg altfel dupa aceea. Daca era sa ii asculta pe cei de la DCP renuntam la adoptie chiar dupa prima discutie avuta cu ei. Sper din suflet sa se mai schimbe ceva in tara asta in primul rand in privinta adoptiilor. Copii parasiti sunt foarte multi dar surprinzatoooooooorrr, in tara nu avem copii adoptabili. De ce oare? Unde se pierd acesti copii: prin spitale, pe la maternale si cine mai stie. Nimeni nu intelege ca acesti copii au nevoie de parinti, de dragoste de ingrijire etc. Iarasi ma aprind .... Bafta si rabdare
cons spune:
Maruta007, multumesc!
Concluzia mea, la intrebarea ta, este ca in general copii provin de la fete tinere si sarace, in general. O sa vezi ca, atunci cand o sa vrei sa adopti un copil, o sa ti se prezinte dosarul mamei biologice.In dosar sunt preyentate date despre aceasta: nume,varsta, clasa sociala, studii,etc.
Dpluhovici, bine ai venit!
Manuelita, pentru mine nu a contat originea copilului. Stiu ca atunci cand m-au intrebat de ce origine prefer (ednie), am raspuns foarte ferm: ,,Vreau sa fie sanatos".
Salviae, greul de acum incepe.Felicitari!
asi spune:
Acum o saptamana , pe vremea asta ,o luam pe Maria spre casa.Asa ca azi sarbatorim prima saptamana impreuna .
misha71 spune:
maruta multumesc
uitati-va la asi cit de fericita este! Si mai ales ocupata. Cam scurte mesajele in ultima perioada (da' la obiect!)
Draga mea, iti doresc ca fericirea asta sa dureze o vesnicie! fetele.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
crisis81 spune:
Misha chiar nu glumesc. Mi s-a spus ca sunt 83 de familii care asteapta... unele chiar de 3 ani. Si am mai fost noi cateva acum la atestare pentru prima oara....deci.... toate sperantele
Deci ramane sa foram ca altfel poate peste 10 ani imi vine randul!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
asi spune:
Misha sunt scurte ca deocamdata am timpul limitat.Fericita sunt de nu se poate dar nu mai zic ca sa nu supar fetele care sunt in asteptare.Sa nu creada ca fac in ciuda.
Nu ma pot abtine sa nu va spun (ceea ce cred ca stiti si v-i s-a spus cu varf si indesat si am aflat-o si eu pe pielea mea de 2 ori) ca trebuie sa fiti calme si sa intelegeti ca intr-adevar numai copilul voastru ajunge la voi in familie.Oricat va straduiti si va agitati el vine numai cand trebuie.Poate o sa spuneti ca mi-e usor sa vorbesc cand "ma vad cu sacii in caruta" dar e purul adevar.Dupa ce va gasiti puiul va jur ca o sa fiti atat de fericite incat la propriu nu o sa va mai incapeti in piele de atata fericire.
Alexa Ioana spune:
citat din mesajul lui asi Poate o sa spuneti ca mi-e usor sa vorbesc cand "ma vad cu boii in caruta" |
vezi de ce te iubesc io pe tine asa mult ?
de emotii si de fericire se mai urca si boii in caruta (ai fost dulce de tot la faza asta)
si ca sa fiu ontopic... sunt de acord 100% cu ce a zis asi. doar copilul vostru va ajunge la voi. si mie mi'e greu sa va zic sa aveti rabdare, ca deja's "rezolvata" (ma rog, in curand urmeaza al doilea, asa ca parca vad ca o sa fiu lupu' moralist)... dar efectiv asa e. sunt sigura ca toate fetele care au copiii acasa va pot spune, privind in urma, ca au existat tot felul de coincidente si de mici intamplari in urma carora au ajuns la copiii LOR... nu am crezut niciodata in destin dar... prea bine s'au potrivit toate...
repet ce zic de fiecare data: cand va fi momentul, copilul vostru va ajunge la voi !!!