silicoane!!! 3
Raspunsuri - Pagina 14

Allure spune:
ia uite ce distractiv a devenit subiectul asta!
cu surpriza imi citii propriul mesaj de acum 5 luni aproape...he he...acum nu ma mai vait ca sint mari, dupa atita sport am ajuns de la un D generos la un C decent, daca se duc in jos mai mult de atit o sa ma vedeti deschizind un nou capitol al acestui subiect
CJ25 multumim de insight...e interesant cind mai primim asa ceva de la cite un barbat, totusi si eu stiu clar un mascul (cel putin) care e coleg cu mine si desi nu zice nu la o gagica cu tite mari, nu il intereseaza asa de tare domeniul ala cit il intereseaza fundul, coapsele...alea. L-am vazut umblind cu tipe fara piept dar cu fund gen JLo...Asta il excita pe el, na! Si nu m-a mintit ca n-are de ce, nu sintem in nici o relatie, doar buni prieteni...in plus am vazut cu ochii mei cum i se scurge privirea dupa fundul gagicilor
Alti barbati am auzit ca sint morti dupa picioare frumoase...etc
Si eu sint de acord ca sanii mici sint frumosi la un corp minion si slabut...in plus nu e pericol de "sagging" asa cum este la cele dotate :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

cipcipcip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cj25har Un lucru sa fie clar.Un barbat care iti ajunge intre picioare ala siiigur nu iti va zice in fata sa piarda elan pt data urmatoare .Iti sugerez sa intrebi niste baieti de gasca , adica care C L A R nu vor nimic d ela tine ca sant fosti colegi de clasa ca vecin din copilarie ca , ca , ca ......verisor etc.Si intreaba in felul urmator.Mai xy spunemi te rog pe fata uite 2 fete care se ofera pe tava cu pasaricile.Una e cu sanii mici una e cu sanii mari frumosi NU LASATI CA BRETELELE care ai alege sa te simti bine cu ele in seara asta.Si daca iti spune ca alea mici GEN LAMAITZE atunci io ma fac HOMO. Respectul meu deosebit pt toate fetele care s-au dus la cutit pt sani frumosi, respectele mele....sincere |
E treaba ta daca esti asa convins, dar realitatea e alta, sorry. Am deja o virsta si am avut destui prieteni si amici la viata mea si afla ca gusturile difera. Asa cum la unii le plac blondele si la altii brunetele. De fiecare data cind sint gravida, sotul se plinge ca arat ca o laptareasa (desi mai mult de C nu am), deci poti sa te faci homo deja.
Au fost facute si studii internationale referitoare la diverse criterii estetice, si iubitorii de sini mari erau in minoritate. Majoritatea preferau marime medie (intre B si C) si cam la fel de multi sinii mici. Asa cum la unii le plac plinutele si la altii slabele etc etc. De fapt natura de-aia e deiversa, ca sa satisfaca toate gusturile.
Mie imi pare rau de moda asta care le face pe femei sa-si pericliteze sanatatea pentru niste idealuri scoase asa de unii si care nici macar nu sint frumoase (din nou, parerea mea). Nu mai incuraja tu fetele aici sa-si puna silicoane ca asa iti plac tie, cum spuneam, vorbeste pentru tine si gusturile tale proprii.
Cipcipcip

patrisuca spune:
la dr stan am aflat acum ca ultimul tip de silicoane costa 4500 euro, iar consultatia e 100 euro.