asa sunt barbatii?
Raspunsuri - Pagina 3
Bluel spune:
Evident ca nu asa sint toti barbatii, asa cum nici toate femeile nu sint la fel. Parerea mea e ca al tau nu mai poate fi "reeducat'', acum depinde doar de tine daca ai puterea sa iti traiesti toata viata "vorbind'' singura si, mai ales, facand totul singura. Si atunci pe el pt. ce sa-l tii? Faza cu perdelele, mobilele, etc pe mine nu m-ar deranja, dar faptul ca n-a fost alaturi de tine intr-un moment atat de important e de neiertat. Multa putere iti doresc!
Mami de Bubu (19.08.2008)
silvi_2005 spune:
Buna, chiar nu vreau sa te influentez pentru ca eu personal consider ca fiecare trebuie sa ia in viata propriile decizii bazate chiar pe ce simte si cum vrea sa traiasca.
Am trait o experienta similar cu a ta, aveam 22 de ani si el 32, fusese casatorit si avm si copil din casnicia precedenta. Nu am avut o relatie asa de avansata ca a ta, nu am locuit impreuna, din fericire dar am fost intr-o vacanta impreuna, suficient cat sa imi dau seama chiar si la vrasta aceea ce fel de om este. Nu intelegeam de ce toti sunt impotriva lui, de ce nu ma sustin si nu ii vad latura sensibila asa cum i-o vedeam eu, era sensibil si imi canta la chitara..;si imi compunea poezii, si imi facea toate mofturile din lume de am trait o poveste ca in filme, pana sa ma izbesc de realitate. Era un super posesiv si gelos, un amestec ciudat de vesnicul romantic si omul care nu e in stare nu sa isi ia angajamente ci sa faca ce trebuie int-o relatie, sa fie langa tine cand e cazul sa te poti baza pe el pe termen lung, era mereu procupat de ale lui si am descoperit unele minciuni la limita patologicului. Lista ar putea continua dar nu e relevanta pentru tine, vroiam numai sa iti zic ca exista o tipologie aprte de barbati la 30 si care au gresit, au ratat si o vor face din nou si din nou dar culmea acesti barbati sunt un amestec de defecte cu calitati care de multe ori te atrag cel mai mult.
Important e ca atunci cand iti dai seama se aceste lucruri sa actionezi, sa ai puterea sa te rupi si sa o iei de la zero pentru ca inima iti spune mereu cand nu e ceva in regula. Daca nu s-a schimbat in atatia ani nu se va schimba niciodata, o vreme se amelioreaza pentru are langa el o femeie cu 10 ani si mai mult langa el, acum se straduieste sa dea tot ce e mai bun...dar daca asta e tot ce e mai bun, chiar trebuie sa iti dea de gandit plus ca nu va rezista mult nici asa si o as revina la ce este cu adevarat din pacate.
Dupa ce m-am despartit de el credeam ca o sufar, o sa ma simt sfarsita si terminata dar nu afost asa...am simtit ca revin la viata, ca pot as respir si ca pot sa o iau din nou de la capat fericita si cu o lectie foarte bine invatata, ii multumesc chiar sincer vb ca dupa relatia cu el am stiut cum sa analizez la rece o relatie si un barbat sa vad unede defecte din prima miscare.
Ti-am scris toate aceastea in speranta ca vei avea si o alta perspectiva pentru ca la acea vreme m-ar fi ajutat sa stiu asta nu sa ma contrazica toata lumea si apoi sa imi zica "ti-am spus eu"
Succes in tot ce vei face si vei decide dar nu uita ca meriti sa fii fericita, sa ai alaturi un barbat care isi doreste un copil cu tine, vrea si are rabdare sa vina cu tine sa alegeti perdele si covoare ca sa te vada fericita macar daca nu il intereseaza estetica casei....si iti spun un secret, acest barbat exista, exista pentru fiecare numai ca de multe ori nu il vedem si de multe ori ne grabim si alegem gresit. Totul e sa stii ca poti oricand sa te razgandesti, poti oricand sa cauti mai departe pana o sa simti tu ca ai gasit persoana potrivita
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006