Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Papanash,... multumesc de site.
Am mai scris si eu un apel la mamici de iasi , astept sa vad cum raspund mamicile .
Am primit ceva info legate de centre , urmeaza sa mai aprofundez terenul , pare-se ca cei de aici nu sunt asa stricti in a primi astfel de cadouri, precum am citit ca ar fi pe la voi.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

pai atunci e mai simplu . identificati centrul, aflati cati copilasi sunt si strangeti jucariile. Cum te putem ajuta ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Io ma duc la actiunea de la Muzeu, ca zau daca inteleg care e organizarea aici...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Io ma duc la actiunea de la Muzeu, ca zau daca inteleg care e organizarea aici...

Tzuni, alegerea este a ta. Organizarea noastra se bazeaza pe voluntariat si inca astept raspuns in legatura cu locatia unde vom strange jucariile. Fiindca trebuie sa le triem si sa le ambalam. Daca tu ne poti ajuta si altfel ( oferindu-ne o locatie ) ar fi bine.
In rest, daca n-ai rabdare sa citesti tot ce s-a scris, am postat in mesajul original ( pe prima pagina)si centrele unde vom merge cu jucariile, asteptam si persoane doritoare sa participe activ la actiune, cine vrea sa mearga la serbare, cine vrea sa participe la ambalarea cadourilor, etc.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Draga mea papanash, multumesc pentru invitatia la subiectul tau.
Pentru cine n-a citit eu am deschis un subiect : Sacul lui Mos Craciun la Muzeu - Pentru copiii sarmani si "mi-a" fost inchis.
P.s. pt MODERATORI : astept o explicatie, macar una mica, ok ?
Eu nu am vrut sa deschid o "actiune DC" pentru ca stiu ce presupune asta si nu e simplu...(p.s. tu ai indeplinit cerintzele?)
Te rog sa nu te superi ca iti fac "concurentza" dar cred ca doua actiuni in urma carora pot beneficia COPIII SARMANI nu strica. Actiunea de la Muzeu e pentru parintii foarte ocupati care poate nu au timp sa te ajute pe tine sa te organizezi pe DC si vor sa lase jucariile intr-un loc fix si in centru, intre niste ore rezonabile. Oricum, din cate am inteles eu Muzeul nu duce decat in sectorul 6 asa ca va raman voua celelalte sectoare si provincia.
Tzuni, ne vedem la Muzeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, papanash! Nu, nu m-ai inteles... Am citit TOT ce-ai scris, ca ma intereseaza si pe mine sa ajut, sa contribui cu ceva. Dar am vazut ca fetele din strainatate tot intreaba unde se pot strange bani (in ce cont) si nu le-ai dat inca un raspuns. Ca ma gandesc ca fructele alea trebuie luate pe nsite bani, sau mergem fiecare cu kilu' de portocale? Asta nu inteleg...
Si eu ce fac cu jucariile stranse? Ca la centru de copii nu am cum sa ajung. Unde le duc? Cine le strange? Si banuiesc ca pachetelele trebuie facute la fel pt fiecare copil: o jucarie, un fruct etc... nu? Poate ma lamuresti tu. Multumesc.

Cat despre locatie....de unde? Chiar n-am. Sorry!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

papanash, foarte bine ca ai trecut in mesajul initial centrele unde vor merge jucariile, chiar voiam sa-ti propun si eu asta. Poate ar fi util sa precizezi si cati copii si ce varste au pt fiecare centru in parte, ca sa ne dam seama ce jucarii ar fi mai potrivite.
Nu prea stiu ce jucarii as putea sa dau din ce are Maria, asa ca am preferat sa merg sa cumpar ( si in ideea pe care a subliniat-o Nana - ca poate un copil sarman s-ar bucura tare daca ar primi o jucarie noua ).
Pana acum am strans asa:
2 puzzle ( unul cu 35 piese, altul cu 24 piese + 2 planse de colorat + culori )
1 joc cu zaruri si pioni care trebuie sa parcurga un traseu
1 jucarie din material textil
Gasesti poze aici
As vrea sa caut si niste carticele, poate gasesc pe la librarii din acelea editate mai demult si ramase la preturi vechi. De aceea imi e util sa stiu ce varste au copiii pe care vrem sa-i ajutam, sa-mi dau seama ce fel de carti ar fi potrivite.
O caut prin jucariile Mariei si o sa ofer si de acolo ceva.

As vrea sa vin si eu pe 19, dar nu am cu cine s-o las pe Maria. La ce ora este serbarea ? Poate aranjez ceva cu sotul meu...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

papanash, vezi ca in primul mesaj ai trecut ca data a serbarii 18 decembrie. Intelesesem din alte mesaje ca ar fi 19. Sa corectezi tu unde este gresit, te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, astept un raspuns de la gradi pentru serbarea Alexandrei. Daca nu este chiar pe 19 (desi atunci ar vrea ei) o sa merg eu masina sa va ajut cu caratul. Oricum am si un saculet cu jucarii de plus pentru donat, poate si unele de plastic. Mai am si o salteluta din cea tip centru de activitate, cu colac, nu stiu daca le-ar fi utila. O sa particip si cu bani pentru dulciuri si pungi. Despre ce suma este vorba in total pentru pungile cu pricina?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, si conteaza pe mine sa ajut la ambalarea cadourilor, numai sa stiu unde, cand si cum.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

As vrea sa vin si la ambalatul cadourilor, cred ca acolo pot s-o iau si pe Maria ( eventual daca mai vin mamici cu copii, una dintre noi sta cu ei )

Mergi la inceput