Mamici din Germania (5)
Raspunsuri - Pagina 4
angipangi spune:
ora de tremurici![]()
Romanii nostri
Recent a fost efectuat un sondaj de opinie in Italia, in care intrebarea era: “Credeti ca sunt prea multi straini in tara?”
Rezultatele au fost dupa cum urmeaza:
20% dintre respondenti au spus “Si”
10% dintre respondenti au spus “No”
70% dintre respondenti au spus: “E, pe dracu”!!!
Solidaritate
Tragedie in Romania...
50.000 de romani morti. Dupa 2 zile apar ajutoarele. Americanii trimit 1 milion de dolari, chinezii trimit medicamente, italienii trimit 50.000 de romani.
teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
angipangi spune:
[navy][/nInginerie avansata
Un american viziteaza Bucurestiul cu un taximetrist. Trec pe langa guvern:
-Ce este cladirea asta asa mare?
- Este palatul guvernului, domnule!
- Si in cat timp a fost construita?
- Cam in 10 ani!
- Mult timp! La noi era gata in 2 ani! Stiti ca noi avem o tehnologie mai avansata!!!
Taximetristul nu zice nimic. Mai merg ei ce mai merg si americanul iar intreaba:
- Cladirea asta ce e?
- Este sediul primariei, domnule!
- Si in cat timp a fost construita?
- Cam in juma' de an!
- Mult....la noi era gata in 2-3 luni!
Taximetristul nu mai poate de nervi. Ajung si la Casa Poporului:
- Ooooooo, dar ce e cladirea asta?
La care taximetristul:
- Nu stiu, ca azi dimineata nu era aici!!!
avy]
Razbunare dupa 500 ani
Ion vine la ungurul Istvan cu furca.
- Te omor, ba!
- Stai mai Ioane, ce ti-am facut?!
- Ba, voi la-ti omorat pe Mihai Viteazul!
- Ba ioane, asta a fost acum 500 ani.
- Da, ba, da' eu azi am aflat!!!
Dialog roman-francez
Un roman, ajuns in Franta, isi ia micul dejun (cafea, croissant, paine, unt si marmelada) cand un francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza langa el. Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, francezul il apostrofeaza:
- Voi painea o mancati toata?
Romanul raspunde, prost dispus:
- Evident.
Francezul facand un balon cu guma:
- Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania !,continua francezul cu o strambatura insolenta.
Romanul pastreaza tacerea. Francezul insista:
- Voi puneti marmelada pe paine?
Romanul:
- Evident.
Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind, zice:
- Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania ...
Atunci, romanul intreaba:
- Voi francezii faceti sex?
- Bine-nteles! raspunde francezul cu un zambet imens.
- Si ce faceti cu prezervativele folosite? continua sa intrebe romanul.
La care francezul raspunde ranjind:
- Le aruncam, bine-nteles.
- Noi nu; conchide romanul , in Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si o vindem in Franta
teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
angipangi spune:
[red][Munca si distractia
Cine poate in timp de 7 minute sa calce o camasa, sa manance o paine si sa f..a o femeie.
Neamtul, se apuca cu grija si calca camasa, dupa care vede ca nu mai are timp, musca o data din paine si se scurge timpul.
Rusul, se apuca de femeie, o f..e, apoi mai are timp sa manance o juma de paine si se scurge timpul.
Romanul, o pune pe femeie sa calce camasa si in timp femeia calca, o f..e, mancand in acest timp painea.
Castigator romanul.
Declaratii:
Neamtul: Noi asa suntem , muncim si incercam sa facem treaba cat mai bine, apoi daca mai e timp, mancam si daca mai e timp ne distram
Rusul: Noi asa suntem. Mai intai ne distram, apoi daca e timp mancam, apoi daca mai e timp muncim
Romanul: Noi asa suntem. Daca nu-l f..em pe cel ce munceste , nu putem manca o piine:))
/red]Limbi straine
Un trib de bastinasi prinde un grup de turisti format dintr-un american, un englez si un moldovean. Seful tribului le comunica acestora: Cine imi spune un cuvant din limba engleza care nu-l stiu, ii dau drumul acasa. Americanul: - Butterfly! Seful de trib: - Bai, da' eu am facut cursuri la Oxford , crezi ca nu stiu ca inseamna fluture? Hai la carnati cu tine!!! Englezul: - Butterfly! Seful de trib: - Ba si tu esti prost. Inseamna fluture. Hai, la pasta de mici cu tine! Moldoveanul: - Butterfly-li! Seful de trib dupa indelungi strofocari: Bai, asta nu mai stiu. Spune-mi ce inseamna si poti pleca acasa! Fluturi-li!
teodora
de angi pangi
claudia74 spune:
Alles klar bei dir Dora ![]()
![]()
![]()

tari rau bancurile,sper sa nu le scrii sa te desprinzi din problemele tale,sper sa nu iti fie frica sambata,ma gandesc la tine si tin pumnii toata sapt viitoare 

.
No multam ca ati baut otzara din cafa mea ![]()
![]()
![]()

.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
angipangi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Alles klar bei dir Dora ![]() ![]() ![]() tari rau bancurile,sper sa nu le scrii sa te desprinzi din problemele tale,sper sa nu iti fie frica sambata,ma gandesc la tine si tin pumnii toata sapt viitoare ![]() ![]() .No multam ca ati baut otzara din cafa mea ![]() ![]() .www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna |
nu vezi ce tremurici am deja
un picut frica dar nu de mine de ai mei care raman acasa

teodora
de angi pangi
ramonaiani spune:
Buna seara.
Se parte ca randurile Ausländerilor se ingroasa: vien si la noi bb2
. Are deja 9 saptamani, si dr a zis ca totul e ok cu el ...
Mari, mami de dulceatza Eliza( (06.09.07)Povestea nasterii)
9+
angipangi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani Buna seara. Se parte ca randurile Ausländerilor se ingroasa: vien si la noi bb2 Mari, mami de dulceatza Eliza( (06.09.07)Povestea nasterii) 9+ |

sa va traiasca si sarcina usoarateodora
de angi pangi
angiuta spune:
'Neatza!
Haideti la o
!!
Slaba activitatea zilele astea....
Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)
claudia74 spune:
Danke für kaffe Angi 
Mariana felicitari sa traiasca ausländerul
sarcina usoara
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna