Eco san/mamografie si PAP Galati
Buna ziua ,fetelor!Nu stiu unde sa postez acest mesaj si daca a mai pus cineva aceste intrebari...Daca mai sunt,rog frumos un moderator sa mute topicul acolo...Sunt din Galati,am nascut anul trecut pe 16 oct,am un baietel tare frumos si cuminte si sanatos....Acum ca nu mai este bebe si am terminat cu alaptatul,am zis sa-mi mai acord si mie putin timp si sa ma ocup de sanatate...in mare parte tot pentru el,ca are nevoie de o mamica sanatoasa...As vrea sa-mi fac un Papanicolau,pe care,spre rusinea mea,nu l-am facut niciodata...Problema si dilema mea este faptul ca nu stiu unde sa il fac,pentru ca am auzit tot felul de legende cu rezultate fals pozitive sau fals negative,sii asta din cauza laboratorului care le lucreaza,a laborantului...etc...Eu am nascut cu Dr.Pop si as merge la dansa la cabinet sa-mi recolteze o proba,pentru ca nu stiu de de,dar tin eu minte ca scria ceva cum ca ei le trimit la Bucuresti....Dar daca cineva are o experienta nu tocmai placuta cu rezultatele de acolo...sunt deschisa la sugestii....Oricum,la un control tot vreau sa merg si as fi vrut chiar sapt.viitoare,dar se pare ca nu mai are acelasi nr.de tel la cabinet,asa ca rog mamicile din Galati care au fost mai recent pe la dansa,sa-mi dea si mie noul nr.de tel...O alta problema ar fi ca am depistat niste noduli la unul dintre sani si am amanat destul si problema asta si as dori sa fac un eco,dar iarasi nu stiu la cine sa merg,care sa-mi dea un rezultat cat mai exact si daca e sa fie ok sa fiu sigura ca e ok si daca e sa nu fie...sa fiu sigura ca nu e....Multumesc ca m-ati ascultat si astept sfaturi si sugestii de la mamicile din galati...O zi buna tuturor!!!
Raspunsuri
flower-power spune:
gia ,eu sunt din braila ,dar in urma unui PAP recoltat si lucrat la noi ,cu un rezultat nu tocmai linistitor -III,am mers sa ma vada si alt medic ,de data asta in Galati .DR Tapliuc mi-a spus ca nu e deloc concludent ce vede in rezultatul acelui test (adusesem rez cu mine ) si ca ma sfatuieste sa refac testul la clinica ROMAR care doar recolteaza ,frotiurile fiind interpretate la clinica Micomi in Bucuresti .Mi-a explicat ce am de facut inainte de recoltare ,cand e perioada optima si surpriza , nici urma de ceea ce scria in primul rezultat .Era practic imposibil ca fara nici un tratament intr-un interval atat de scurt sa ajung de la III la I.
Ce mi s-a parut nu tocmai profesionist la clinica din Galati a fost faptul ca nimeni nu a fost in stare sa-mi spuna care e diferenta dintre PAP normal si cel in mediu lichid desi puteam alege oricare varianta .Singurul lucru pe care-l stiau era diferenta de pret si ca cel din urma era mai complex ,cred ca mi-au repetat de nu stiu cate ori lucrul asta ,fara a fi in stare sa-mi spuna in ce consta complexitatea atat de des invocata .Si altceva ,se cam asteapta rezultatul ,dat fiind ca la Micomi ajung rez de peste tot din tara si sunt cam aglomerati .La mine a durat o luna ,dar consider ca e preferabil ,decat in 10 zile cum mi-a fost lucrat primul si cu ce rezultat !!!
Mult succes !
Era un subiect CERVICITA ,la care au scris mai multe fete din galati ,il gasesti la arhiva ,lucruri destul de interesante ,poate asa afli si nr dr Pop.
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares