Redoutistele fidele La Redoute France (150)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raluca_u salut am primit si eu ieri o comanda data in 4. erau toate pentru o prietena buna si pt fetita ei. am mai avut un colet pt colegele mele zilele trecute si am avut si eu o geanta, http://www.laredoute.fr/vente-sac-cabas-la-redoute-creation.aspx?productid=324147219&documentid=201208&single=false&categoryid=38888050 si e foarte draguta. eu am luat-o pe gri si o colega pe negru, ambele sunt frumusele. Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006) Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe. |
E f draguta geanta! Mi-a venit si mie o bluza LC si mi-am luat 38/40 si e destul de lejera...trebuia sa iau un nr mai mic..dar e super bluza! As vrea si pe maro...dar sa o reduca...are pret intreg 34 de euro
Raluca_u spune:
citesc, citesc si... sa comentez, sa tac?
din cate stiu parola cea noua, respectiv veche acum, a fost data la un nr limitat de persoane care chiar aveau un istoric la acest subiect. chiar asa mare nevoie de informatii au de la noi incat cineva dintre noi sa se ascunda asa de restul... si sa ne insele?
sunt dezgustata. desi m-am lipit de voi destul de tarziu imi sunteti dragi si v-am simtit aproape si am devenit dependenta nu doar de cumparaturile pe LR ci si de voi, imi sunteti dragi si imi face placere sa va citesc.
sper ca se va putea spala pe cap AD-ul cu informatiile primite. sunt aici o mana de fete istete care vor reusi cu sprijinul nostru al celorlalte sa rastoarne situatia.
va pup pe toate cele care nu se simt cu musca pe caciula.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Brigit spune:
Vad ca au sosit colete inclusiv de pe 5 nov. Eu astept 11, deci daca primiti colete (sau scrisori ) ulterioare datei de 5nov dati de stire cat mai repede ca eu stau in pozitie de atac.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
anne16 spune:
citat din mesajul lui claujro Trebuie sa vina si 7.11 al meu... Parola noua cereti-o lui miki, ea a schimbat-o si a avut motive: cineva i-a scris lui AD de pe contul comun dar a sters mailul, a ramas doar adresa. Fara suparare! de comentat |
interesant
si noi ne zbatem pe aici si prin alta parte pacat
alinam spune:
neata!
aoleu cum asa? ma refer la faza cu parola, am incercat si eu sa intru azi si am vazut ca nu pot
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
ChrisDun spune:
citat din mesajul lui claujro [...] cineva i-a scris lui AD de pe contul comun dar a sters mailul, a ramas doar adresa. Fara suparare! |
Si cine i-a scris lui AD nu vrea sa ne impartaseasca si noua motivele care au determinat acest gest ? Tradare, tradare, dar s-o stim si noi !
kalosalina spune:
Buna fetelor!
Am intrat la voi cu o mare intrebare: se mai poate comanda de pe LR Franta? Eu am comandat de cateva ori de la ei, lunile trecute...As vrea ffff mult sa-i comand fetitei mele niste jucarii, dar nu ma mai lasa sa intru in cosul de cumparaturi Sa inteleg ca nu mai putem comanda decat de pe LR din Romania? Dar aici de ex. nu au jucarii...Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns, macar sa stiu sa nu ma mai chinui sa intru mereu pe LR Franta...Multumesc!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
claujro spune:
Alina, nici noi nu stim. Nu exista pozitie oficiala de la lr.fr.
Edit: am verificat acum si merge bine-merci sa dau comanda...
de comentat
Brigit spune:
Si la mine merge, cred ca ai probleme cu "cosul", s-a mai intamplat si la alte fete.
Da' eu nu mai am tupeu sa validez nici o comanda.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
kalosalina spune:
citat din mesajul lui claujro Alina, nici noi nu stim. Nu exista pozitie oficiala de la lr.fr. Edit: am verificat acum si merge bine-merci sa dau comanda... de comentat |
Multumesc Clau de raspuns...pe mine in continuare nu ma lasa sa intru in cos sa dau comanda
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)