Fetita mea va implini in decemebrie 6 ani.Este sensibila, feminina, nu are nimic baietos in ea.Daca o intreb isi doreste papusa si in special papusa H2O- Rikki, Cleo etc.- care nu stiu unde le pot gasi. Pe de alta parte casa este plina de papusi si parca i-as mai lua si altceva. Rog mult sa spuneti si mie, parinti de fetite, ce le mai cumparati?
i-ai jocuri care sa-i stimuleze imaginatia, simturile,care sa o tina ocupata , dar in acelasi timp sa fie educative
Am vazut eu papusile H2O, nu sunt prea frumoase, la 27 de lei, insa se cumpara, imi pare rau ca nu am poza, eu ti-as trimite-o pe Ricky. Practic e o papusa, care de la jumate are o coada cauciukata, insa pe cutie sunt trecute poze ale celor 3 sirene.
Pt prietenele fie`mi, care au 6 respectiv 7 ani, am cumparat seturi de confectionat margele, seturi de briz-brizuri de par si alte printesizme, puzzleuri cu printese , alte accesorii de birotica rame de foto cu printese si suport de pix cu printese pixuri cu pompoane
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Mai, e o adevarata "isterie" in randul fetitelor cu aceste H2O...
Si fata mea este cam in aceeasi situatie.
Idei:
- un carucior mai "fandosit" pentru domnisoare cu maner reglabil, care sa aiba eventual si marsupiu sau alte accesorii
- set de infrumusetare pt domnisoare eventual si cu "budoar"
- am vazut niste carti superbe de povesti, groase, cu un fel de fereastra pe prima coperta... (nu stiu exact din ce colectie, dar cred ca-s editate la Teora)
- puzzle mai grele cu diferite perosnaje care-i sunt dragi
ma mai gandesc...
Ca sa citez din povestea unei pretenute...o idee ar fi cartea "Cum sa devi o printesa adevarata!".
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa