Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 6
Amalia spune:
Malinas si eu am iesit repede cu Luca afara. Chiar daca e rece, profit de zilele astea ca nu ploua si mai e putin soare si iesim afara. Nu-ti fa probleme, ca nu sunt asa de sensibili!
Mar_ysa felicitari pentru buricut!
Eu zic ca puteti iesi afara fara probleme!
Babyzapi sunt convinsa ca-ti e greu, dar bebe se va reface bine la final, ai sa vezi!
Problemele astea de sold, sunt destul de frecvente, din pacate, dar se rezolva...si nu e chinuitor pentru ei cu 2 pampersi. Pup dulce puiul mic!
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
cherieactiv spune:
seraaa seraaaa
am citit cate ceva mai la amiaza dar nu reuseam sa scriu...
alexa...ce frumos iti sta cu deniel in bratee
...ma bucur ca te simti bine...(cel putin asa de haioase sunt mesajele tale ca...dar ma gandesc ca inca te doaree...numai ca nu ne zici tot
)...ai vazut, totul e ok...bb e sanatos si frumos...
(io cred ca bebelina era al lui bravegirl
hahaa...)
brave...nu stii cat ma bucut pt voi...si pana la urma ai vazut ce bebelina maricica ai!!?
criss..oaaaaaaaa...gata..nascuta..cu bebelina....cat de fericite sunteti fetelor!????????
babyzapi...va pupacesc pe amandoi...o sa fie tootul ok...tu sa fii tare si sa zambesti muult..bb simte cand esti tu ok..si asa va fi si el....
..........................
alra.....daaaa...de ieri seara am inceput sa ma simt muult mai binee..adica nu ma mai doare asa tare si non stop...si reusesc sa pasesc , nu stii cat ma bucur....m-am urat ca trebuia sa stau intinsa in pat fara sa pot face nimic...dar a folosit...si azi..m-am apucat...de curatenie...ma simt....iara io!
am vazut pozele tale...ce te framanta??arati fff bine!gravida...come on...dar e normal...
oceanborn....io am scapat de betigas..azi...in nsensul ca am fost la spital..dar n-am combinat nimica...maine...in schimb am trecut pe la nido...sa cer lista pt spital...o foaie alba pe care scrie ...5 schimburi...atat..plus suzeta...ooooo...si am vazut si un nou nascut...
...
gata, ....nu mai am aer...intru mai tarziu ...
Cherie
36+
Ale(xandru)
Amalia spune:
Bebecris, Malinas si bebe Luca are bubite ca niste cosulete pe fata, dar nu i-am dat cu nimic....apar si trec de la sine intr-o zi, maxim doua. Sfatul meu este sa le lasati sa se vindece singure.
Malinas si bebe a inceput sa stea treaz mai multe ore...adunate vreo 3-4. Din ce in ce, vor avea mai multe ore in care vor sta treji!![]()
Lauramiron noi nu avem probleme cu David legat de somn. El are camera lui si doarme linistit acolo. Mai cere sa mai doarma la pranz in camera la noi, dar noaptea nu s-a pus niciodata problema. Cand va creste Luca (pe la 1-2 ani..depinde de cum ne vom intelege cu el), vom remobila camera lui David si o vom transforma in camera pentru doi, cu paturi suprapuse. Ideea de a-si imparti camera cu fratiorul l-a incantat inca de cand era in burtica, iar acum ca l-a si vazut cu atat mai mult si-l doreste langa el!
Am noroc ca e copil bun si e o fire darnica si lipicioasa, de fel.
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
cherieactiv spune:
inainte sa scriu...ma uitam un pic pe niste poze..inainte de gravi...mamaaaa....da..asta e..m-am ingrasat 25 kile..burta 122 cm...cum am reusit, nu stiu...dar am capul dublu...si dungi de alea de grasime la gat...barbie...f urat...ma apuca rasu...mie mi draag...
Cherie
36+
Ale(xandru)
andreyutza spune:
babyzapi
, nu fi suparata. ai incredere in doctora bebelului si ai sa vezi ca nu e nimic grav. se rezolva. faptul ca-i pui doi pampersi nu cred ca-i rau pentru bebe.
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
34+ 
ancader spune:
Salutare mamici si viitoare mamici!
Eu sunt o fosta graviduta de nov-dec 2006,si va citesc cu mare drag si interes pentru ca retraiesc clipele sarcinii mele....ce sa mai imi face placere![]()
Am scris acest mesaj in special pentru Babyzapi,vrand sa-i impartasesc prin ce am trecut eu cu Andre. A fost nascut la termen,natural,3500g.53.5cm,perfect sanatos, dar,suspect de displazie de sold. Mi s-a recomandat sa porte 2 pampersi timp de 4 luni(lucru pe care l-am si facut),iar apoi sa mergem la ecografie de sold,in urma careia a reiesit ca este perfect sanatos. In privinta temerii tale cum sa te porti cu el,poarta-te normal,noi i-am facut lui Andre masaj profesional cu un kinetoterapeut de la 3 luni si il rasucea pe toate partile si nu a avut absolut nimic.
Mult succes in continuare si nu te speria totul va fi bine.
Va pup fetelor nastere usoara la fetele care mai au bebeci in burtici,si bb-lusi cuminti,sanatosi,mancaciosi si necoliciosi!
bebecris spune:
iza....cu rabdare...se va rezolva totul...amandoua am avut de tras cu bebeii....dar Doamne Doamne a fost alaturi de noi si ei sunt bine...
am vazut o groaza de copii nascuti prematur cat am stat in spital...crede-ma...ca mamele lor aveau atata putere...luptau pt ei...si cel mai mic progres era sarbatoare...erau copii care stateau la incubator din septembrie...
problema cu soldul o sa treaca...
Cristina - mami de
DAVID ANDREI 
votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
babyzapi spune:
Andreyutza
sunt optimista si am incredere ca o sa fie totul bine, doar ca am asa o strangere de inima...dar imi trece si asta
Isabela
lui
Raphael Nicolas 
Primul nostru 
Otiliav spune:
Eu am pierdut azi timpul la spital. M-a luat in primire o moasa care nu stia sa foloseasca programul cel nou pentru facut inregistrari
, dupa care s-a schimbat tura. Am stat 1,5 ore ca sa completeze ele divserse informatii despre mine si care puteau sa le culeaga de la doctorul meu de familie.
Atat ca le-am spus ca vreau epidurala, dar se pare ca nu mai am voie sa intru in apa.
Salvarea nu vine sa ma ia de acasa, trebuie sa ma descurc cu transportul.
Ma interneaza la contractii la 5 minute sau apa rupta sau hemoragie ca la menstruatie nu cantitate mica.
Au zis ca daca nasc normal voi fi singura in camera cu bb.
In timpul travaliului ar cam trebui sa iau haine de la ei. A doua zi in hainele mele si ma trimit la hotelul spitalului cu bb pentru 1 zi.
Si cam atat.
Salile de nastere nu le-am vazut ca nu au avut timp de mine.
Babyzapi si Ana a purtat 2 pampersi 2 luni ca mai mult nu am rezistat, se irita mereu fiind grasunica si alaptata la san, facea 8-10 scaune pe zi. Si a facut o radiografie la 4 luni si a iesit bine.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
37+
Pozele noastre