Telefon dual sim?

Telefon dual sim? | Autor: valentinag

Link direct la acest mesaj

Mai nou al meu sot isi doreste un telefon din asta,ca sa nu se mai care cu 2 dupa el si cum vine Craciunul,ma gandesc sa ii iau cadou.Aveti careva?De la ce firme?Sunt bune?Imi recomandati ceva?

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Sotul meu are un Samsung SGH-D880 dual band si vad ca este multumit de el. Il are de mai mult de jumatate de an si nu a avut probleme cu el si are si un meniu usor iar raport calitate-pret este ok.

Eu,Bianca Maria(21.12.2004) si inca o samburica 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Samsung SGH-D880 e ok; poti incerca si D780 la un pret un pic mai mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si sotul meu are acelasi telefon. e super multumit de el.
se pare ca sunt o groaza de barbati care folosesc acest telefon.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

daca unul dintre sim-uri este de digimobil atunci telefonul trebuie sa stie si 3g (Samsung SGH-D880 nu stie). alea care stiu 3g sunt mai scumpe, cam 18 mil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

si cel mai ieftin la ce pret este? mi-ar trebui doar sa folosesc 2 simuri intr-un telefon...nu pt poze,muzica,etc...cel mai simplu si ieftin....
se gasesc in toate magazinele care vand telefoane mobile? stiu ca al meu sot a intrebat in cateva parti si nu aveau....sincer,ar fi un cadou frumos si pt el si pt mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Robertino26 spune:

Dupa parerea mea si numai a mea telefoanele dual-sim sunt cele mai VARZA
Mai bine cu doua telefoane decat cuj un dual-sim

Mergi la inceput