mail-uri yahoo
In ultima saptamana am primit diverse mesaje de pe yahoo.com, care mi-au intrat in Spam (mi se pare ciudat sa intre in spam daca sunt trimise de pe yahoo), mesaje care contineau tot felul de atasamente, pe care nu le puteam deschide decat daca tastam o parola trimisa de ei; nu le-am deschis, dar ieri a culminat cu trimiterea unui mesaj in care eram anuntata ca mi-a fost inchis contul.
Ati primit asa ceva?
sender:news@yahoo.com
title: ALERT
message:Partial message is available as a secure passworded attachment.
Please use the following password the read the attachment
Password: xxxx (e o parola din 4 cifre, pe care nu am copiat-o aici)
Attachment:secure details.zip
sender:support@yahoo.com
title:sorry your account has been suspended
message:The message has been sent as a secure passworded attachment.
Please use the following password the read the attachment
Password: xxxx
Attachment:info.zip
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Raspunsuri
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladis In ultima saptamana am primit diverse mesaje de pe yahoo.com, care mi-au intrat in Spam (mi se pare ciudat sa intre in spam daca sunt trimise de pe yahoo), mesaje care contineau tot felul de atasamente, pe care nu le puteam deschide decat daca tastam o parola trimisa de ei; nu le-am deschis, dar ieri a culminat cu trimiterea unui mesaj in care eram anuntata ca mi-a fost inchis contul. Ati primit asa ceva? sender:news@yahoo.com title: ALERT message:Partial message is available as a secure passworded attachment. Please use the following password the read the attachment Password: xxxx (e o parola din 4 cifre, pe care nu am copiat-o aici) Attachment:secure details.zip sender:support@yahoo.com title:sorry your account has been suspended message:The message has been sent as a secure passworded attachment. Please use the following password the read the attachment Password: xxxx Attachment:info.zip mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005) www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE |
si ai contul suspendat?sunt sigur ca nu.
ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.
vladis spune:
nu, intr-adevar, nu e suspendat, dar nu vad rostul mesajelor, azi iar am primit unul asemanator, cand de fapt eu asteptam un raspuns de la ei pentru ca le-am trimis un mail in care ii rugam sa explice motivele pentru care mi-au fost trimise aceste mesaje.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Oana_B spune:
Cand deschizi adresa ta de email, ai vazut ca sunt 3 coloane, from, subject si date. La "from" nu apare adresa de email de la care a fost trimis ci serviciul: yahoo alerts, yahoo calendar, yahoo mail plus customer service etc. Si cand deschizi mesajul adresele lor nu-s d-astea ca la useri cu yahoo.com ci yahoo-inc.com sau au ceva in plus gen cc.yahoo-inc.com
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Dana P spune:
Ma aflu intr-o situatie disperata. De ajutorul cuiva priceput in IT depinde viitorul familiei mele.
Caut pe cineva care sa ma ajute sa intru pe un mail de yahoo al sotului meu. am tot incercat tot felul de variante de parole si nu nimeresc. Platesc acest serviciu.
multumesc
_
dana
" Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez
espiritu spune:
citat din mesajul lui Dana P Ma aflu intr-o situatie disperata. De ajutorul cuiva priceput in IT depinde viitorul familiei mele. Caut pe cineva care sa ma ajute sa intru pe un mail de yahoo al sotului meu. am tot incercat tot felul de variante de parole si nu nimeresc. Platesc acest serviciu. multumesc _ dana " Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez |
nici nu te intreb de ce.banuiesc.totusi nu cred ca te va ajuta cineva fiindca nu sunt treburi "ortodoxe".
Tethys spune:
Am primit azi urmatorul e-mail, de la "yahoo-account-services-it@cc.yahoo-inc.com":
" Yahoo!
Italia
--------------------------------------------------------------------------------
Verifica questo indirizzo email
Hai aggiunto di recente un nuovo indirizzo email al tuo account Yahoo! o hai avviato la verifica di un indirizzo email esistente. Per verificare che questo indirizzo email sia davvero il tuo, clicca sul link qui sotto.
La verifica dell'indirizzo email ti consente di recuperare in tutta sicurezza le informazioni sul tuo account in caso di smarrimento della password. Per poter usare l'indirizzo email nei servizi Yahoo! che richiedono di indicarlo, devi innanzitutto verificare che sia corretto.
Per maggiore sicurezza, tieni sempre aggiornate le informazioni relative al tuo indirizzo email. Qualora dovessero cambiare, potrai sempre aggiornarle entrando nel tuo account Yahoo! e modificandole nell'area "Il mio account".
Verifica "*****@yahoo.com" [aici e scrisa adresa mea de e-mail]
Se non riesci a cliccare sul link riportato sopra, puoi verificare l'indirizzo email tagliando e incollando, oppure digitando, l'indirizzo seguente nel browser:
https://edit.yahoo.com/commchannel/verify?.intl=it&p=CTD83seJBwzFrRZb1G0wvr1pVcL26pYKs2lzMA2XwW_8B1vMr5HApFZD95G.E8ozpEqg6BJx14BZN.ouveAphWLWWP5g7Rl1XyZoa3oge7wEJPXnWCs-
--------------------------------------------------------------------------------
Non è il tuo account?"
Se l'ID Yahoo! co**********@*****.*** non ti appartiene o desideri interrompere definitivamente l'invio di messaggi relativi a tale ID al tuo indirizzo email, faccelo sapere.
Copyright © 2008 Yahoo! Tutti i diritti riservati.Copyright/IP Policy | Condizioni per l'utilizzo del servizio
ATTENZIONE. In questo sito raccogliamo dati personali. Per maggiori informazioni su come Yahoo! utilizza i tuoi dati personali, vai alla sezione Yahoo! e la tua Privacy. "
Este vreun spam sau e pe bune?!? Ca, eu nu am cerut nici un fel de verificare a adresei mele de e-mail, mai ales pe yahoo.it., si nici nu am atasat vreo adresa noua de e-mail!!! Deciii... ce este? Ce ar trebui sa fac?
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui Dana P Ma aflu intr-o situatie disperata. De ajutorul cuiva priceput in IT depinde viitorul familiei mele. Caut pe cineva care sa ma ajute sa intru pe un mail de yahoo al sotului meu. am tot incercat tot felul de variante de parole si nu nimeresc. Platesc acest serviciu. multumesc _ dana " Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez |
Las' ,mai bine sa nu stii!Lucrurile se vor linisti de la sine! Cu cat stii mai putin cu atat n-ai ce pierde !Taci ,apele se vor linisti!Mergi la shopping si uita !
Numai bine !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
espiritu spune:
citat din mesajul lui cryna77 Am primit azi urmatorul e-mail, de la "yahoo-account-services-it@cc.yahoo-inc.com": " Yahoo! Italia -------------------------------------------------------------------------------- Verifica questo indirizzo email Hai aggiunto di recente un nuovo indirizzo email al tuo account Yahoo! o hai avviato la verifica di un indirizzo email esistente. Per verificare che questo indirizzo email sia davvero il tuo, clicca sul link qui sotto. La verifica dell'indirizzo email ti consente di recuperare in tutta sicurezza le informazioni sul tuo account in caso di smarrimento della password. Per poter usare l'indirizzo email nei servizi Yahoo! che richiedono di indicarlo, devi innanzitutto verificare che sia corretto. Per maggiore sicurezza, tieni sempre aggiornate le informazioni relative al tuo indirizzo email. Qualora dovessero cambiare, potrai sempre aggiornarle entrando nel tuo account Yahoo! e modificandole nell'area "Il mio account". Verifica "*****@yahoo.com" [aici e scrisa adresa mea de e-mail] Se non riesci a cliccare sul link riportato sopra, puoi verificare l'indirizzo email tagliando e incollando, oppure digitando, l'indirizzo seguente nel browser: https://edit.yahoo.com/commchannel/verify?.intl=it&p=CTD83seJBwzFrRZb1G0wvr1pVcL26pYKs2lzMA2XwW_8B1vMr5HApFZD95G.E8ozpEqg6BJx14BZN.ouveAphWLWWP5g7Rl1XyZoa3oge7wEJPXnWCs- -------------------------------------------------------------------------------- Non è il tuo account?" Se l'ID Yahoo! co**********@*****.*** non ti appartiene o desideri interrompere definitivamente l'invio di messaggi relativi a tale ID al tuo indirizzo email, faccelo sapere. Copyright © 2008 Yahoo! Tutti i diritti riservati.Copyright/IP Policy | Condizioni per l'utilizzo del servizio ATTENZIONE. In questo sito raccogliamo dati personali. Per maggiori informazioni su come Yahoo! utilizza i tuoi dati personali, vai alla sezione Yahoo! e la tua Privacy. " Este vreun spam sau e pe bune?!? Ca, eu nu am cerut nici un fel de verificare a adresei mele de e-mail, mai ales pe yahoo.it., si nici nu am atasat vreo adresa noua de e-mail!!! Deciii... ce este? Ce ar trebui sa fac? "Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!! |
un sigur cuvant BALARIE!
Tethys spune:
Banuiam eu ceva de genul asta... mersi mult de raspuns Espiritu . Ma duc sa raportez si spamul asta la spam@uce.gov (sper sa fie o adresa reala si corecta, ca o luai de pe site-urile cu adrese de spam-uri)... cum facui si cu cele de la "fanbox" ! Mai sa fie, pana acum avui parte de "liniste" ... da', de cand intrai in contact cu colegi de facultate, incep sa fiu "spamata" la greu . Ntzzzzzz..... sau ma luara de pe "hi5" , desi primele spam-uri le primii ca fiind de la colegi ... hmmhhh, de acum nu mai conteaza de unde ... bine ca stiu ca sunt "spamata" ...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!