Piersicutze de iulie-august 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 17
iulenca spune:
Hai la multi ani fetele !!!
Promit ca anul asta o sa scriu muuuult ca mi-e rusine sa stau numai in umbra si sa dau refresh de 10 ori pe zi sa vad ce mai scrieti. Plus ca la job bate vantul nu se intampla nimik in perioada asta si deci nu am scuza ca sunt ocupata.
M-am tot uitat pe poze si ma apuca si pe mine nostalgia cand vad ce copii mari avem. Anul asta mai spre primavara ne-am propus si noi sa ne punem pe treaba asa ca de Craciun sau la inceputul anului viitor sa mai vina inca un bebe. Eu vreau tot fetitza dar sotzu insista ca e an de baieti asa ca vom vedea.
Mariuka mea e tot la bunici. Din primavara sau cel tarziu la toamna va incepe gradi. Am avut o tentativa in decebrie dar nu am reusit sa finalizam. Ii tot iesea nasol exudatul din cauza de laboratoare proaste si in final cand a iesit bine si trebuia sa mergem la gradi a racit si gata, am zis ca nu a fost sa fie anu asta. In rest e o frumoasa (ca doar e ciorica mea) si o desteapta (ca toate leoaicele si leutii) si destul de cuminte. Are accese dese de manifestare a personalitatii dar mai mereu justificate. Cand e obosita intr-adevar face mai urat dar se rezolva repede cu somnic. Vorbeste foarte mult si foarte haios, are tot felul de replici proprii (auzite din jur dar adaptate) pe care le foloseste exact in contextul potrivit. De cantat si de dansat nu va mai spun ca de mica era innebunita. Acum stie toate melodiile de pe U cu tot cu coregrafie indiferent de limba in care sunt cantate. Am observat ca are o ureche muzicala ff buna desi eu sunt afona rau. AAA si ce imi mai place de mor e ca are o fata foarte expresiva si niste gesturi si figuri de te da pe spate. Bine ca asa sunt toti mai ales la varsta asta si mai ales pentru parintii lor.
Apropo de durut pasa. Si ea a mai spus de vreo cateva ori ca "doae pasaita" dupa baita si m-am gandit ca pur si simplu nu am limpezito bine pentru ca dupa ce am sters-o cu un servetel cu apa calda a trecut. Imi mai zice si ca ustura funduletzul dar asta in general daca face cacutz mai tare si sta mai mult pe olita. Se rezolva tot cu baie si un pic de crema de galbenele sau similar. Eu nu o mai sterg cu servetele umede decat dupa ce le-am spalat cu apa calda pentru ca mi se pare ca o ustura. Si eu daca imi dau pe fata cu un servetel din ala ma deranjeaza.
Apropo de miros al pielii nu am patit. Acum e in faza in care nu mai vrea sa o stearga nimeni dupa ce face pipi pentru ca poate ea si va dati seama ca nu ii iese totdeauna foarte bine dar las copilul sa persevereze si o schimb mai des.
Gata destul pentru prima postare dupa atata timp. Revin dupa ce pun cateva pozici mai recente.
Pup fetele si burticoasele si copii .
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA![]()
doniro spune:
Tot apropo de pasarici, Daria imi tot da mana la o parte cand umblu acolo (la baie sau cand o sterg), dar daca o intreb daca o doare sau o ustura, zice ca nu. Eu cred totusi ca ei deja au devenit oarecum constienti ca ce e acolo e "de rusine" pt ca Daria aseara m-a surprins cu o faza: eram in drum spre doctor si ii explicam ca mergem la doctor si o sa se uite la pasarica ei. Si ea a zis asa (pe limba ei): "nu nenea doctorul se uita la pasarica mea; tanti doctora sa se uite"; deci..... Oricum banuiesc ca daca ar fi ceva acolo, ar fi rosu, iritat, nu?
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
iulenca spune:
AAA Doniro apropo de rusine. Maria daca vreau sa o dezbrac sau ceva de genul intr-un loc mai public zice "e rusine, vede lumea". Cred ca ia spus buni vreodata si ea a retinut. Eu incerc sa o invat mai "nerusinata" asa ca nu as vrea sa fie pudica,rusinoasa. Oricum ea stie foarte clar diferenta intre baieti si fetite si chiar a avut o perioada in care se rusina rau de baieti. Acum mor de dragul ei cand o aud ca ii zice lu tati ca el nu are voie sa mearga la shopping de ex pentru ca "e biat".
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA![]()
Genie spune:
Fetelor! Salutare si LA MULTI ANI pe 2009!
Nici eu nu am mai postat de o gramada de vreme, dar incerc sa fiu mai activa anul acesta.
Doniro, iti doresc LA MULTI ANI pentru Victor si sa ai doi copii cuminti si sanatosi!
Noi avem tendinta spre constipatie, trebuie sa pape multe fructe si sa bea suc de portocale, sa pape kiwi, mango si alte d-astea, nu mai zic ca orezul e absolut interzis, desi ii place super mult.
Chestia cu mirositul urat eu zic ca se poate sa fi fost de la ceva de moment, totusi, fa-i si analizele ca sa stai linistita.
Multumesc ca ati scris de vaccinul de 2,6 ani, nici eu nu stiam ca nu mai trebuie facut acum, e vorba de rapelul DTP, din cate tin eu minte. O veste mai buna nici ca se putea pentru ca mi-era efectiv groaza de chestia asta. Nu stiu cum sunt puii vostri dar fii-mea de fiecvare data cand vine vorba de mers la doctor sau sa vina sa o vada acasa e speriata rau de tot, intra intr-o panica, vrea numai la mine in brate si nu sta sub nicio forma.
Atfel, si fii-mea e foarte haioasa, vorbeste cate in luna si stele, dar a devenit si foarte rasfatata, face niste crize cateodata de nu-mi vine sa cred, mai ales cand e si foarte obosita. Se intelege foarte bine cu mama, cu care sta in timpul zilei cand noi suntem plecati la serviciu si seara e innebunita sa stea cu noi, ne trage de maneca sa ne jucam cu ea. Mie imi lipseste tare mult perioada cand stateam cu ea acasa, dar din pacate nu avem alta solutie. Si noi ne pregatim pentru gradi din toamna, am gasit ceva pe langa mama, sper sa fie ok.
Poate de acasa sa mai intru sa pun si niste poze.
Pupici la toata livada!
Genie spune:
Fetelor! Salutare si LA MULTI ANI pe 2009!
Nici eu nu am mai postat de o gramada de vreme, dar incerc sa fiu mai activa anul acesta.
Doniro, iti doresc LA MULTI ANI pentru Victor si sa ai doi copii cuminti si sanatosi!
Noi avem tendinta spre constipatie, trebuie sa pape multe fructe si sa bea suc de portocale, sa pape kiwi, mango si alte d-astea, nu mai zic ca orezul e absolut interzis, desi ii place super mult.
Chestia cu mirositul urat eu zic ca se poate sa fi fost de la ceva de moment, totusi, fa-i si analizele ca sa stai linistita.
Multumesc ca ati scris de vaccinul de 2,6 ani, nici eu nu stiam ca nu mai trebuie facut acum, e vorba de rapelul DTP, din cate tin eu minte. O veste mai buna nici ca se putea pentru ca mi-era efectiv groaza de chestia asta. Nu stiu cum sunt puii vostri dar fii-mea de fiecvare data cand vine vorba de mers la doctor sau sa vina sa o vada acasa e speriata rau de tot, intra intr-o panica, vrea numai la mine in brate si nu sta sub nicio forma.
Atfel, si fii-mea e foarte haioasa, vorbeste cate in luna si stele, dar a devenit si foarte rasfatata, face niste crize cateodata de nu-mi vine sa cred, mai ales cand e si foarte obosita. Se intelege foarte bine cu mama, cu care sta in timpul zilei cand noi suntem plecati la serviciu si seara e innebunita sa stea cu noi, ne trage de maneca sa ne jucam cu ea. Mie imi lipseste tare mult perioada cand stateam cu ea acasa, dar din pacate nu avem alta solutie. Si noi ne pregatim pentru gradi din toamna, am gasit ceva pe langa mama, sper sa fie ok.
Poate de acasa sa mai intru sa pun si niste poze.
Pupici la toata livada!
ralu80 spune:
Zici ca-i an de baieti, Iulenca?...de proiectat sau de nascut?...ia sa-i spun eu sotului(al meu) sa-l fac fericit, ca de cand am aflat ca sunt insarcinata ii tot spune lu fi-sa ca o sa aiba un fratior.
In legatura cu durerea la pasa, si fi-mea se mai plange, dar nu ma lasa nici in ruptu capului sa ma uit...te pomenesti ca o fi mai pudica.
Raluca
mama Rianei(2 iulie 2006)
Consi spune:
Tweetylico Luca e bine, ii curge un pic nasul, dar e rest e un super nazdravan. Daca as avea 1/4 din energia lui as fi foarte fericita.
Referitor la ceea ce povestiti despre pudoarea fetilor, Luca se inscrie in extrema cealalta. Cred ca e un pic "exhibitionist"
. Uneori seara dupa baie nu ne lasa nicicum sa-l imbracam. Alearga gol prin casa si noi dupa el... Intr-o seara in care ne uitam toti 3 la un DVD cu Mickey Mouse Luca al nostru ne-a lasat fara replica cu urmatoarea afirmatie spusa din senin: Tata are puta mare si Luca are puta mica.![]()

Muuh multumim pentru informatia cu vaccinul.
Doniro sa-ti traiasca baiatul! Sa fie sanatos si fericit si sa va aduca numai bucurii!
Consi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralu80 Zici ca-i an de baieti, Iulenca?...de proiectat sau de nascut?...ia sa-i spun eu sotului(al meu) sa-l fac fericit, ca de cand am aflat ca sunt insarcinata ii tot spune lu fi-sa ca o sa aiba un fratior. In legatura cu durerea la pasa, si fi-mea se mai plange, dar nu ma lasa nici in ruptu capului sa ma uit...te pomenesti ca o fi mai pudica. Raluca mama Rianei(2 iulie 2006) |

FELICITARI pentru burtica!!!
[
Genie spune:
Ah mi-am amintit ca vroiam sa mai scriu ceva. Toni e fan Tom si Jerry, in ultima saptamana numai la asta se uita si chiar rade copios la fazele lor. Problema e ca se uita cam mult...dupa parerea mea. Voi cam cat ii lasati la desene?
Si legat de ce fel de lapte mananca,eu ii dau de la 2 ani lapte Cedra Napolact din comert, initial i-am dat 3,5% grasime iar de vreo 2 luni ii dau varianta intermediara 1,5% pentru ca aveam impresia ca si el contribuia la constipatie. Stiu ca sunt pareri care spun ca trebuie tinut pana la 3 ani pe lapte praf, dar eu am trecut-o pe lapte de vaca, sper sa nu fi gresit.
In alta ordine de idei, Toni a facut acum 2 seri temperatura 38 cu 8 fara nici un alt simptom, doar ca se plangea ca o doare in gurita si avea gingia foarte inflamata pentru ca ii da o maseluta (cred ca ultima de lapte) si dupa ce i-am scazut-o cu panadol, nu a mai facut. Voi ati patit -o cu febra asa mare de la maselute? Ma gandesc ca daca si spunea ca o doare si dupa ce am masat-o cu calgel se mai potolise, trebuie sa fi fost de la asta. In rest, e vesela, papa bine,doarme bine are o stare generala buna doar seara devine mai agitata si mai greu de multumit.
Ramoon spune:
Salutare!
Mama ce ati mai scris…
Cam toata lumea vad ca se pregateste de gradi.
Iulenca, ziceai k vrei s-o dai din primavara la gradi? K si pe mine ma intereseaza dar nu stiam k se poate daca nu dai copilul de la inceputului anului scolar, adica din toamna. Lamuriti-ma si pe mine!
Genie, si noi avem probleme cu kk nush daca pot sa numesc constipatie, in sensul k face zilnic numai k face f tare si la fel se plange k o doare funduletul…cred si eu…La fel suntem si noi in fiecare zi cu sucul de mar si porto desi ma cam enerveaza k mi-e mi-ar placea mai mult sa pape fructele asa numai k nu mananca, ii place mandarina si baga de ma sperie cateodata dar ma de ex. nu mananca decat max. un sfert (feliuta)
Eu incerc sa o ascult pe pediatra care mereu imi zicea lasa copilul k e bine, daca e vioi, mananca (ceea ce la noi e o problema) si doarme bine inseamna k e ok, pt k si eu ma duceam cand era Timi mai mica cu tot felul de prostii, k scoate sunete ciudate, k e prea slaba, k k k k nu mai fac asa, incerc ma bucur de ea pt k pana pe la 1 an cand mergeam lunar la dr. sunt etape pe care nici nu le mai stiu tocmai pt k eram o stresata, cai daca are nush ce…daca pateste mai stiu eu ce k citeam toate minunile pe net…
Consi, tare Luca! Si Timeea tot asa fuge toata casa dezbracata, pt fiecare articol d eimbracaminte tre s ama rog de ea sa vina s-o imbrac, cel mai nasol e seara cand o schimb in pijama k sunt si eu obosita si vreau sa termin odata sa ma pot pune si eu in pat, il mai pun pe tati dar el ii face jocul dar eu sunt stresata ca ii e frig si raceste.
Si la baie se spala jos singura, mori de ras cum ma imita pe mine…
Apropo de desene animate, la noi merge TV-ul toata ziua pe minimax dar nu sta f mult sa se uite k nu are rabdare, se uita cand e ceva interesant sau un desen care ii place f mult (ala cu bibi blocksberg) dar tre s afie TV-ul pe minimax k daca schimbi Doamne fereste e circ.
Hai k m-am lungit... Eu sunt la munca nici eu nu am f mult de lucru, se vede, nu?
va pup
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png