Gravidutze si mamici de Cluj - 99
Raspunsuri - Pagina 2
antoni spune:
dariandra-mersi de gandurile bune
mersi la toate, sunteti niste scumpe.
acum am sunat la analize si a iesit ca intradevar are infectie urinara, deci suntem pe antibiotic, dracu sa-l ia, scuze, tare nu-mi place dar nu avem ce face.am dus-o la soacra-mea, ma pregatesc incet de drumul spre bucuresti,sper sa fie ok piti, draga de ea, asa mi-e de mila de ea....
va multumesc de sustinere la toate, sunteti niste scumpe.
voua, abia astept sa va vad!
anca.b spune:
Anca, faina freza ti-ai tras. iti sta tare bine.
Alex,
. am vazut pozicile cu masinutza si calutzul lui Tiadris. Imi dai niste idei de cadouri de Craciun...le transmit mai departe bunicilor, unchilor si matusilor...sa se imparta ei...
Andreea, bravo pentru voinicel!!!
Meli, imi pare rau ca a iesit infectie urinara...lasa ca o sa treaca cu medicamente...ce sa faci, daca trebuie luate, trebuie! drum bun si linistit sa ai.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
ANCA
f bine sunt convinsa ca o sa le faca mare placere sa i cumpere puiutzului jucariile
MELI drum bun la Bucuresti si sanatate puiului 
ANDREEA(Eladeea) cum sa ne suparam ??????
eu cel putin iti multumesc mult ca ai abordat "subiectul Sonia" sincer am vazut o singura data reclama dar pana sa deschizi tu subiectul asta n am pus f mare atentie la ce se intampla cu acest caz :(
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ANCA(Soanso )deci ai putzin de lucru ,oricum
bravo ca ai grija de tine 
am fost cu puiu in parc ,nu ne am mai dus la Big ,cam rece tu fetelor
chiar ca trebuie sa i cumpar manusi
Ioana13 spune:
P a mai facut si azi noapte febra, dar azi a ramas cu tata-su(eu am fost la cosmetica pt prima data in viataa
) si a facut P febra 37.9, dar Radu nu i-a dat nimic si i-a trecut
L-a vazut dr, are putin rosu in git.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anca.b spune:
am fost si noi pe afara. am stat aproape 2 ore...da am mai intrat si pe la caldurica, prin magazine.
alex, numai sa vrea sa poarte manusile. stefan m-a lasat sa i le pun pe minute, dupa care ...directia guritza...le-a umplut de bale intr-un hal...a trebuit sa i le dau jos, ca asa ude ii tineau mai mult rece decit cald...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Ioana, imi pare rau de Patrick...
sa treaca repede. VREAU SI EU LA COSMETICA!!!!! ca n-am mai apucat sa ma ocup de mine de doua luni...poate ma ambitionez si imi fac o programare pe vineri...sa vedem cum tratez cu "bona"...![]()
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
antoni spune:
Faza simpatica, i-am luat la piti mure din carrefour, ii dau si-i zic:"mu-re mami", la care ea"mu-.e",hihi, ce sa facem daca fata nu stie inca r-ul.am crezut ca o mananc, hihi.Incep fetelor perioadele funny a varstei.
va pupic pe toate, va doresc niste zile faine, eu nu mai intru poate pana sambata, poate daca gasesc vreun calc pe acolo...sa aveti vreme faina si multa sanatate tuturor.
Ioana-multa sanatate voinicului.
de la Timea!
Ioana13 spune:
Meli drum bun, stai linistita, are buni grija de Timeea.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
MELI ,TIMEA a dat startul
sa vedem urmatorul nazdravand ce v a spune ,drum bun 
IOANA13 bravo mamico ,chiar ca nici eu n am mai fost la cosmetica pt un tratament de mult mult timp :(
ANCA daca l potzi lasa pe puitz cu tati nu mai sta pe ganduri si fa ti programare ![]()
asa as manca niste cartofi prajiti cu mujdei si ma si duc sa mi fac altfel nu pot dormi