Gravidutze si mamici de Cluj - 99
Raspunsuri - Pagina 19
dariandra spune:
ELENA - Mie de exemplu imi este mult mai comod sa primesc banii pe card decat sa stau acasa sa astept postasul.Sincer, pana luna asta n-am avut probleme.
Mai avem putin si vineri petrecem.Poate ca-i mai bine intalnirea acum decat pe 5-6 decembrie, deoarece multi isi organizeaza iesiri in acea data.
ALEX29 spune:
ANCA din descrierea facuta cred ca i super saniutza ,sper sa ajug curand la Selgros
NICO
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
puisorul spune:
Aveti careva ochelari de condus noaptea? Au lentile galbene si diminueaza lumina farurilor. Tare as vrea sa ii cumpar sotului meu de mos ca stiu ca isi doreste mult.
Si pana la urma scriem numele pe cadouri? Si ma gandesc ca daca se intampla sa nimeresti fix cadoul cumparat de tine, il schimbam cu altcineva nu? Eu i-am cumparat si la Stefi jucaria respectiva pentru ca mi-a placut mult ![]()
Ani de
Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
anca.b spune:
fetelor, au intrat banii pe card!!!1
am verificat acum si sint acolo!!!
Yeee!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
sara2007 spune:
ciao fetelor...eu din nou singurica..
o astept pe mamaruta sa vina..
si eu cred ca-i mai bine sa ne scriem numele pe cadou,acuma cum vreti...si daca nimeresc copilasii nsotri ceva ce au acasa,eventual sa se mai traga odata la sort...nu?sau cum v-ati gandit voi?
sper sa nu raman cu cadoul cumparat...sara e putin ragusita,sper sa nu raceasca pana vineri.ii dau miere..ceai de raceala si imunorezistant de la plant extract...sper sa fie bine si sa ne vedem..
ancab super saniuta dupa descriere..si noi trebuie sa-i spunem mosului..asa e si la mine in familie..cu sarcini fiecare.ma intraeba ce sa-i ieie si m-i se pare mai corect asa...macar sa fie folositor
gabriela multa sanatate...si tinem pumnii sa fie totul bine...
elena fain ca-i plac strengarului animalutele...veterinar sau dresor sa-l faci..
vad ca are multe ocupatii in casa ,nu se plictiseste ca Sara..
meli si eu zic la fel ca si fetele..e sigur de la antibiotice...si Sarei ii mirosea cateodata chiar si de la alte medicamente nu neaparat antibiotice.e f cald la big...cand ma fost acolo am crezut ca murim de cald.a trebuit sa-i dau jos rochita si s-o las in body cu maneca lunga si iegari..o s-o imbrac in rochita sigur...si ciorapei numa.venim cu masina si nu ii v-a fi rece.voi??sper sa putem veni totusi..
va scriu poate mai tarziu..
ioana...mami de sara
elenuta23 spune:
cred k e mult mai bine sa ne vedem vineri decat in 5-6 pt k fiecare isi petrece in familie , sper k nu aruncati cu pietre in mine, eu ma supun asa cum a fost si cu pizza ![]()
toata lumea intreaba??? scriem sau nu de la cine e cadoul?????
ani frumos cadou , insa trebuie sa vina sotul tau cu tine la optica sa ii ia masuri pt ochelari, dioptrii...forma,,,,tot
si nasul meu si-a facut k il deranja soarele, zapada...tot is tare draguti iar cand e zapada se fac lentilele negre is heliomati
anca daca vrei are un vecin de-al meu firma care se ocupa cu asa ceva ![]()
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
elenuta23 spune:
fetelor pana la urma acre e lista definitiva pt petrecere, m-ar interesa sa stiu cai copilasi vin
am ceva pt ei 
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
dariandra spune:
Si eu ma pronunt pentru a scrie pe cadou din partea cui este.De fapt, va fi o amintire frumoasa pentru fiecare copilas si e bine sa stie fiecare de la cine a primit darul.Eu zic sa scriem in interior (de fapt, deja am si efectuat operatiunea asta) sa fie surpriza pana la final.
O seara frumoasa si maine inca o zi minunata alaturi de sufletelele noastre!
ALEX29 spune:
ok fetelor scriem numele pe cadou 
ANCA super ca au intrat banii pe card ,o sa merg sa verific maine
IOANA(SARA) si eu o sa i dau puiutzului rochitza si strampenei ,intradevar e cald la Big
ANI chiar ca i fain cadoul
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007