Gravidutze si mamici de Cluj - 99

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna fetelor!
cam mohorata vremea azi , intr-adevar. Dar am reusit sa facem o scurta plimbarica, la intoarcere ne-au prins catziva stropi de ploaie. Oare maine o sa ninga?....asa am vazut la prognoza.....sunt tare curioasa cum va reactiona Sara la primii fulgi de nea pe care ii vede pt. prima data.
Nu mai stiu care cauta saniutza....ati gasit? dinaceea cu spatar, pt. bebei....eu am vazut ceva la Selgros dar nu mi-a placut.
ALEX....de ce nu asculti muzica la calc.? tot ce-mi trece prin cap si am chef sa ascult rapid gasesc pe net si audiez, ba in casti, ba la boxe. Azi am ascultat si dansat cu Sara pe melodia "O lume minunata". Ii plac mult cantecelele in care se aud si copilasi.
La o adica, daca nu este la Big casetofon putem sa ducem noi...eu am gen combina, nu e mare, dar e cu 2 boxe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREEA trebuiau sa mi intre banii pe data de 16 nov si chiar astazi am verificat si n au intrat inca:(

ADA leptopul meu e in living si aveam nevoie oricum de un casetofon nou ,cand o pun pe Tiadris la somnic ii pun cd ul cu baby Mozart si asa de frumos adoarme ca un ingerash
oricum n am facut investitzie mare 100 ron si are de toate ,l am gasit la Domo
sper sa nu l mai strice
eu ziceam de saniutza ,n am gasit inca nimic
de fapt am vazut ceva pe niste site uri dar la preturi aberante de la 200 ron in sus
ce superrrrrrrrrr ar fi sa ninga

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Nici mie nu mi-au intrat banii pe card.

hai sa va spun o reteta de papa bun:
O ceapa mare taiata marunt; 4 morcovi mari, o felie de telina, o felie de gulie, o radacina de patrunjel, toate date prin razatoarea mare; cateva capatini de varza de bruxelles, un piept de pui taiat feliute si/sau pulpe de pui fara piele, dezosate si taiate cubulete; toate se calesc putin, apoi se adauga apa cat sa le acopere si se fierb la foc mic sub capac (puteti pune maggi secretul gustului). Dupa ce au fiert toate adaugati o lingura de faina si o smantana mica si lasati sa mai fiarba putin. Se servaste calda!
Pofta buna! (din pacate nu e de post)

Va pup, fetelor!

Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

poze noi cu Ionut

Mergi la inceput

GABRIELA multum pt reteta super o voi face, dar renuntz la faina nu mi place sa pun faina (rantas)la mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

GABRIELA multum pt reteta super o voi face, dar renuntz la faina nu mi place sa pun faina (rantas)la mancare

Alex29 eu stiu ca rantas= faina calita in ulei apoi stinsa cu lape sau cu suc de rosii, asa nici eu nu fac, dar in reteta mea faina se fierbe nu se prajeste.

Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

poze noi cu Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

UITATI-VA PE B1 E TATAL SONIE SI INCA CATEVA CAZURI

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ioana, gabi, alex,

mersi de raspunsuri ref. la banii de pe card... ma gandeam ca e vreo problema la mine si au uitat astia...

dupa ce ca si asa sunt putini, mai intra si cu intarziere...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Gravidute si mamici de Cluj, ma scuzati ca ma bag si eu in topicul vostru, dar desi eu sunt o gravidutza de ghiocel din Baia Mare am facut facultatea la Cluj asa ca nu ma simt chiar intrusa aici:)
Am intrat aici si sper sa nu va deranjeze prea tare pentru ca am nevoie de solidaritatea voastra intr-o privinta: mi-am inscris dragul meu cutzu intr-un concurs si am nevoie de toate voturile posibile; il puteti vedea si vota aici:
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/top10-6267.html
Da, el e roscatul capatzanos iar Laura din Baia Mare sunt eu; daca va place mutra lui sau doar vreti sa sustineti o colega de odisee (eu) va rog sa votati!
Va multumesc, promit sa stau cuminte la ghiocei si sa nu va mai deranjez

[18+]

Mergi la inceput

Succes Ilinca f dragutz cutzulache
ANDREEA ai dreptate asa se face rantasu ,dar oricum nu mi place sa pun faina in mancare

o seara frumoasa la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

gabi multumim de reteta...pare f buna.o lingura eu zic ca nu-i mult deloc in papa..

deci scriem sau nu pe pachete de la cine sunt?ca nu m-am lamurit inca..

anca bine-ai slabit...

soanso super fain ce-ai scris...e drept.munca femeii se observa doar cand nu e facuta..

alex si sara are la fel masinuta ca a voastra...dra deja e de domeniul trecutului..noua pasiune e sa scrie pe frigider care e grafiti,intr-o mana tine carioca si mazgaleste iar in cealalta tine buretele cu care sterge..e figura.dar ce e mia rau e ca da si pe pereti din cand in cand sau fircaleste gresia si parchetul..

gaby drum bun la deva..

eu ma retrag....somn usor la toata lumea..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput