Condica salajencelor!!![67]

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Eu va spun noapte buna si somn usor !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

miha lasa ca trece repede ziua de maine, mai ales ca va duceti la o ora convenaila.Musai sa faci scoala de soferi sau sa iti schimbi permisu daca ai romanesc, nu mai tin minte
adriana usor si o zi usoara maine

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana din pacate compu meu nu mai merge sa redea muzica dar am vazut titlul si e haios, multumesc. Si somn usor...

olim, am scris pe blog ce-i cu carnetul meu...e expirat. N-am decat sa astept sa se faca vara.... Si apoi sa-mi fac curaj....

Io va tzuk, ma culc ca maine ma trezesc mai devreme, ca vecina pleaca la 7.30. Somn usor!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata...
wow cum am scris buna dimineata au inceput sa bata clopotele si-a murit dumitru, moama ce m-am speriat, nu pricepeam cine canta Ce tare a fost, in loc de buna dimineata pentru mine.
Offf, ce-am mai ras de sperietura...
Noa, Buna dimineata cum se cuvine. Poftiti la cafeluta pana e calda.

Mergi la inceput

Buna diminetaza !!!

Cafelutza e servita !
Pentru fumatoare las si o tzighi sa intre sa ne afume.
Mi-am mai revenit un pik, la munca e ok , fetele sunt bine .

Olim, cum a trecut noaptea ? Alex a mai facut febra ? Numai bine si multa sanatate !

Mihaela , era o melodie tare haioasa , ne-am distrat aseara pe ea.
Hai ca mult a fost , putin a ramas. Trece si ziua de azi si gata.... veti fi toti la cina de vineri seara. la fete !!!

Eu va propun sa ne intalnim saptamana viitoare , sambata , ca luni e 1 decembrie , suntem liberi si mai pot face una-alta prin casa . Am fi vrut sa mergem la Debrecen , dar al meu coleg are inventar asa ca PAS de data asta , tre sa stau acasa 4 zile si mi asa o ciuda de mor. Daca doriti sa ne vedem sambata viitoare , dupa-masa , sa stam la taclalae , scrieti si stabilim ora si locatia.

Va doresc o zi frumoasa !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui for2nity

Buna dimineata...
wow cum am scris buna dimineata au inceput sa bata clopotele si-a murit dumitru, moama ce m-am speriat, nu pricepeam cine canta Ce tare a fost, in loc de buna dimineata pentru mine.
Offf, ce-am mai ras de sperietura...
Noa, Buna dimineata cum se cuvine. Poftiti la cafeluta pana e calda.

io zic asa: e ori asa, ori altfel.

Ti-a placut melodia ???

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilitmno, vazui azi una bucata de bb-ic superb.atata-i de frumos si lungut si are un par mare si negru.de ochi nu va zic nik, ca va indragostiti si voi de ALEX.mai si cat e de micut ii trebuie povesti si ar vrea sa povesteasca si el. andrei il iubeste de numa.oti arata bine.in 3-4 luni cred ca ajunge la 60 de kg.acu are greutatea de dinainte de sarcina.deci slabeste nu gluma.
Esti tare Bia. sa te auda Dumnezeu, da nu prea cred. Sa nu o credeti. Am cu 2 kg mai mult decat inainte de a ramane .Elvira, Adriana, merci de cafeluta. Sa vedeti ca am fost aseara la mag la Elvira si ne-o facut poza de grup. Asa ca ma duc sa o lipesc pe una in albumul lui Alex, si pe una in cel al lui andrei. Elvira, In alta ordine de idei, sa va pove ce oameni destepti estem noi. Cumparam carucior aseara, ca cel din dotare era enervant de tot, ne arata tanti la magazin cum se inchide (pliaza), da cine sa fie atent?Mergem la K si ii zic lui Vlad merem inauntru cu carutul sau il duci in brate pe Alex? pai zice, cu carutu. Ok. Il ia din masina, si pas de il mai stim ridica. Cica noa, te-ai uitat cum o facut tanti la magazin? Eu: nu, da nu te-ai uitat tu??? Si asa am stat ca prostii 10 minute sa deschidem caruciorul.... Buuun, intram, da nu trecem de banane, ca se pune frate asta micu pe un urlat... Si o tine tot asa. Il iau in brate urla, deci Andrei cu carutul lui Alex, Vlad cu cel de cumparaturi, io cu piciul in brate asta urland sa ne vezi prim magazin. Pana la urma s-o dus Vlad afara cu el, cum o dat de aer curat cum o dormit si eu cu Andrei am stat la cumparaturi. Si ne-am facut toate poftele... Vreau sa va spun ca am gasit popcorn cu caramel ioi ca abia astept sa imi fac o punga, sper ca e la fel de bun ca cel din SUA!!! Am luat de toate, o zis Vlad sa imi iau si pt praji de Craciun ca nu ma mai aduce Asa ca m-am conformat. A, si mi-am intregit colectia de tavi rotunde cu pereti detasabili, ca mi-am luat una cu diam 28, mai aveam una de 26 si una de la voi cu diam 24. asa ca amu am 3 Cand vedeti una dreptunghiulara la pret bun dati de stire. Asta era la 200 mii si marca aia Fakleman, sau ceva de genul. Io zic ca e ok. Tin minte ca pe prima pe care am luat-o am dat peste 300 mii. Si era amu-s 2 ani. Am ajuns aseara acasa rupti de oboseala, eu inghetata de frig, nu am reusit sa ma incalzesc pana dimineata. Am crezut ca o sa racesc, mi-o fost frica si de Alex, ca l-am cam plimbat intre Galerii si Silvania pe un vant... in brate, ca nu aveam unde lasa masina sus la Silvania si am lasat-o la Galerii. Si eu panicoasa, i-am pus termometru aseara sa nu care cumva sa faca febra. Numai ca el era imbracat bine, eu nu am fost. Si Andrei o simtite ceva, ca o cerut el aseara ceai. L-am lasat pe vlad sa se ocupe de el la plecare si nu i-o pus nimic la gat. Si s-o imbracat destul de subtire. Noa, cum am ajuns, ne-am apucat de facut mancare, ca lasasem un pui la dezghetat, asa ca am bagat la cuptor partile carnoase si din cionte am facut o supa... la oala Da pe asta numai amu dimi am gatat-o ca aseara nu am mai stat dupa ea. si s-o dus seara si o inceput programul artistic a lui Alex pana la 2 noaptea... Ca de obicei. apoi a dormit ca un puiut pana la 7 si ceva... Ei, astea sunt aventurile noastre de ieri, va mai haideti la o poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

M-am intins mai sus cat o palcinta, in loc sa va intreb:Olimpia, cum e Alex? Ce ii dai pt raceala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

LA MULTI ANI!!!!Ovi coleg de mihaela.

multam de cafei.o tigara cine da?

si io vreau intalneala.fugggggggg sa hranesc termita revin..............

Peseu : da daca nu vine elvira nu ma bag la intalneala.hai sa organizam din timp ca sa-si poata organiza fata treburile.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

adriana , da la debretin vroiai sopping sau ce? ca de vrei sopping ,iti propun sa mergem noi fomeile.adica eu cu tine si poate se mai inscriu fetele.ce zici bagam un dezmat?io as vrea.hai meditati la idee.

oti, ce tare faza cu carucioru.da stai relax ca si noi am patit asa, da cu patutu.ii iau patut pliant la matei , ca avusese unu da l-a rupt si cand mergem la mare ,praslea avea un an si5 luni ,am luat si patul.bon, ajungem pe valea prahovei, ne cazam si ne apucam de montat patutul, care de fapt se face foarte usor, da trebuie sa stii cum.mno, colegu incearca ceva , da nu-i iese nik.incerc si eu , tot nik.colegu agitat deja ,io un pachet de nervi ca al meu nu e in stare de nik.stam noi si cujetam si cica ccc colegu, draga da tu ar trebui sa-l faci ca tu l-ai cumparat si tie ti-au spus cum se face.hai, nu zauca io-s blonda si uit repede.no ma nervai si am coborat in restaorant .acolo luai asa un chelner si-un domn care era cu familia la masa , dar avea un copil de 3 ani ,si zic sigur stie monta un patut pliant.merg cu astea sus .sa-i vezi 3 barbatoci stateau ca prostii se minunau de pat , de chinuiai si nik.chelneru cica, pai daca asa greu e cu acareturile ptr prunci io nu-mi fac copil .mai se chinuira cam 30 de min si nik, iar chelneru trebuia sa mearga in treaba lui.of si noi nu eram cu patul facut.am avut noroc ca ne-a vazut patronul ca tot defilam pe acolo si a venit sa vada ce am patit.patronul un tip la 60 de ani zice, va rog io stati la o parte si priviti cum il fac, am o nepotica de 7 luni care naveteaza intre noi bunicii si musai cu patul pliant dupa ea.mai intr-un minut patutul era gata.mai asa usor se facea ca ne-o pufnit rasu.era o chichita de care trebuia sa tinem cont.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput