Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

petran merci mult. acum incarc pozele cu noile achizitzii si pun linkul. merci inca o data

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Multumesc plici plici, aris26 azi voi trece si eu pe la targ poate gasesc cate ceva. Sper sa nu fie aglomerat prea rau ca mi se face rau in aglomeratie.
Plici plici mai am o intrebare referitoare la super carutul ales de tine l-ai comandat on line sau te-ai dus la magazin sa il vezi?
Monvas si eu ma confrunt cu aceeasi problema cu sanii, dar am observat ca de la un timp am in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

stire de ultima ora:

situatia financiara este atit de grava in acest moment incat femeile sunt nevoite sa se marite din dragoste !!!
prea tare.

spuneti-mi si mie ce stiti despre crapul romanesc, novac , stiuca, salau, sunt recomandate in sarcina? vreau sa trag o fuga la pescarie sa-mi iau peste proaspat si nu stiu daca am voie....nu gasesc nic despre tipurile astea de peste daca-s indicate sau nu.

mitzica22+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

hai aris.....astept sa vad noile achizitii.

mitzica22+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

CAPITOL NOU

Bogdana
23+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Aris, am doar valorile la triplul test si nici un fel de interpretare. Dar m-am mai documentat pe google si am vazut ca e normal sa creasca estradiolul in sarcina.

Mihaelacg, eu nu am auzit de nici o restrictie la peste, in sarcina. Mergi linistita in Piata Mare si cumpara de acolo, ca e mai proaspat. Crap, caras, novac, ce vrei tu. Vezi ca novacul e acela care e mai negru si cu pete sangerii pe el, acela e bun. Cel care e argintiu si arata foarte bine, e de fapt sanger si se vinde la un loc cu novacul, sub denumirea de novac. Sangerul asta are oase multe si e fad la gust. Hai, pofta mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Mihaela singura restrictie e la pestele oceanic..care contine mercur si afecteaza sarcina. In rest..poti manca peste de oricare:)

Bogdana
23+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput