Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

grace30, m-ar interesa programarea ta la dr. Iosup... banuiesc ca este programare la echo
da-mi, te rog, un PM!!!
multumesc!
dorana20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

doranna - cum sa evit machiajul? nici vorba! de vopsit m-am vopsit la 15sapt+ culoarea mea naturala...cred ca am scapat de vopsit pana dupa nashtere.

22+

Mergi la inceput

inapreda - merci...acum o sa ma uit si eu, sper sa nu imi para rau

aaa am uitat sa va intreb, la mine de o saptana se vede clar linia neagra. la voi?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Inapreda, si eu am urmarit linkurile cu nasterile si m-am ingrozit si oripilat, dar cele care sunt deja mamici mi-au spus ca nu-i necuratu' chiar asa de intunecat la ten precum pare! Totusi, ce nu inteleg eu (parerea mea, nu dati cu parul!) e DE CE isi supun unele femei sotul la un asemenea traumatism vizual, sa le vada in chinurile facerii, cum ati vazut si eu pe link.Eu una m-as simti umilita sa ma vada cineva in acea ipostaza, sa nu ma intelegeti gresit, nu consider nasterea ceva umilitor, dar prefer ca restul (in afara de medici si asisente!) sa aiba o imagine idilica despre maternitate, nu imaginea cruda "mamiferica"...
Doranna, interesant cum noi gravidele ne schimbam asa de tare obiceiurile alimentare si poftim la paine alba! Si eu rar manam paine inainte, numai cand nu prea se putea fara (zacusca, margarina etc.) Eu ma fardez exact ca inainte, chiar inoct. de ziua mea am primit pachet din SUA de la prietena mea cea mai bua care ma extra-rasfatza, ma aprovizioneaza numai cu Lancome, Dior, Chanel, Estee Lauder...Dumnezeu sa-i tina naravul! Nu vad cum ar putea dauna lui bebe ca suntem noi frumoase si de "la cutie", nu numai de la natura!:)) Cu vopsitul pe par recunosc ca am intrat si eu in dubii...ginecologul mi-a zis ca nu vede de ce ar dauna vopselele astea moderne, fara chimicale multe; doctorita de familie a zis ca astea cu "sa nu te vopsesti" is legende si supersitii babeshti si sa termin cu prostiile, sa ma vopsesc linistita. M-am vopsit (blonda sunt eu, de cativa ani;) in sapt. 7-8 si cum va spuneam prin 9 a disparut un bebe, deci pe langa boala mamei si a cainelui, alt posibil factor, hm...Apoi o colega mi-a bagat in cap ca vopsitul provoaca probleme de vedere la fat, strabism si uite asa umblu eu de o buna bucata de vreme ca o...n-am cuvinte, jumate blonda, jumate shatena, nu ma mai suport+ca parul meu "isi cere" vopsirea, sufera daca nu e vopsit macar la 6 sapt. Asa ca spre sfarsitul lunii...blonda revine!!!
Te salut, simiba_kin, pe tine te-am retinut de la inceput cu evenimentul nefericit iar apoi am trait cu tine bucuria nuntii;))Sunteti f. frumosi, tu, sotzul, catzelul!!
Dyanna27, ma bucur ca l-ai indragit pe Manole al meu (de fapt il cheama Manu); dupa ce ca are o moaca irezistibila are si o personalitate pe masura, chiar imi spun cateodata ca eu nu meritam un caine asa bun!!
Sper sa-l sustina cat mai multe gravidutze in continuare, sa ajunga in top10;) :
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/toate-6267/pagina-168.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

dorana, nici nu ma gandesc sa renunt la farduri, macar atat ca la par nu mi-am mai facut nimic adica vopsit dinainte de a ramane gravi, si creste parul meu, parca-l tin in apa. reste in lungime insa imi cade mult. asta e......vopsea pe baza de plante nu-mi iau pt ca la mine nu prinde. pe mine de obiei ma face la coafor cu vopsea la radacina (a am mult par alb) si nuantator dupa 20 min pe tot parul.

dyana, sunteti tare simpatici, asa facem si noi....si culmea acum imi vine sa-l "chinui" pe al meu sot mai ceva ca inainte.

mitzica22+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

ARIS la mine nu se vede inca linia neagra dar am inteles ca nu e...obligatorie!

ILINCA si eu prefer sa-mi pastrez intimitatea in momentul nasterii; in fine, atit cit se mai poate. Dar fiecare poate alege daca doreste sa impartaseasca miracolul nasterii cu sotul sau...nu! Eu, clar, aleg NU! NU doresc sa aiba amintiri cu mine in anumite ipostaze. Nu stiu daca tine de egoism sau de un grad mai mare sau mai mic de pudism.

Si eu m-am vopsit pe par. De doua ori pina acum. Doctorul mi-a dat unda verde. Si la vopsit si la masaj anticelulitic (cu evitarea burticii)

20+

poate e...baietel!

Poze

Mergi la inceput

nu am reushit sa deschid imaginile....nu stiu de ce. imi da eroare de java. o sa incerc si dupa alt calculator mai tarziu.dar am vazut cam toate filmele dupa youtube si nu mi s-au parut deloc horror sau malefice...mi se par extraodinare, frumoase, unice...
eu fac parte din categoria de "ciudate" care isi vor strage sotzul de mana pe perioada travaliului. de el si de doctorul meu nu imi e cat de putin rushine. e un moment unic si imi doresc sa il traiasca alaturi de mine, vreau sa isi ia copil in bratze in primul lui minut de viata, vreau ca el sa ii taie cordonul ombilical. egoismul meu mi-ar spune ca e momentul meu si ma priveste doar pe mine, dar nu e asa. este momentul nostru si e f important sa se simta si el implicat, barbati oricum trec printr-o perioada f grea acum si mai ales dupa nashtere, se simt exclushi, se simt in plus. mama duce sarcina, mama se bucura de shuturile lui bb, mama il nashte, mama il alapteaza, mama il intelege...iar tatal?? cititi carti de specialitate si o sa vedeti ca nu participarea la nashtere ii creaza traume psihice ba din contra. sigur ca fiecare trebuie sa faca asa cum se simte mai confortabil dar trebuie sa avem mare grija pentru ca tentatia de a ne asuma in totalitate acest copil e f mare, mai ales daca este baiat.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Ilinca M - votat cutzu dragut!

Rivali si eu vreau sa ajung la Baby Expo. Stii pina le ce ora e deschis?
Sanatate multa puiului!

Pisik06 bine ca stim de tine. Stai cumintica si totul o sa fie bine .

Doranna si eu am aminat vopsitul iar machiajul l-am rarit cit am putut, desi nici inainte nu ma omoram.

Mihaelacg eu zic ca daca doctorul ti-a recomandat antibioticul, sa-l iei, e sigur in sarcina iar cu infectia urinara nu trebuie sa te joci. Bine ca esti bine acum .

Legat de tzitzi mie mi-au crescut de la 80B la 85C si dupa ce am terminat cu alaptatul si cu kg. in plus au revenit la marimea si forma initiala, asa ca nu va speriati ca veti arata ca rau, doar trebuie sa aveti rabdare citeva luni, sa-si revina organismul.

Mady18+ si Mihai - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

mady - e pana la 18 deschis. ma gandeam sa trag si eu o fuga

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Am vazut ca ati vorbit despre No-Spa, eu iau cate 3/zi de la inceput. Asa mi-a recomandat dr. Si Duphaston tot 3/zi.
Despre nici nu poate fi vorba. Ne-a interzis de la prima vizita. Desi l-am mai intrebat pe dr de fiecare data cand ne-am dus la eco, daca putem sa..., a zis ca nu si ca ii recomanda sotului sa isi ia amanta. Eu sper sa nu.
Despre tzitzi am vazut ca ati mai vb. La mine au crescut putin,(un nr de sutien) oricum erau micute, la simt mai pline si se cunosc venele mai bine, sper sa am lapte pt bebei.
LA MULTI ANI pt gigelica sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si mancacios.

As vrea sa va intreb, la voi cand a miscat bebe prima data si cum a fost. Eu pana acum simt intepaturi, impunsaturi sau ca niste crampe abdominale (de scurta durata). Oare impunsaturile sunt de la bebeii?
Despre aripi de fluturasi, codite de pestisori, bule,... nimic.

Tin pumnii fetelor care se duc la dr/eco zilele astea.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

17+

Mergi la inceput